Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5320, 20

В Ужгороді чоловік побив жінку в маршрутці (ВІДЕО)

Це сталося 29 травня по вулиці Грушевського. Конфлікт виник через те, що дитина жінки не поступилася місцем пенсіонерці. Відео з події надала поліції свідка.

Судитимуть посадовця облради, який заподіяв державі збитків під час закупівлі засобів захисту

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно начальника комунальної установи Обласної ради за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

Степовик поріднився з Карпатами

Зачаровуватися красою Карпатського довкілля — самобутнього і неповторного, захоплюватися традиціями, звичаями верховинців і долинян — це одна справа. І зовсім інша — поріднитися з Карпатами, і свої працю, вміння, талант і знання присвятити цьому чудовому краю та його людям.

Душі неспокійні струни — Юрій Туряниця

Нашому постійному дописувачу-краєзнавцю виповнилося 85!

Вусатий терорист

Лукашенко, який з тріском програв вибори президента Білорусі, але завдяки вірним псам із КДБ та поліції силою залишився при владі, вирішив показати світу свою зверхність. Цей тарган топив у крові опозицію, а «демократична Європа» лише пасивно висловлювала «своє невдоволення». Лукашенку ці заяви європейців були до одного місця. Він тих керівників європейських держав мав у носі.

Брата депутата Закарпатської облради Каськіва підозрюють у легалізації коштів з продажу землі

26 травня 2021 року детективи Національного антикорупційного бюро України за процесуального керівництва САП повідомили рідному брату колишнього голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами (далі — «Держінвестпроект») про підозру у створенні злочинної організації та легалізації коштів, одержаних злочинним шляхом.

Із червня в Ужгородській міській клінічній лікарні планують закрити ковідне відділення

Про це 27 травня під час відкриття відділення екстреної медичної допомоги повідомив директор КНП «Центральна міська клінічна лікарня» Іван Курах.

У Берегівському районі в ДТП загинула літня велосипедистка

Автоаварія сталася 26 травня у селі Фанчиково на вулиці Головній.

Начальником ГУ Державної податкової служби в Закарпатській області призначено Олексія Петріченкa

Наказ про призначення Олексія Петріченка підписав в.о. голови ДПС України Євген Олейніков. Останній переміг в конкурсі на дану посаду.

Колишніх посадовців з Тячева судитимуть за незаконну передачу землі, що перебувала у держвласності

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно ексначальника міськрайонного управління Держкомзему у Тячеві та Тячівському районі. Чиновника та його заступницю звинувачують у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, а також у та службовому підробленні.

Влада Ужгорода просить включити у програму Велике будівництво побудову очисних споруд в місті

Сьогодні на сесії міськради було підтримане звернення депутатів до Офісу Президента України про включення до Програми «Велике будівництво» проєкту будівництва нової лінії каналізаційних очисних споруд в Ужгороді.

Закарпатські правоохоронці виявили двох бандитів-іноземців

24 травня Міграційна служба Закарпаття виявила двох осіб із санкційного списку, які мали намір оселитися в Україні.

Хороші новини: жінці з Виноградівщини зібрали 140 000 гривень на лікування

Про це повідомив Громадський благодійний фонд "Виноградів".

Містер Митець Зоряного краю

Михайло Белень перетнув 70-річний рубіж.

В обласній раді вже немає більшості

Цього четверга відбулася сесія обласної ради. Скандалів не було. Але стало зрозуміло, що більшості в облраді вже не існує. Майже при всіх голосуваннях 20—25 депутатів просто не віддавали свій голос. Це стосується і кадрових питань, із яких пройшли лише три: призначили Олега Коцюбу керівником аеропорту «Ужгород», залишили на посаді головлікаря обллікарні Юрія Яцину й обрали також керівника музучилища імені Задора.

АВЕ vs мерія: Коли в місті налагодять прибирання сміття?

Останні тижні в Ужгороді загострилися проблеми з вивозом сміття: контейнери стоять переповнені і сміття не вивозиться. Компанія AVE, яка займається вивозом сміття в Ужгороді, пояснила причину: дорогу до сміттєзвалища щовечора перекривають представники муніципальної поліції, яка підпорядкована Ужгородській міськраді.

Павло Амбруш: У нас з українською мовою ніколи проблем не було

Голова Тячівської районної організації Демократичної спілки угорців України з 2002 року, вчитель-математик Павло Амбруш пройшов трудовий шлях від простого вчителя до директора Тячівського ліцею. Він прийшов у Тячівську школу № 3 працювати вчителем у 1974 році і сьогодні живе освітнім життям.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат