Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5560, 20

Медичну систему Закарпаття чекає колапс

8 березня у малому залі облдержадміністрації відбувся брифінг щодо протидії поширенню COVID-19 в області, поточної ситуації в медичних закладах та стосовно обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки на території Закарпаття.

На Мукачівщині у ДТП загнув 18-річний мотоцикліст

Це сталося 7 березня у селі Куштановиця. 18-річний мотоцикліст не впорався з керуванням та зіткнувся з бетонним містком. Внаслідок аварії водій загинув на місці, його пасажира доставлено до лікарні.

Президент звільнив голів Виноградівської та Іршавської РДА і призначив голову Берегівської РДА

5 березня Президент Зеленський видав 3 розпорядження, які стосуються Закарпаття.

З 8 березня Закарпаття у червоній зоні карантину

6 березня, відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На Тячівщині нетвереза водійка зіткнулася з каретою швидкої допомоги

Це сталося 4 березня в районі села Бедевля. Про ДТП поліцію повідомив водій швидкої допомоги.

8 Березня: то похмуро, то сонячно

8 Березня - Міжнародний жіночий день, день солідарності жінок у боротьбі за рівні права, проти сексизму та гендерної нерівності. В Україні 8 Марта традиційно відзначається як день всіх жінок.

Весняна стабільність у прогнозі погоди напередодні свят

Погода 6-7 березня демонструє приклад стабільності: від -1° до +4° майже на всій території України, декілька тепліше в південних і східних областях - до +6°, +7°. У суботу на південному сході України, на півночі та місцями на Заході країни можливий мокрий сніг, посилення швидкості вітру. В цілому погода у березні з невеликими приморозками вночі та невеликими плюсовими значеннями температури вдень властива для наших широт.

Єва Раті: Передати дітям спадщину батьків

Освітянка з багаторічним стажем, учителька фізики, практичний психолог у Великодобронському дитячому садку, депутатка Ужгородської райради з 16-річним досвідом, а тепер — депутатка від Демократичної партії угорців України у Великодобронській ОТГ, мама і бабуся — ми розмовляємо з Євою Раті.

Будівлі «Золотого ключика» повернуть колишній вигляд

На черговому засіданні консультативної ради з питань охорони культурної спадщини при Закарпатській ОДА представили новий проєкт реконструкції будівлі колишнього «Золотого ключика», який суттєво відрізняється від попереднього. Нагадаємо, попередній план реконструкції, який подали до ради у грудні, передбачав облаштування ще одного мансардного поверху. Консультативна рада його не підтримала.

Чому закарпатські депутати на сесії не захотіли розширити межі пралісів на Закарпатті

На останній сесії Закарпатської облради депутати не змогли прийняти рішення про розширення меж пралісів на Закарпатті. Питання виносилося на голосування двічі й обидва рази не вистачило голосів. Навіть головуючий на сесії заступник голови облради Андрій Шекета (голова облради Олексій Петров був у Києві) звертався до депутатів із проханням проголосувати, бо якщо питання не пройде, то його потрібно буде виносити вже на наступній сесії, а це все час. Але прохання Шекети депутати проігнорували. Питання таки не пройшло.

Вакцинація стартувала

Світ переживає третю хвилю коронавірусу. І якщо ще наприкінці минулого року говорили, що до квітня цього року коронавірус буде подоланий, то зараз вже кажуть, що побороти його зможемо лише до кінця року.

Закарпатські поліцейські заблокували канал постачання зброї та боєприпасів на території області

Оперативники поліції Ужгородщини затримали чоловіка під час   збуту зброї та боєприпасів. Зловмисника поміщено в ізолятор тимчасового   тримання. Невдовзі йому буде повідомлено про підозру в скоєнні злочину

На Берегівщині на пожежі загинула 94-річна пенсіонерка

4 березня, до ДСНС повідомили по пожежу на вул Акац, що в с. Балажер Берегівского району. Телефонували стурбовані сусіди. Вони поінформували: горить літня кухня 94-річної місцевої жительки.

Працівника поліції засуджено до 2 років ув’язнення за вимагання хабара від держлотереї

За публічного обвинувачення Закарпатської обласної прокуратури колишнього працівника поліції засуджено до 2 років позбавлення волі за зловживання впливом.

9 років позбавлення волі отримав громадянин Туреччини за контрабанду героїну

У березні 2019 року іноземець намагався провезти через КПП «Лужанка», що на кордоні з Угорщиною, майже 31 кг героїну.

Музей жертв сталінських репресій запрацював у музеї Паланок на Закарпатті

25 лютого у Мукачівському замку «Паланок» відкрився Музей жертв сталінських репресій.

Обрано голову Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області

3 березня відбулися збори суддів Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області, на порядок денний яких були винесені питання щодо обрання голови суду.

На пожежі в Рахівському районі загинули мати з сином

3 березня до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що знаходиться на вул. Т.Шевченка у с. Ділове. Тут спільно проживали 87-річна власниця та її 69-річний син. Вони обоє знаходилися всередині оселі, коли виникла пожежа.

Судитимуть держінспектора МП Дяково, який пропустив до Румунії вантажівку з контрабандою

Закарпатською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо державного інспектора митного поста «Дяково» за фактом несанкціонованої зміни інформації, яка оброблюється в комп’ютерах та   автоматизованих системах, вчиненої особою, яка має право доступу до неї.

Хустянин підозрюється в умисному вбивстві товариша

3 березня, в поліцію зателефонував 54-річний житель Хуста та став розповідати, що близько 3-ої години ночі до нього в будинок ввірвалися троє чоловіків і почали з ним скандалити. Далі, за словами хустянина, він дав всім відсіч, а одного навіть зв’язав, після чого пішов спати, а коли зранку прокинувся, виявив чоловіка мертвим.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат