Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5420, 20

На Тячівщині велосипедист впав під колеса мікроавтобуса й загинув

Це сталося 18 квітня на автомобільному мості між Тересвою та Бедевлею.

Білецький: На Закарпатті збудують Підкарпатську магістраль, яка об`єднає найвідоміші курорти області

Влада Закарпаття запланувала грандіозний проект з будівництва північної дороги під робочою назвою Підкарпатська магістраль.

На Сході України загинув боєць 128 ОГШБр старший солдат Давід Шартава

В районі проведення операції об’єднаних сил, внаслідок підступних дій незаконних військових формувань, що підтримуються Російською Федерацією, загинув боєць 128 ОГШБр старший солдат Шартава Давід Мурманович, - повідомляється у групі ФБ "Закарпатський Легіон - 128 ОГШБр ЗСУ".

Загроза війни стає дедалі реальнішою

Весь світ спостерігає за тим, як Росія окутує Україну своїми військами. Розвідники кажуть, що вже близько стотисячна армія Кремля пасеться під нашими кордонами, створюючи час від часу провокації.

Вірусний паспорт

Звичайно, що чутки про те, що з вакциною нам вводять чіп, щоб потім відстежувати кожен наш крок, це казки. Але світ переходить на паспортизацію вакцинованих. І це вже реальність.

Соратник Віктора Балоги стане заступником голови Закарпатської ОДА

Ще одним заступником голови Закарпатської ОДА стане Петро Добромільський.

Україна залишається під впливом циклону: 17-19 квітня дощі, тумани, хмари

Дощі, вдень переважно хмарно, температура повітря + 11...+16 °С, вночі +4...+6 °С, інтенсивна вологість - така погода очікується у вихідні та на початку наступного тижня. Парасольки продовжуємо брати з собою, короткочасні дощі можуть початися в будь-яку хвилину при подібній хмарності.

MD-Fashion — еволюція моди та експертна думка

MD-Fashion, повага традицій та прогресивна мода сучасності

Укрзалізниця відновлює регіональне пасажирське сполучення Львів – Ужгород

16 квітня на Львівській залізниці відновлюється рух регіонального поїзда № 829/830 сполученням Львів – Ужгород, який був скасований понад рік тому.

У Хустському районі на пожежі загинув чоловік

14 квітня виникла пожежа в одноповерховому житловому будинку, розташованому на вул. Т.Шевченка в с. Кошельово.

Житель Великого Березного утримував в неволі трьох індусів

12 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки смт.Великий Березний, яка повідомила, що на її подвір’я увійшли троє невідомих чоловіків, які не спілкуються українською мовою та, ймовірно, потребують медичної допомоги.

На Тячівщині водій скоїв смертельну ДТП і намагався перекласти вину на рідного брата

Трагічна подія трапилася 29 березня близько опівночі. Чоловік, який за попередньою інформацією перебував у стані алкогольного сп’яніння, наїхав на 42-річну місцеву мешканку, яка йшла по тротуару. Від отриманих травм жінка загинула на місці ДТП.

Розбійний напад із заволодінням 300 тис. грн – підозрюваному мукачівцю обрано запобіжний захід

За клопотанням слідчого, погодженим прокурором Мукачівської окружної прокуратури, підозрюваного у скоєнні розбійного нападу взято під варту без можливості внесення застави.

Андріїв знову пообіцяв закінчити ремонт площі Петефі до кінця року

Капітальний ремонт площі Шандора Петефі в Ужгороді завершать цього року. Про це ще 2 квітня сказав міський голова Богдан Андріїв на брифінгу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат