Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5180, 20

СБУ нейтралізувала нову групу інтернет-агентів, яких координували з РФ

Розгалужену мережу ворожих пропагадистів кіберфахівці спецслужби викрили на Київщині, Закарпатті, Львівщині та Вінниччині.

Погорєлов, Каламуняк та Смоланка стали почесними громадянами Ужгорода

Звання "Почесний громадянин м. Ужгорода" присвоїли директорці ПрАТ «Ужгородська швейна фабрика» Мирославі Каламуняк, двічі міському голові Ужгорода Віктору Погорелову та ректору Ужгородського національного університету Володимиру Смоланці. За це проголосували депутати на сьогоднішній сесії Ужгородської міської ради.

Двох ужгородських патрульних нагородили за врятоване життя

Нещодавно ужгородські правоохоронці врятували життя важкохворого чоловіка. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков.

Завдяки «Великому будівництву» дорога Р-21 з’єднає якісним покриттям Закарпаття та Івано-Франківщину

На маршруті регіонального значення Р-21 Долина – Хуст, що проходить територією Закарпатської та Івано-Франківської областей, безупинно тривають ремонтні роботи у кількох напрямках. Деякі з них – вже на стадії завершення, повідомив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

Нетверезий мукачівець спричинив ДТП в якій загинув пенсіонер

Це сталося 31 липня у селі Верхній Коропець Мукачівського району.

Проросійські партії та екс-регіонали узурпували владу в Закарпатській облраді

було проведено сесію облради. На неї прийшли лише заколотники, які створили неприродню коаліційну більшість з фракцій партії Медведчука-Путіна ОПЗЖ, «Слуг народу», Команди Балоги та екс-регіоналів.

Уперше в лікарні Закарпаття встановлять сучасний медичний лінійний прискорювач

У Закарпатському протипухлинному центрі встановлять сучасний лінійний прискорювач нового покоління. Заклади охорони здоров’я області давно потребували такого медичного обладнання - необхідність у променевій терапії складає понад півтори тисячі пацієнтів на рік.

На Закарпатті затримали контрабандиста, який перебуває під слідством за вбивство прикордонника

Як ми повідомляли, у 2018 році правоохоронці затримали 34-річного мешканця Рахівщини, який збив автомобілем начальника прикордонного відділу "Ділове" і втік.

В Ужгороді майстер обікрав квартиру, в якій робив ремонт

27 липня, до поліції звернулася 31-річна ужгородка, яка заявила про крадіжку грошей з власного помешкання. Потерпіла розповіла слідчо-оперативній групі, що два дні не перевіряла сховок, в якому знаходилися по кілька тисяч доларів та гривень, а також євро з фунтами, форинтами та чеськими кронами.

На Хустщині нетверезий водій збив трьох пішоходів, один з них загинув

Від отриманих внаслідок наїзду травм один пішохід помер на місці, ще дві жінки отримали травми різного ступеню важкості.

Головою Закарпатської митниці став Микола Румянцев

26 липня, голова Держмитслужби Павло Рябікін підписав наказ про призначення Миколи Румянцева керівником Закарпатської митниці. Призначили Румянцева, як переможця конкурсу на цю посаду, повідомив Віталій Глагола.

Житель Мукачівщини побив правоохоронців, які прибули на виклик

28-річного жителя села Великі Лучки взято під варту за підозрою у заподіянні поліцейському легких тілесних ушкоджень. Суд визначив заставу у розмірі 45 400 грн.

На маршруті від Хуста до Буштина відновлять 14 мостів

У межах маршруту Хуст – Шаян – Вишково – Буштино підрядник вже влаштовує верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

Липень наостанок прогримить грозами на заході України

На морських курортах України у кінці липня температурний, ультрафіолетовий та кисневий режим буде комфортним. Звичайно, у кожного свої уявлення про гарну погоду, але літній морський курорт - це, безумовно, сонячна погода й чисте та спокійне море. За прогнозом Sinoptik.ua на цьому тижні середня температура повітря вдень на морських курортах України очікується до +35 градусів, вночі до +24...+26 °С. Є ймовірність локальних гроз та дощів.

Мукачівець порізав дівчину, яка відмовилася з ним зустрічатися

26 липня до поліції Мукачева надійшло повідомлення від медиків, що до них доставлено дівчину з численними ножовими порізами всього тіла, одне з яких проникаюче в живіт.

У Хусті розпочалося будівництво сучасного водного комплексу з чотирма басейнами

Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

У Поляні сталася пожежа в санаторії, загинув чоловік

Пожежа сталася 23 липня в підвальному приміщенні одного з санаторіїв Поляни по вул. Духновича.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат