Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5760, 20

На Хустщині чоловік зарізав свого брата

У селі Хустець, що на Хустщині, 70-річний чоловік заподіяв смертельні тілесні ушкодження 75-річному братові, у якого гостював.

На Мукачівщині жінка до смерті забила свою односельчанку

19 грудня, до поліції із повідомленням про смерть своєї родички звернувся житель Мукачівщини. За словами заявника, тіло 78-річної жінки він виявив у її ж будинку в селі Кузьмино.

У Мукачеві в каналі виявили труп чоловіка

19 грудня до ДСНС надійшла інформація від ГУНП про виявлення тіла чоловічої статі (вік орієнтовно 60 років) в каналі Коропець, по вул. Пряшівській.

«ONE LAB» — європейські стандарти точності результатів аналізів

Здавалося б, зовсім недавно в Ужгороді відкрилася сучасна лабораторія «ONE LAB», але за короткий проміжок часу саме ця лабораторія наразі здобула популярність серед закарпатців. Особливо в умовах поширення коронавірусної інфекції. І головним чином, мова йде про довіру до результатів аналізів. Ми поговорили з директором лабораторії Тиберієм Островкою.

На вул. Заньковецької, 4 знищують зелену зону, аби розпочати будівництво

Це відбувається на зеленій зоні на вулиці Заньковецької, 4. Мешканці будинку обурені: 10 грудня невідомі особи почали вирізати здорові фруктові дерева перед багатоповерхівкою, а аварійні — залишили.

Комінвестбанку — 28! Єдиний закарпатський банк було засновано ще в 1992 році.

Від самого дня заснування ми з командою однодумців почали активно працювати над розвитком банку. Я вірив у свою команду і ми всі усвідомлювали свою місію, створюючи фінансову структуру, яка здатна надавати своїм клієнтам повний спектр банківських послуг, бути партнером для бізнесу і працювати на розвиток регіону.

Підприємці починають війну проти влади

«Час минає, а покращення немає!». Один із лозунгів на Майдані в Києві, де тисячі підприємців вийшли на акції протесту. Вимоги прості — відмінити фіскалізацію і дати можливість працювати під час карантину.

В Ужгороді засяяли обидві ялинки - обласна і міська

18 грудня, напередодні Дня Святого Миколая на площі Народній в Ужгороді відбулося урочисте запалення головної Новорічної ялинки області.

Правоохоронці викрили групу квартирних крадіїв, які орудували в Ужгороді

Впродовж останнього місяця на лінію «102» стали надходити повідомлення про крадіжки з квартир в Ужгороді. Потерпілі повідомляли про те, що в помешканнях невідомі віджимали двері та виносили цінні речі.

Жителя Рахівщини, який стріляв у поліцейських, засуджено на 12 років позбавлення волі

У листопаді 2016 року мешканець Рахівського району з автомата Калашникова здійснив серію пострілів по працівникам Рахівського відділення поліції. Один із правоохоронців отримав вогнепальні поранення.

Двох ужгородських розбійників, які напали на малолітнього, ув’язнили на 7 років

Апеляційний суд залишив в силі вирок суду, яким двох осіб засуджено до позбавлення волі за розбійний напад неповнолітнього потерпілого.

Закарпатська облрада прийняла бюджет на 2021 рік

Сьогодні відбулося чергове засідання сесії Закарпатської обласної ради нового скликання. На засіданні сесії був присутній голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков.

В Іршаві, з вини нетверезого водія, загинув капітан ФК Бужора Мирослав Мудра

16 грудня, близько 23.00 до поліції надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими на вулиці Шевченка у місті Іршава.

Через коронавірус в Ужгороді почали менше одружуватися

При цьому кількість розлучень не зменшилася.

Закрапатські правоохоронці викрили транснаціональну організовану групу зловмисників

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури викрито та блоковано канал переправи нелегальних мігрантів, який діяв в області протягом трьох років. Трьом особам, ймовірно причетним до його створення, повідомлено про підозри.

Унікальний експонат Закарпатському краєзнавчому музею надала родина Панових

Колекція Закарпатського краєзнавчого музею поповнилася рідкісним експонатом. Мова йде про Тарагот – старовинний духовий інструмент, унікальність якого полягає у тому, що виготовлявся він ексклюзивно на теренах історичної Угорщини, до складу якої в ті часи належало і Закарпаття. Інструмент є надзвичайно рідкісним, має специфічне звучання і тому високо цінується у всьому світі. Примітно, що експонат був наданий музею родиною Панових в рамках реалізації приватної ініціативи по відродженню Замкової Гори в Ужгороді.

В Ужгороді під час руху загорівся ВАЗ-2101 - власник втік

Це сталося 15 грудня по вулиці Гранітній. Про пожежу повідомили очевидці. Як з’ясувалося, водій машини побачив вогонь, злякався та втік з місця події.

На Мукачівщині дві комерсантки обікрали незрячу жінку

Дві жінки під приводом продажу товару зайшли до приватного помешкання незрячої 59-річної мешканки села Жнятино та викрали 30 тисяч гривень. Допоки одна пропонувала власниці оселі товар, інша зайшла до кімнати та викрала гроші.

Володимир Панов: Закарпатський бізнес у 2021 буде протистояти трьом викликам

В Ужгородському прес-клубі відбулася пресконференція Володимира Панова, голови Федерації роботодавців Закарпаття. Йшлося про знакові для Закарпаття події 2020 року, а також нові   виклики, які постануть перед бізнес-спільнотою, владою та громадами у наступному році.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат