Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5120, 20

На Іршавщині під колесами авто загинув 13-річний велосипедист

13 вересня, близько 22:20, до поліції зателефонував 30-річний мешканець Іршави та повідомив, що він скоїв наїзд на велосипедиста між населеними пунктами Заріччя та Вільхівка.

На автодорозі Т-07-12 (Свалява - Перечин) відновлюють міст, який простояв без ремонту 40 років

Міст у селі Оленьово Свалявського району не ремонтували понад 40 рокiв.

Судитимуть колишнього керівника «Закарпатської УВП (№9)»

Закарпатською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо колишнього начальника установи виконання покарань на Закарпатті за фактами зловживання службовим становищем з метою отримання неправомірної вигоди для інших юридичних осіб та службовому підробленні, що вчинене групою осіб.

У Тячеві чоловік вдарив ножем співмешканця своєї сестри

12 вересня, до поліції надійшло повідомлення від жительки Тячева про те, що між її братом та співмешканцем виникла сварка, в результаті якої останній отримав ножове поранення.

На кордоні з Румунією прикордонники викрили групу порушників з боєприпасами

Цієї ночі під час патрулювання прикордонний наряд зафіксував рух групи осіб до кордону з Румунією. Невідомі несли на плечах пакунки. Зрозумівши, що їх викрили, порушники вдались до втечі.

Федієнко: подорожчання кабельної продукції призведе до подорожчання інтернет-послуг

В Україні очікується підвищення вартості послуг доступу до мережі інтернет. У всьому винне подорожчання кабельно-провідникової продукції. Таку думку озвучив заступник голови парламентського комітету з питань цифрової трансформації Олександр Федієнко.

На Рахівщині раніше судимий до смерті забив свого товариша палицею

Співробітники поліції Рахова затримали жителя селища Великий Бичків за підозрою у вбивстві товариша.

Міські депутати вчергове «пробили дно»!

Або про корупцію та її покровителів в Ужгородській міськраді

На Свалявщині горів приватний готель

8 вересня у приватному будинку готельного типу, розташованому в селі Голубине Полянської територіальної громади, загорівся дах.

Правоохоронці Берегова затримали псевдомінера, ним виявився місцевий наркоман

7 вересня, на лінію «102» зателефонував чоловік, який повідомив, що один із будинків у Берегові по вулиці Лева заміновано. Більше інформації заявник не надав та завершив розмову.

У Берегові знову підпалили пункт прийому вторсировини "Кольовові баки"

Вночі, 6 вересня, у Берегові по вул. Фабричній, сталася пожежа на приймальному пункт вторинної сировини "Кольорові Баки".

Суд закрив справу про розкрадання мером Ужгорода 6,5 млн грн

Ужгородський міськрайонний суд закрив справу щодо розкрадання мером Ужгорода Богданом Андрієвим 6,5 млн/ грн бюджетних коштів.

В Ужгороді через будівництво на площі Петефі тріснули стіни трьох квартир у будинку поруч

Стіни трьох квартир будинку на площі Шандора Петефі в Ужгороді тріснули через будівництво в сусідньому дворі. Про це Суспільному розповів мешканець однієї з осель Ілля Кривенький. За його словами, ремонт забудовник розпочав з червня цього року, а вчора, 3 вересня, через те, що робітники викопали котлован, тріснули стіни в їхніх квартирах.

В Іршаві горів готельно-ресторанний комплекс

31 серпня о 04:45 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в готельно-ресторанному комплексі, розташованому на вул. Гагаріна в Іршаві.

В Ужгороді неповнолітній викрав з каси магазину 2 тис. доларів

31 січня до поліції зателефонувала працівниця одного з магазинів та повідомила, що з каси зникли гроші в сумі 2 тисячі доларів.

Цього понеділка скасували авіарейс Київ – Ужгород – Київ. Пояснюємо чому

Хоч у авіакомпанії та адміністрації аеропорту надали суперечливу інфорамцію, але ми спробували з’ясувавши всі обставини.

В Синевирі відбувся тренінг з питань інтерпретації культурної спадщини

Синивирська селищна рада провела тренінг, орієнтований на розкриття історико-культурного потенціалу громади та розвитку нових туристичних продуктів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат