Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5220, 20

У Перечині втопився чоловік

Тіло загиблого виявили 13 липня в урочищі Дежив.

Укріплювальні конструкції – невід’ємний елемент ремонту доріг на Закарпатті

Підпірні стінки із габіонних ящиків мурують у межах дороги регіонального значення Р-21 на ділянці між селами Березове та Підчумаль. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

Уперше за кілька десятиліть у Перечині проводять масштабний ремонт автошляху Н-13

У місті Перечин тривають масштабні роботи з відновлення дорожнього полотна.

Рахівщина оговтується від руйнівного паводку

10 червня внаслідок інтенсивних короткочасних дощів (55 міліметрів за півдоби, що складає 42 % від місячної норми) та захаращення русел у верхніх притоках річки Тиса Рахівського району сформувався паводок, який призвів до негативних наслідків.

Закарпатська прикордонниця Ольга Трачук просить допомогти врятувати сина

10-11 липня в Ужгороді на площі Театральній відбудеться благодійний ярмарок на підтримку 12-річного Єгора Сипавки. З квітня він бореться з важкою та агресивною формою онкологічного захворювання – Саркомою Юінга.

На ділянці автошляху Н-09, на Рахівщині, завершили розбирати скелю, щоб розширити дорогу

У селі Костилівка підрядник завершив роботи з часткового розбору скелі на ділянці дороги Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів. Тут проїжджу частину приводили до належного габариту – 8 м завширшки. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

На Закарпатті з`явилися дев`ять нових Центрів вакцинації населення

Для нарощення темпів вакцинації та більшого охоплення імунізацією населення з початку тижня область отримала понад 18 тисяч доз вакцин.

Протягом доби в області сталися дві ДТП зі смертельними наслідками

Співробітники поліції Міжгір’я та Тячева відкрили кримінальні провадження за фактами дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких двоє закарпатців загинули, а четверо – отримали тілесні ушкодження.

На ПП Ужгород чоловік підпалив свій автомобіль і хотів утекти, але був затриманий

На пункті пропуску «Ужгород-Вишнє Нємєцке» чоловік спалив свою Škoda Octavia. Автомобіль спалахнув на словацькій частині пункту пропуску.

Майор-прикордонник залучав своїх підлеглих до переправки нелегалів і контрабанди сигарет

Майор зі штабу Чопського прикордонного загону був затриманий після спроби втягти у протиправну діяльність нижчого за званням військовослужбовця. Вплинути на колегу «перевертень у погонах» намагався службовим впливом та хабарем у розмірі 500 доларів США і 600 євро. Інспектора намагалися підкупити, щоб він сприяв незаконній діяльності на своїй ділянці відповідальності.

У Тисі знайшли тіло чоловіка, якого шукали чотири дні

4 липня до ДСНС Закарпаття надійшла інформація про ймовірне утоплення під час купання у річці Тиса (с. Гетиня, Берегівський район) місцевого мешканця, 1992 р.н..

Завершене досудове розслідування, щодо розклеювання листівок із провокативними написами в Берегові

Скеровано до суду обвинувальний акт щодо трьох осіб за фактом порушення рівноправності громадян залежно від їх національної належності, вчинене із застосуванням погроз.

На Тячівщині директора комунального підприємства викрито на вимаганні та одержанні хабаря

Посадовець висловив місцевому жителеві вимогу надати 12 тис. грн хабаря за передачу в оренду нежитлового приміщення, яке належить підприємству.

Документи у сматфонах проти документів паперових

Давно відомо, що паперові документи часто породжують корупцію. Будь який контакт з чиновником потенційно має ознаки корупції, бо це є певна залежність від персони, яка може мати певні недобрі умисли з метою отримання неправомірної вигоди. Саме тому перехід на електронні документи є свідченням   цивілізованого поступу.

Земля вже продається

З 1 липня 2021 року на українців чекає цілий ряд змін.

Головним героєм виступає час

Розмова з письменником, різьбярем, педагогом Петром Ходаничем з нагоди його 70-річчя.

19-річна уродженка Закарпаття обікрала помічника аташе США в Києві

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру дівчині за фактом крадіжки особистих речей помічника аташе США в Україні.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат