Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5240, 20

Берегівські поліцейські затримали раніше судимих грабіжника та крадія зливних решіток

30 червня берегівські правоохоронці отримали два повідомлення про грабіж та про викрадення великої кількості зливних решіток.

Закарпатські поліцейські розкрили зухвале вбивство 53-річного жителя Сваляви

Працівники поліції затримали зловмисника, який вбив свого товариша та кілька місяців ховав тіло потерпілого. Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

В Мукачеві горів готель "Водолій"

30 червня о 15:40 на рятувальникам повідомили про пожежу на території мотелю "Водолій", що знаходиться по вул. Графа фон Шенборна (район Паланок).

На Мукачівщині чоловік вдарив ножем свого пасинка

Це сталося ввечері 29 червня в селі Лохово.

Жителя Тячева, який табуреткою забив свого знайомого, засуджено до 9 років позбавлення волі

Наприкінці червня 2019 року, під час спільного розпиття алкогольних напоїв, між мешканцем Тячева та обвинуваченим раптово виник конфлікт. Останній завдав чоловіку кілька ударів дерев’яною табуреткою по голові, а коли той упав – продовжив наносити йому тілесні ушкодження.

Збирачі металі бомблять Ужгород

Черговий факт крадіжки комунального майна в Ужгороді – вкрали 11 решіток вуличної зливової мережі на вул. Августина Волошина та Корзо.

На Закарпатті реконструюють два мости на дорозі до держкордону з Польщею

Про необхідність відкриття пункту пропуску Лубня - Волосате на держкордоні з Польщею, йдеться вже давно. Це дуже перспективний туристичний маршрут. З українського боку є прекрасний Ужанський нацпарк, а з польського - Бещадський національний парк.

Двоє ужгородців викрали мобільний телефон і зняли з рахунку постраждалого 110 тис. грн

Поліцейські відділу протидії кіберзлочинам викрили двох жителів Ужгорода, віком 36 та 38 років, які викрали у потерпілого мобільний телефон. Вони здійснили несанкціонований вхід в додаток автоматизованої системи, який був встановлений на смартфоні заявника. Фігуранти злочину перерахували з карткового рахунку потерпілого близько 110 тисяч гривень. Готівку зловмисники облікували у кілька траншів через банкомати міста.

На Тячівщині під час пожежі загинув 60-річний чоловік

Під час гасіння пожежі в Дубовому вогнеборці виявили тіло чоловіка.

У крадіжці грошей, виділених на боротьбу з COVID-19, підозрюють директора підприємства

Директору приватного підприємства, яке займалося будівельними роботами в Тячівській районній лікарні, повідомлено про підозру у заволодінні майном в особливо великих розмірах та службовому підробленні.

На третій день пошуків в Ужгороді на Радванському кар’єрі знайшли тіло 19-річного ужгородця

Тіло 19-річного хлопця виявили на Радванському кар’єрі в Ужгороді. Сталося це 27 червня близько 15-ї години, — повідомила Суспільному речниця Нацполіції Закарпаття Тетяна Щоголєва.

Суцільні матюки: Оприлюднено аудіозапис телефонної розмови між суддею Рахівського суду та слідчим по

В інтернеті поширено аудіозапис телефонної розмови між суддею Рахівського районного суду Марією Марусяк та слідчим поліції Олександром Летою.

Тячівець спалив автомобіль колишньої дружини

Це сталося 26 червня, близько 23 години ночі. До поліції надійшло повідомлення про загорання автомобіля «Mercedes-Benz», який належить місцевій мешканці.

Петров пояснив чому Слуги Народу об'єдналися з партіями Медведчука та Коломойського

Голова Закарпатської облради Олексій Петров намагається виправдати створення аномальної коаліції більшості в облраді

Відкрито капітально реконструйовану Мукачівську ДЮСШ

Родзинкою на її території стане скульптура гранда вітчизняного футболу Василя Турянчика

У облраді створено більшість з представників партій Медведчука, Балоги, Коломойського та Зеленського

У Закарпатській обласній раді відбувся політичний переворот, політичні реваншисти зуміли захопити владу в обласній раді.

Ужгородець вкрав автомобіль і здав його на металобрухт

Житель   обласного центру незаконного заволодів автомобілем марки «Ford Sierra», утилізував його та привласнив отримані кошти.

Неповнолітнього жителя Іршавщини засуджено до 10 років ув’язнення за зґвалтування

За доводами ювенального прокурора Іршавського відділу Хустської окружної прокуратури Іршавським районним судом постановлено вирок стосовно неповнолітнього закарпатця за фактом зґвалтування малолітньої дитини. Його засуджено до 10 років позбавлення волі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат