Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5700, 20

Журналіст просить губернатора розібратися з коньячними баронами

У мережі опублікували відкритий лист керівнику Закарпатської ОДА Анатолію Полоскову. Звернувся Валерій Разгулов, головний редактор «Карпатської панорами», голова ініціативної групи по створенню ГО «Берегівське горбогір’я»

Тарифний майдан

Звичайно, що народ не любить, коли піднімаються на щось ціни або тарифи. А особливо, коли це тарифи на енергоресурси, бо у нас ще багато людей пам’ятають, що тепло і вода при СРСР були майже безкоштовними.

В Ужгороді ледь не загинула вся родина через отруєння чадним газом

16 січня, близько 07:30 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про ймовірне отруєння чадним газом родини з чотирьох осіб, що проживають у приватному житловому будинку в Ужгороді на вул. Панькевича. Серед потерпілих двоє дорослих 1958 та 1968 років народження та двоє 17-річних братів-близнюків.

На Рахівщині два дні шукали туриста зі Львова, який намагався підкорити гору Піп Іван Мармароський

14 січня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під час проходження туристичного маршруту на горі Піп Іван Мармароський Рахівського району втратив орієнтир і заблукав 25-річний мешканець Львова.

На Свалявщині в ДТП потрапив пасажирський автобус, від удару він перекинувся на бік

16 січня сталася ДТП за участі легкового автомобіля "Volvo S40" та автобуса "БАЗ-А079 Еталон". Подія сталася на автошляху Київ-Чоп, поблизу с. Сусково.

На Іршавщині троє молодиків зупиняли авто та трощили їх битами

У селі Климовиця молоді чоловіки безпідставно зупинили посеред дороги три автомобілі і дерев’яними битами пошкодили два з них.

В Ужгороді масово крадуть решітки зливової каналізації

Лише за період новорічно-різдвяних свят у місті викрали понад 30 решіток – на площі Євгена Фенцика, вулиць Корзо, Іллі Бродлаковича, Другетів, Електрозаводської, Івана Панькевича, Загорської. Три решітки, які зняли і підготували, щоб забрати, знайшли і повернули двірники, - повідомляє пресслужба міськради.

20-річна мукачівка викрала у свого знайомого 10000 грн

Це сталося 7 січня. 38-річний чоловік познайомився з 20-річною дівчиною і запросив її у гості до свого помешкання по вулиці Окружній. Після цього в нього зникли 10 тисяч гривень.

Громадянка Румунії заблукала у горах і потрапила в Україну

Громадянку Румунії, яка шукала дорогу додому, виявили учора прикордонники на Рахівщині.

Поблизу Синевиру горів ресторан

14 січня о 10:30 до ДСНС надійшла інформація, що у селі Синевирська Поляна Міжгірського району в одноповерховій будівлі ресторану "На Децу до Цімбора" виникла пожежа.

На території Замкової гори в Ужгороді археологи знайшли 1000-літню монету з унікальною символікою

На території Замкової гори в Ужгороді археологи знайшли монету, котру визнано найраннішою середньовічною нумізматичною пам'яткою, знайденою на території замку.

ГО «ЕКОСФЕРА» оголошує набір у проєкті «Енергетичні можливості для закарпатських громад»

До участі запрошуються спільноти та територіальні громади області.

На Виноградівщині водій наїхав на чоловіка, який лежав на дорозі

13 січня, о 19:05, до поліції звернувся 35-річний житель села Фанчиково. Чоловік розповів, що керуючи своїм автомобілем «ВАЗ 2107», на вулиці Ардовецькій у селі Підвиноградів допустив наїзд на чоловіка.

Директор фірми, що будувала лікарню на Тячівщині, вкрав 2 млн. грн

Правоохоронці викрили розтрату державних коштів, виділених на будівництво корпусу туберкульозної лікарні обласного територіального медичного об’єднання «Фтизіатрія» у Нижній Апші.

У Виноградові на дискотеці хлопцю відкусили частину вуха

На дискотеці стався конфлікт. Під час нього 23-річному хлопцеві відкусили частину вуха. Це сталося 2 січня.

У Рахові жінка спалила хату своєму колишньому співмешканцю

Днями у Рахові сталася пожежа. Поліцейські провели ретельне обстеження місця події, опрацювали доказову базу і встановили, що пожежа є наслідком підпалу.

В Ужгороді неадекват напав з каменюкою на пенсіонерку і відібрав у неї мобільний телефон

10 січня стався розбійний напад в районі площі Богдана Хмельницького.

В Ужгороді патрульні виявили нетверезого посадовця митниці за кермом Тесли

9 січня на вулиці Тімірязєва патрульні зупинили автомобіль Tesla, водій якого порушив ПДР перетнувши суцільну смугу розмітки.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат