Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5620, 20

В Ужгороді сформують нову військову частину Національної гвардії України чисельністю 500 осіб

В Ужгороді для виконання завдань з охорони громадського порядку та посилення безпеки у регіоні буде сформована нова військова частина Національної гвардії України. Чисельність підрозділу складатиме понад пів тисячі військовослужбовців.

Директора комунального закладу в Ужгороді виписував премії своєму родичу

Протягом 2019-2020 років посадовець неодноразово вчиняв дії в умовах потенційного та реального конфлікту інтересів – виписував грошові премії члену своєї сім’ї.

В Ужгороді згоріло кафе, за відчудження якого судитимуть двох осіб

16 лютого у Боздоському парку згоріло кафе. У середині знаходився щонайменше один газовий балон, який вибухнув, про це повідомив Віталій Глагола.

Суддю Рахівського райсуду засуджено до 6 років позбавлення волі

16 лютого вироком Вищого антикорупційного суду визнано винуватим та засуджено до 6 років позбавлення волі суддю Рахівського районного суду, викритого у березні 2019 року на корупційному злочині.

У Мукачеві патрульні врятували чоловіка, який провалився під лід (ВІДЕО)

Патрульні, спільно з небайдужими громадянами та рятувальниками, витягнули чоловіка, що провалився під кригу. Трапилося це 15 лютого, в Мукачеві.

За спробу вбивства та підпалу торговельного комплексу закарпатця засуджено до 9 років тюрми

Суд визнав винним мешканця Тячівщини у закінченому замаху на умисне вбивство та незакінченому – на умисне пошкодження майна шляхом підпалу.

На Ужгородщині у саморобній жерстяній споруді згоріла людина

Пожежа сталася 14 лютого у с. Оноківці (урочище «Лиса Гора»).

Суд відновив на посаді впійманого на хабарі головного лісівника Закарпаття

Лише наприкінці вересня минулого року Віктор Яковець був призначений на посаду керівника обласного управління лісомисливського господарства на Закарпатті.

Головним митником Закарпаття став Михайло Товт

Начальник Черкаської митниці, закарпатець Михайло Товт повернувся на батьківщину і очолив Закарпатську митницю. Відповідний наказ вже підписано в. о. Держмитслужби.

На Закарпатті поміняють керівництво партії «Слуга народу»

Партія «Слуга народу» має намір провести ротації у керівних складах обласних осередків.

У Закарпатській ОДА відбулося нагородження переможців обласного етапу конкурсу Учитель року-2021

Щорічний конкурс “Учитель року” проводиться з метою стимулювання активної участі вчителів у становленні і розвитку національної системи освіти, популяризації кращих педагогічних здобутків і професійної майстерності. Переможцям Всеукраїнських конкурсів “Учитель року” присвоюється почесне звання “Заслужений учитель України”. Закарпаття має таких 7 переможців.

На Закарпатті контрабандисти напали на прикордонників

11 лютого, до приватного помешкання, яке орендують двоє дільничних інспекторів прикордонної служби відділення «Горонглаб» Мукачівського прикордонного загону, вдерлися невідомі, які застосували проти військовослужбовців газовий балончик. Нападники висловлювали погрози фізичною розправою.

Судитимуть посадовця МВС, який за хабарі сприяв реєстрації автомобілів

Прокурором Закарпатської обласної прокуратури затверджено та направлено до суду обвинувальний акт щодо завідувача одного з секторів Закарпатського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

На Закарпатті викрили прикордонників, які сприяли контрабанді сигарет

Двоє військовослужбовців Мукачівського загону незалежно один від одного, вирішили отримати неправомірну вигоду за сприяння на ділянках своїх підрозділів протиправній діяльності, пов’язаній з незаконним переміщенням сигарет в країни ЄС.

В Мукачеві затримали чоловіків зі зброєю, які зчинили стрілянину на одній з вулиць (ВІДЕО)

8 лютого патрульні отримали виклик про стрілянину на вулиці Івана Франка.

Знаний арбітр ФІФА з Ужгорода В. Онуфер у день свого дня народження відсудив історичний матч

10 лютого 1992 року — цю дату називають Днем народження офіційного футболу Незалежної України. Саме цього дня у селищі Ільниця відбувся матч 1/32 фіналу Кубка України між командами: ФК «Поділля» Хмельницький – ФК «Буковина» Чернівці, які у цей період в нашій області проводили НТЗ.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат