Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5200, 20

На Хустщині 25-річний чоловік через ревнощі вдарив ножем 19-річного

Це сталося 25 липня у селі Ракош по вулиці Центральній.

На Хустщині та Тячівщині сталися ДТП, в яких загинули двоє неповнолітніх

У результаті трьох ДТП, що трапилися на Закарпатті протягом останньої доби, загинули двоє неповнолітніх. Ще один учасник аварії у важкому стані перебуває на лікуванні.

Закарпатські поліцейські розкрили зухвалий розбійний напад на подружжя пенсіонерів

Оперативники поліції Закарпаття затримали одного з розбійників, які посеред ночі напали та побили подружжя пенсіонерів.

На Хустщині потяг зіткнувся з вантажівкою, постраждали двоє пасажирів потягу

ДТП сталася 23 липня на залізничному переїзді Рокосово-Копаня. Потяг №13 сполученням Київ-Солотвино зіткнувся з вантажівкою «Volvo».

На Великоберезнянщині місцевий підприємець побив правоохоронця

Ужгородською окружною прокуратурою в рамках досудового розслідування кримінального провадження проведено ряд санкціонованих обшуків на Ужгородщині. У результаті виявлено та вилучено близько 1400 л спиртової продукції та майже 100 пачок сигарет, які ймовірно виготовлені незаконно. Підакцизні товари зберігалися на території місцевого магазину та одного з помешкань у с. Кострина.

Автошлях Р-21 Долина—Хуст буде капітально відремонтований до кінця року

Ремонтні роботи на дорозі регіонального значення Р-21 Долина— Хуст тривають одразу у 4-х напрямках. На одній із ділянок вже влаштували фінішний шар асфальтного покриття. Це відрізок автошляху, що проходить через с. Вучкове на Міжгірщині. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

День дощів — 160 мільйонів гривень

Керівництво області засідало разом з рятувальниками та поліцією і озвучили суму збитків від нещодавньої повені на Рахівщині. 160 млн. грн. Тобто, день дощів приніс нам багатомільйонні збитки.

Заслужена людина — заслужена шана

У неділю, 25 липня, на мукачівському стадіоні «Харчовик» відбудеться дебютний Меморіал–пам’яті з футболу серед ветеранів (50 р.+) знаному футболісту, чудовому тренеру, почесному громадянину м. Мукачево (посмертно) Віктору Івановичу Ряшку. Урочисте відкриття о 10 00. До міста над Латорицею приїдуть команди з Берегова, Волівця, Іршави та господарі.

Вечір пам’яті Василя Гарагонича: презентація книги та теплі спогади рідних, друзів і колег

19 липня у Мукачівському драматичному театрі відбувся вечір пам’яті доктора історичних наук, професора, шеф-редактора «Панорама Медіа Групи» Василя Гарагонича. На захід завітали численні друзі та колеги Василя Васильовича, а також найрідніші люди – родина. Всі вони згадували Василя Васильовича як добру, світлу та життєрадісну Людину, яка зуміла своїм розумом та надзвичайною працелюбністю досягти чималих висот на педагогічній, журналістській і науковій нивах.

Незабаром у Хусті відкриють відремонтоване приймальне відділення Центральної районної лікарні

Капітальний ремонт з переплануванням приймального та дитячого відділень під відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги проходив у межах президентської ініціативи Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Менахем-Мендель: Потрібно відшукати кожного єврея та повернути його до свого народу

Розмова з сім’єю головного рабина Ужгорода та Закарпаття Вільгельмом Менахемом-Менделем.

Один рік, як серед нас нема Віктора Ряшка, або Біль, який не вщухатиме ніколи...

Протягом останніх двох місяців (травень–червень 2020 р.) Віктор Іванович разом із ФК «Карпати–ветеран» Мукачево готувався до чемпіонату України (вікова категорія 55+), який повинен був відбутися наприкінці вересня цього року на Київщині, а також до весілля старшого сина, яке теж було заплановано на вересень. Щотижня команда збиралася на своєму улюбленому стадіоні «Харчовик», де не лише проводила тренування в інтенсивному режимі, але хлопці відвідували сауну з басейном, грали шахи, теніс, готували домашні заготівки–сюрпризи. Віктор Іванович інколи з собою брав свою 10–річну донечку Ніколетту, якій найбільше був радий його кум і капітан мукачівців Олександр Переста. Про їхні стосунки можна писати романи…

Закарпатець пограбував жителя Чернівецької області

Слідчі поліції Тячева встановлюють обставини грабежу у селищі Солотвино Тячівського району. Місцевого жителя, який причетний до злочину, затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Ужгородка розповсюджувала дитячу порнографію та займалася шантажем

Співробітники міграційної поліції Закарпаття припинили незаконну діяльність 23-річної ужгородки, яка систематично розповсюджувала дитячу порнографію.

Рішення Оноківскої сільради щодо податків та зборів, які наберуть чинності з 1 січня 2022 року

Оноківска сільська рада відповідними рішеннями встановила місцеві податки та збори, які наберуть чинності з 1 січня 2022 року.

Житель Мукачівщини підозрюється у вбивстві свого товариша

Вночі 13 липня до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що у селі Нове Давидково, вони констатували смерть 42-річного місцевого жителя. Лікарі повідомили,   що на тілі померлого вони виявили ножове   поранення в області грудної клітини.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат