Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5480, 20

На Тячівщині чоловік кинув пляшку з запальною сумішшю у будівлю магазину

30 березня, до поліцейських Тячівщини звернувся мешканець села Угля. Приватний підприємець повідомив, що невідома особа пошкодила зовнішню сторону приміщення, яке йому належить.

Правоохоронці викрили представників фірми-контрактера, які ошукали іноземця

На Закарпатті представників одного з товариств з обмеженою відповідальністю поліцейські викрили на шахрайстві. До поліції про злочин повідомив   іноземець, якого ошукали зловмисники. Потерпілий розповів, що вирішив скористатися платними послугами у сфері освіти, на яких і спеціалізується товариство.

Поліція Тячівщини викрила жінку, яка інсценувала викрадення грошей та документів

29 березня, до поліції звернулася 25-річна жителька села Біловарці Тячівського району. Жінка розповіла, що поблизу ринку на вулиці Незалежності у райцентрі до неї підбіг невідомий чоловік і вихопив сумочку. Заявниця розповідала, що там знаходилася денна виручка підприємства, у якому вона працює, особисті документи та косметика.

Ужгородець завдав ножового поранення своїй співмешканці

29 березня до Ужгородського районного управління поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до місцевої лікарні доставлено 29-річну жінку з проникаючим ножовим пораненням.

Посадовець-комунальник Закарпатської облради підозрюється у зловживанні службовим становищем

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що 30-річний посадовець минулого року уклав кілька договорів з товариством з обмеженою відповідальністю щодо постачання   необхідних виробів та обладнання для боротьби з COVID-19 в регіоні.

Ювілей про який не хочеться конкретно мовити

Чому? Бо вигляд мого героя ще напрочуд молодечий, завжди привітна усмішка та його завзятість заставляє мені казати, що у його паспорті вкралася помилка у графі «День народження»

На Закарпатті виявили повний ангар лікеро-горілчаних виробів

Співробітники ДФС та СБУ провели санкціонований обшук складського приміщення, в ході якого виявили партію фальсифікату різних вітчизняних торгових марок. Фальсифікований алкоголь був з підробними марками акцизного податку.

Поліцейські встановлюють обставини автопригоди на Тячівщині в якій загинула жінка-пішохід

У селищі Солотвино на Тячівщині водій автомобіля «Audi» допустив наїзд на жінку-пішохода. Від отриманих травм 42-річна потерпіла загинула на місці пригоди. За фактом ДТП слідчі поліції області відкрили кримінальне провадження.

Президент призначив нового голову Мукачівської РДА

Головою Мукачівської РДА призначено Едгара Токаря.

Все знайоме до болю... Слово про Олену Юрош

У березневі дні 2021 року ужгородка Олена Юрош ступила за межу Вічності, не доживши місяць до свого п’ятдесятиліття.

Мудрий шлях веде до храму. До 70-річчя Василя Густі

…Народився він тоді, коли наш край був у лабетах сталіністів (21 березня 1951 року), коли світським і духовним життям підступно керували «вовки в овечих шкурах». У тих безбожницьких часах йому доводилося вчитися у рідній Королівській школі на Виноградівщині, коли аж захрипали атеїсти від рику, що Бога немає, а дома батьки тихцем навпаки: молилися, і своїх дітей катихизували, навчали слухатися Господа і любити Божі заповіді та ближнього, дорожити постулатами Різдва та Великодня.

Більша частина ремонту сцени в драмтеатрі вже зроблена

На початку лютого Закарпатський обласний музично-драматичний театр оголосив, що закривається на 2 місяці на реконструкцію сцени. Відновлення та модернізацію механізму обертання сцени, заміну світло- та звукотехнічних засобів профінансував уряд Угорщини.

Нардеп Лерос звинуватив голову Закарпатського осередку партії «Слуга народу» у крадіжці 2 млн. долар

Народний депутат Гео Лерос заявив, що нардепи фракції «Слуга народу» Микола Тищенко разом зі своїм партнером Куликом підробили документи і вкрали у банку нерухомість, яку вивели з-під застави і не повернули кредити банку на суму в 2 мільйони доларів. Про це Лерос повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Останнє попередження?

Патріотичні сили України дали знати владі, що не будуть покірними і протести можуть перерости у погроми. 20 березня біля Офісу президента в Києві на Банковій вулиці відбулася акція на підтримку засудженого активіста-патріота Сергія Стерненка і підозрюваного у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка. Учасники акції розписали стіни і сходи ОП, закидали будівлю димовими шашками і намагалися підпалити табличку «Президент України».

Закарпатські поліцейські розшукали чоловіка, який викрав гроші зі скриньки для пожертв у церкві

Під час моніторингу Інтернет-мережі поліцейські виявили відео, на якому зафіксовано, як невідомий забирає гроші зі скриньки для пожертв. Оперативники вже встановили та розшукали причетного чоловіка.

Чиновники Ужгородської дирекції залізничних перевезень вимагали хабарі від транзитників

Служба безпеки України викрила керівників структурних підрозділів Ужгородської дирекції залізничних перевезень на корупції під час транзитного перевезення іноземних товарів. Оборудка завдала державі збитки на понад 5 млн грн.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат