Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5500, 20

У неділю та понеділок дощові хмари накриють Україну

Перший весняний місяць майже закінчився, і вже зрозуміло, що березень 2021 року не був занадто холодним, досить згадати 2013 рік, коли в кінці березня висота снігового покриву в Україні досягала 50 см. Погода в останні вихідні березня і на початку наступного тижня буде мінливою, протягом дня може бути і сонце, і дощ. Гіппократ не мав уяви про метеоневрози, але помічав, що зміна погоди протягом дня погано впливає на здоров'я людей. Погіршення самопочуття в такі дні можна уникнути за допомогою активності та вітамінів.

На Свалявщині за допомогою дрона виявили паліїв сухої трави

Про правопорушників, яких зафіксували з неба, в соцмережі Facebook повідомив громадський активіст Василь Петрус.

У Мукачеві двоє братів побили своїх сусідів

24 березня, до поліції надійшло повідомлення про бійку в Мукачеві на вулиці Крилова.

Двоє раніше судимих жителів Хустщини пограбували 81-річну пенсіонерку на Берегівщині

5 березня до поліції зателефонувала пенсіонерка з села Олешник, яка   повідомила, що нещодавно до її помешкання увірвалися двоє чоловіків, зв’язали її та викрали цінні речі.

Завдяки прокуратурі тендер на ремонт дороги на понад 22 млн грн визнано недійсним

Господарським судом Закарпатської області задоволено позовну заяву Хустської окружної прокуратури щодо визнання недійсним договору про закупівлю робіт на ремонт дороги за державні кошти. Йдеться про об’єкт на території колишнього Іршавського, а нині – Хустського району області.

В Ужгородській окружній прокуратурі – новий керівник

Керівник Закарпатської обласної прокуратури Дмитро Казак представив колективу Ужгородської окружної прокуратури нового очільника – Юрія Домніцького (на фото ліворуч).

Відбувся суд над контрабандистами-водолазами з Рахівщини

Ми повідомляли, що 22 березня затримали 8 контрабандистів з пакунками сигарет поблизу річки Тиса. Затримання відбулося завдяки спільним зусиллям румунських та українських прикордонників.

Рятувальники Закарпаття ліквідовують масштабну пожежу у с. Теребля

24 березня сталася пожежа у двох багатоквартирних житлових будинках ЖК «Солотвинський», що у с. Теребля Тячівского району.

На Берегiвщині викрали автомобіль, а на Виноградівщині - мотоцикл

В обох випадках правоохоронці затримали крадіїв.

Анатолій Герей у складі збірної став срібним призером Кубка світу з фехтування на шпагах

23 березня командними змаганнями завершився Кубок світу з фехтування на шпагах у Казані, де разом з нагородами були розіграні й останні очки в олімпійський рейтинг Токіо.

На Закарпатті добовий антирекорд померлих від коронавірусу

27 закарпатців померли від COVID-19 протягом минулої доби, а випадків зараження ковідом - 637.

До України передали злочинця, засудженого у Словаччині

Українця, засудженого до 4 років позбавлення волі, передали українським правоохоронцям колеги зі Словаччини. Процедура відбулася на КПП «Ужгород».

На Рахівщині, через неприязні стосунки чоловік підпалив чуже авто

21 березня вночі до поліції Ясіня надійшло повідомлення про загорання автомобіля «ВАЗ-2108». На місці слідчі встановили, що транспортний засіб підпалили умисно. Вогнем було пошкоджено салон та задню частину автомобіля.

За випалювання сухої трави до відповідальності притягнуто жителів Іршавщини та Міжгірщини

Понад шість тисяч гривень заплатять у державний бюджет два мешканця Закарпаття за спалювання сухої рослинності на відкритих територіях. Обидва випадки пожеж мали місце 21 березня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат