Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5260, 20

У Мукачеві відкриють скульптуру «залізному капітану» київського «Динамо» Василю Турянчику

Сьогодні, 23 червня, о 17–ій у Мукачеві відбудеться урочисте відкриття (після капітальної реконструкції) колишнього стадіону «Спартак»( вул, Духновича, 93), а також архітектурної скульптури екс–«залізному капітану» ФК «Динамо» Київ, почесному громадянину міста над Латорицею, змс СРСР Василю Турянчику, який у 1961 році філігранним ударом через себе («ножницями») у ворота московського «Торпедо» провів історичний гол. Його згодом журналісти назвуть «золотим».

Першому українському золоту — 75

...Або Дебютні матчі ужгородського «Спартака» серед команд майстрів.

Жителя Тячівщини, який довів до самогубства доньку співмешканки, засуджено на 7 років

53-річного жителя села Водиця засуджено до позбавлення волі за доведення неповнолітньої до самогубства та зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу. Чоловіку призначено покарання у виді 7 років 6 місяців ув’язнення.

На Рахівщині та Мукачівщині втопилися двоє людей

У селі Луги Рахівського району втопився 42-річний чоловік. Тіло виявили у річці Біла Тиса. Загиблим виявився місцевий мешканець.

Михайлу Олексійовичу Беленю – 70!

«У світі багато дивних див та найдивніша з них Людина»
(Евріпід)

Кривавий поєдинок двох диктаторів

Зрозуміло: лише з розпадом союзу радянських соціалістичних республік (СРСР) в Україні заговорили про те, що Другу світову війну розв’язали тоталітарні режими   : гітлерівської Німеччини та сталінського союзу РСР.

Через борги міськради в громадському транспорті можуть припинити безкоштовне перевезення пільговиків

Пільговиків можуть перестати безкоштовно перевозити в громадському транспорті Ужгорода з кінця червня—початку липня. Йдеться не про комунальні «Електрони», а про приватні автобуси, які працюють на маршрутах міста. Голова Асоціації перевізників міста Олексій Куля каже: скасувати там безоплатне перевезення пенсіонерів, школярів та інших пільговиків можуть через недофінансування від міськради.

Від громадської ініціативи — до Асоціації «Закарпаття — за чисте довкілля»

Щодня ми стикаємося із проблемами, що пов’язані з екологією. Вони відображаються на нашому здоров’ї, побуті, бізнесі. Вирішення накопичених проблем у довкіллі, успадкованих від минулих поколінь та нагромаджених уже нами, складне завдання — як організаційно, так і фінансово.

Префект трусить Закарпаття

Якщо протягом останніх пів року на Закарпатті встановився такий собі статус-кво і ситуація була спокійною, то з якогось дива сюди було призначено «префекта-наглядача», яким став ресторатор Микола Тищенко. Той самий, що навіть плутає Закарпаття з Прикарпаттям.

З нагоди Дня медичного працівника Президент Зеленський відзначив трьох закарпатських лікарів

18 червня Володимир Зеленський до Дня медпрацівника видав ряд указів.

Ужгородські вогнеборці ліквідували пожежу в ромському поселенні

18 червня о 22:42 до ужгородських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на вул. Бачинського. Горіла будівля барачного типу, в якій проживало ромське населення.

В Ужгороді нищать черговий історичний будинок

Прямо зараз руйнують один із найважливіших будинків історичної забудови на вулиці Другетів, 65 в історичному ареалі Ужгорода, повідомляють у групі Save Uzhhorod.

Шістьом закарпатським лісгоспам тимчасово зупинили дію сертифікатів FSC через порушення режиму тиші

Шість закарпатських лісгоспів не зможуть продавати ліс міжнародним компаніям через порушення «сезону тиші» - FSC вперше призупинила дію сертифікатів.

У затоплені Солотвинські шахти запустили робота-дослідника

На Закарпатті в рамках транскордонного проєкту “Ревітал 1” у затоплені Солотвинські шахти запустили робота UX-1, що досліджуватиме затоплені ділянки та руїни шахт Солотвинського басейну й збиратиме дані для науковців про їхній стан.

На Закарпатті озброєний солдат-строковик захопив автомобіль та пограбував обмінний пункт

З погранзастави "Бадалово" Берегівського району втік солдат строкової служби. З собою захопив автомат Калашникова та боєкомплект з патронами.

Закарпаття отримає додатково 332 млн грн на реалізацію інфраструктурних проєктів

«У 2021 році на реалізацію проєктів ДФРР отримали урізаний бюджет, який, на жаль, не міг покрити видатки на заплановані об’єкти. У травні звернувся до Уряду та Офісу Президента з проханням підтримати у межах можливостей наші проєкти додатковим фінансуванням», – каже голова ОДА Анатолій Полосков.

Міськрада Ужгорода не спішить включати об`єкти культурної спадщини до Держреєстру пам`яток України

Прокуратура звернулася із позовними заявами до суду через виявлену бездіяльність виконавчого комітету Ужгородської міської ради.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат