Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5140, 20

На Закарпатті запрацював перший лінійний прискорювач

До 30-річчя Незалежності України у Закарпатському протипухлинному центрі очільник краю Анатолій Полосков разом із першим заступником голови облдержадміністрації Мирославом Білецьким та заступником голови ОДА Ігорем Шинкарюком відкрили оновлене відділення, де відбувся запуск роботи апарата променевої терапії.

Як святкували

Ми відзначили 30 років незалежності держави. Святкували 4 дні. Офіціоз був типовим — покладали квіти, несли прапор, були палкі промови. Запам’ятався парад на площі Незалежності в столиці. І не просто організацією, а демонстрацією абсолютно нової української армії, яка змужніла, стала професійнішою, і народ відчув, що державу є кому обороняти і є кому зупинити агресію путінської Росії.

Складено рейтинг шкіл за 2021 рік. У рейтингу областей Закарпаття знову на останньому місці

Сайт osvita.ua оприлюднив рейтинги шкіл, регіонів та міст за результатами ЗНО.

За вчинення смертельного ДТП мешканку Тячівщини засуджено до 5 років ув`язнення

Дорожньо-транспортна пригода трапилася в лютому 2018 року у с. Красна.

У Перечині трьох людей засипало грунтом - одна людина загинула

Трагедія сталася сьогодні в Перечині близько шостої години вечора

Двоє закарпатських медиків потрапили до списку 30 лікарів незалежної України

Проєкт "30 лікарів Незалежної України" підготувало Міністерство охорони здоров’я спільно з Національною службою здоров’я

В Закарпатській ОДА відзначили видатних закарпатців

За дорученням Президента Володимира Зеленського з нагоди 30-ї річниці незалежності України голова облдержадміністрації Анатолій Полосков відзначив видатних закарпатців.

В Ужгороді раніше судимий зловмисник викрав гроші з каси магазину

22 серпня, до поліції надійшло повідомлення про крадіжку грошей з каси магазину в центрі Ужгорода. Заявник повідомив, що до магазину зайшов невідомий чоловік, який попросив продавця дати йому випити води. Поки працівник торгового закладу відволікся, зловмисник скористався моментом та забрав з каси наявну там готівку і втік. Загальна сума викрадених грошей склала близько 18 тисяч гривень.

У ДТП на Хустщині загинув житель села Рокосово

Дорожньо-транспортна пригода трапилася на відрізку дороги Велика Копаня - Хуст. Внаслідок аварії одна людина загинула, ще семеро учасників аварії отримали ушкодження.

На Мукачівщині водій насмерть збив велосипедистку

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 21 серпня на автодорозі Мукачево-Берегово, на повороті до села Дерцен. У аварії несумісні травми з життям отримала 26-річна мешканка району села Жнятино.

У Мукачеві чоловік поранив ножем неповнолітнього

20 серпня, до поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що для надання медичної допомоги до них доставлено 16-річного хлопця, мешканця села Доробратово. Лікарі   діагностували у   підлітка колоту рану плеча.

В Хусті на АЗС стався вибух. Постраждали двоє людей

Це сталося 21 серпня. Внаслідок вибуху постраждав працівник автозаправочної станції та один з відвідувачів. Обоє потерпілих отримали термічні опіки і після надання необхідної медичної допомоги їх відпустили для амбулаторного лікування.

Рейс на Прагу та автобус через кордон: Як аеропортам Ужгорода та Кошиць не конкурувати, а співпрацюв

Між українським та словацьким аеропортами менше 100 км, і це може стати не бар’єром, а можливістю для більшої та вигідної взаємодії між летовищами. Про це йшлося під час зустрічі в словацьких Кошицях між українською (закарпатською) та словацькою сторонами, яка відбулася у липні.

Втрачені надії

30 років тому ми отримали власну державу. Було багато надій та сподівань. Були цифри, які свідчили, що Україна має один із найкращих потенціалів у Європі, і за кілька років ми мали стати однією з найбагатших держав континенту.

СБУ заблокувала рейдерське захоплення землі в Ужгороді

Для позбавлення підприємства права власності на земельну ділянку зловмисники долучили до схеми державного реєстратора. Останній, спеціально під оборудку, спершу зареєстрував приватне підприємство із ознаками фіктивності. Згодом «запустив» процедуру відчуження майна у його реального власника на користь новоствореного фіктивного суб’єкта.

Посадовців державних підприємств водного господарства викрито на розкраданні природних ресурсів

Служба безпеки України викрила та заблокувала незаконний видобуток піщано-гравійної суміші. Схема діяла впродовж 2019-2021 років за сприяння керівників державних підприємств водного господарства. За попередніми оцінками фахівців, протиправна діяльність завдала державі збитки на понад 250 млн грн.

Начальник однієї із станцій на Закарпатті навмисно затримував вантажні вагони

Cкеровано до суду обвинувальний акт стосовно начальника однієї зі станцій «Укрзалізниці» за фактом зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат