Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5340, 20

Перезавантаження

Цього тижня сталися дві знакові події в політикумі України. По-перше: відбулися зміни в уряді. Рада звільнила міністра охорони здоров’я Максима Степанова і на його місце призначила вже колишнього санітарного лікаря країни Віктора Ляшка. Останнім часом Ляшко щодня світився в телевізорі, бо доповідав про стан із коронавірусом у країні і став популярнішим за самого Степанова, якого, до того ж, недолюблював прем’єрміністр Денис Шмигаль.

На Закарпатті лісами керуватиме Вікторія Білоусова

Працівниця Свалявського лісового господарства Вікторія Білоусова очолить Закарпатське обласне лісомисливське господарство. Про це повідомив голова у ГО «Захист та Справедливість» Олександр Громов.

Чому жоден об’єкт культурно-історичної спадщини Закарпаття не потрапив до програми «Велика реставрац

Жоден об’єкт культурно-історичної спадщини Закарпаття не потрапив до урядової програми «Велика реставрація».

Влада Ужгорода мала намір роздерибанити прилеглі до злітної смуги аеропорту землі

Про це повідомив депутат Ужгородської міськради Олександр Волосянський.

28-річний виноградівець пограбував пенсіонерку

Це сталося вночі, 21 травня. До поліції Виноградова звернулася 63-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що поверталася додому на велосипеді після нічної зміни. На вулиці Корятовича до неї ззаду під’їхав невідомий чоловік, вихопив сумку і втік. В сумці були гроші та телефон.

Між Закарпаттям і Львівщиною планують збудувати новий автобан

«Державне агентство автомобільних доріг України та турецька компанія ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» підписали Меморандум щодо підготовки пропозиції про здійснення державно-приватного партнерства в рамках проєкту будівництва та експлуатації автомобільної дороги за маршрутом Стрий — Мукачево», - ідеться у дописі на сторінці «Велике будівництво» у мережі фейсбук.

На Рахівщині тривають важкі та небезпечні роботи з розширення дороги (ВІДЕО)

Перед тим як прокласти новий асфальт на дорозі Н-09 в межах Рахівського району доводиться розширити дорогу на небезпечних відрізках. А для цього потрібно "зрізати" скелі.

Рішення сесії Ужгородської міськради оскаржені до суду Ужгородською окружною прокуратурою

«Депутати в Ужгороді «роздерибанили» зелені зони в Боздоському парку на березі Ужа та «Кірпічці» – саме під таким заголовком наприкінці березня в одному з регіональних ЗМІ з’явилася інформація стосовно питань, винесених   на розгляд сесії міської ради з порушенням вимог законодавства, як вважала громадськість.

Укрзалізниця завершила ремонт вокзалу в Хусті

Залізничники власними силами фактично відродили залізничний вокзал та іншу інфраструктуру комплексу. Найближчим часом об’єкт буде введено в експлуатацію. Про це повідомив в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик.

На Закарпатті запускають ще дві кисневі станції

На Закарпатті продовжується будівництво і підключення кисневих станцій у медичних закладах області. Вони покликані забезпечити киснем кисневозалежних пацієнтів та хворих на Covid-19, повідомляє перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

Навколо ліквідації однієї зі шкіл-інтернатів на Закарпатті виник скандал

Ліквідувати не можна залишити: Чи потрібно відновити Великоберезнянську спеціальну школу?

Мер Ужгорода Андріїв навмисно заважає роботі ТОВ "АВЕ Ужгород"

Так вважають у товаристві, що й викладено у відкритому листі до Богдана Андріїва.

До 8 років засуджено посадовця та підприємця, які винні у заволодінні ТОВ Закарпатполіметали

Вироком Берегівського райсуду засуджено колишнього арбітражного керуючого та керівника приватних підприємств. Фігуранти справи отримали по 8 років ув'язнення з конфіскацією майна.

В Ужгороді відбувся традиційний міжнародний турнір із петанку «Сакура»

Цього року турнір зібрав понад 70 учасників з усієї України та кількох іноземців. Ігри відбувалися в Боздоському парку в Ужгороді протягом трьох днів. У перший день відбувся турнір тет-а-тет. Після чотирьох попередніх кіл визначилися 16 кращих учасників, які розіграли медалі турніру А решта учасників розігрували медалі турніру Б.

Удар по куму Путіна

Ніхто з попередників Зеленського не спромігся дати бій олігархам. Цього ж разу почало відбуватися щось дуже серйозне. Керівник СБУ Іван Баканов навіть сказав, що в Україні є 13 олігархів і вони на гачку.

Нетверезий ужгородець підпалив житло своєї знайомої

Це сталося 15 травня по вулиці Дунаєвського.

В Ужгороді чиновниця сприяла передачі у приватну власність землі, де збудували багатоповерхівку

Незаконне вибуття із комунальної власності земель вартістю понад 15 млн грн – на Закарпатті підозрюють експосадовицю управління Держгеокадастру.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат