Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5520, 20

На Рахівщині затримали вісьмох контрабандистів-водолазів

22 березня прикордонники України та Румунії в результаті проведення спільних заходів запобігли спробі незаконного переправлення через кордон партії контрабандного тютюну.

Засуджено суддю Міжгірського районного суду

22 березня, колегія суддів Вищого антикорупційного суду ухвалила вирок у справі за обвинуваченням судді Міжгірського районного суду.

Біля Нижніх Воріт сталася пожежа в пасажирському автобусі міжнародного сполучення

22 березня сталося загорання пасажирського автобуса міжнародного сполучення Італія-Україна. Подія трапилася на 718-му кілометрі автодороги Київ-Чоп поблизу с. Нижні Ворота Мукачівського району.

На Хустщині горіла Долина нарцисів, а в Ужгороді - ліс

20 березня хустські вогнеборці гасили пожежу в Долині нарцисів. Сталося загорання сухої трави в с. Кіреші, яке поширилося й землі заповідника. До прибуття пожежників встигло вигоріти півгектара трави у Долині нарцисів.

Суд відмовив Андріїву в отриманні моральної компенсації від екс-кандидатки на голову пологового буди

У червні 2019 року, після реформування Ужгородського пологового будинку, постало питання обрання його керівника. Було проведено голосування, у результаті якого переможцем стала Вікторія Пантьо. Однак згодом на сесії Ужгородської міськраді з ініціативи мера міста Богдана Андріїва було прийнято рішення скасувати результати конкурсу і провести новий.

Ужгородська влада обмежує права ужгородців на електронні петиції

Ще в квітні 2016 року сесія Ужгородської міської Ради своїм рішенням затвердила «Положення про порядок розгляду електронних петицій, адресованих Ужгородській міській раді».

Погроза олігархам

Дивним чином осмілів наш президент. Зеленський звернувся до українців з різкою заявою щодо олігархів. Він сказав, що санкції проти кума Путіна Медведчука є лише початком масштабної війни з олігархатом. Президент пообіцяв, що після Медведчука почнуться розбірки з Коломойським, а на черзі й інші олігархи. Зеленський навіть назвав прізвища: Ахметов, Пінчук, Порошенко, Фірташ. Не назвав лише Льовочкіна, а політологи кажуть, що саме з Льовочкіним президент пішов на зближення.

Правоохоронці припинили злочинну діяльність мукачівських наркоторговців

Слідчі поліції Закарпаття за оперативного супроводу співробітників Управління боротьби з наркозлочинністю провели спецоперацію із викриття мукачівських наркоторговців. В ході тривалої оперативної роботи поліцейські встановили, що 7 чоловіків віком від 33 до 44 років причетні до розповсюдження важких наркотиків та психотропів на території регіону. Серед них є вже і раніше судимі за аналогічні злочини.

Уряди Словаччини та України домовляються про умови роботи міжнародного аеропорту «Ужгород»

Угоду між Україною та Словаччиною щодо умов використання частини словацького повітряного простору у зв’язку з роботою міжнародного аеропорту «Ужгород" схвалено.

Закарпатські податківці виявили у продажі фальсифікований віскі

З метою очищення роздрібного ринку від нелегальної торгівлі підакцизними товарами через мережу Інтернет, працівники відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Закарпатській області організували контрольну закупку.

Закарпатські поліцейські підозрюють волинянина у розбещенні неповнолітньої дівчини

13 березня, до поліції звернулася жителька Волинської області, яка повідомила про злочин вчинений щодо її доньки. Жінка розповіла, що її 14-річна дочка поїхала на спортивні змагання до Ужгорода, а за кілька днів в телефонному режимі розповіла про чіпляння тренера.

Житель Берегова допомагав росіянам отримувати угорське громадянство

СБУ заблокувала канал незаконного переправлення громадян Росії до країн Європи та США.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат