Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5160, 20

На Хустщині у школі села Рокосово будують корпус для початкових класів

Загальноосвітня школа у селі Рокосово – один із найбільш наповнених навчальних закладів Хустщини. Тут навчається 650 учнів. Її у ході робочої поїздки оглянули очільник Закарпаття Анатолій Полосков і перший заступник голови облдержадміністрації Мирослав Білецький.

У Хусті з`явиться новий басейн

Про це у соцмережі повідомив перший заступний голови ОДА Мирослав Білецький:

Elf Bar 2200 — чем отличается эксклюзивная новинка

Одноразовые испарители китайского производителя Elf уже успели покорить многих вейперов по всему миру.

На Ужгородщині загинув водій ВАЗу

15 серпня сталася смертельна ДТП у селі Середнє Ужгородського району.

У Закарпатський протипухлинний центр доставили лінійний прискорювач

В Ужгород приїхало передове оснащення - лінійний прискорювач Halcyon.

Ужгородка Марія Гававка святкувала 10 серпня своє 100-річчя!

Народилася Марія Юріївна в селі Буківцьово на Великоберезнянщині. Після одруження разом із чоловіком переїхала до Ужгорода. Працювала в Ужгородському радгоспі до пенсії, має 48 років трудового стажу. Пані Марія має велику родину: троє дітей, шестеро онуків, семеро правнуків і п’ятеро праправнуків. Зараз жінка живе з сином та його сім’єю.

Студії людяного менеджменту

За розмаїтими стильовими лаштунками письменника Юрія Шипа провідна творча колізія авторської думки синтезовано виражена й видніє в катрені «Мамина молитва» в його новій книзі «Сімейні підказки від Гриця й Параски»:

Андрій Баганич про те, як українці задають тон у словацьких Кошицях

Від Ужгорода до Кошиць — менше 100 кілометрів. Друге за величиною місто Словаччини завжди було близьке українцям, особливо закарпатцям. Історично саме Східна Словаччина, і насамперед Кошиці, з одного боку, та Закарпаття, насамперед, Ужгород, окреслювали географію українсько-словацького діалогу. При чому, незалежно від кордонів, які тільки протягом ХХ століття тут змінювалися не раз.

У кабінеті начальника Закарпатської митниці виявили пристрої для прослуховування

Про це повідомив депутат Ужгородської міськради Віталій Глагола

На Міжгірщині відновлюють найдовший міст краю

На найдовшому мосту Міжгірщини, що у с.Вучкове, влаштовують нове асфальтне покриття.

Ужгородка Т. Дичка вдруге стала чемпіонкою України

Буквально вчора з головних змагань країни, що проходили в Ірпіні (тенісний центр ФТУ «Grand Admiral»), повернулася із золотою медаллю до рідного міста над Ужем 18 річна майстриня великої ракетки Тетяна Дичка (на світлині). Торік дівчина на аналогічних змаганнях у парному розряді зі своєю подругою Владленою Боковою (с. Святопетрівськ, Києво–Святошинський район)   у фіналі обіграли дует А. Пінаєва (Бровари) – І. Микитин (Трускавець) з рахунком 2:0.

Погоня за Чаусом

Коли іноземці дивляться, як в Україні дві силові структури ледь не влаштовують між собою бої, то просто не розуміють, чи є у нас влада і законодавство.

Закарпатський лікар видавав фальшиві довідки з результатами ПЛР-тестів на COVID-19

Служба безпеки України на Закарпатті заблокувала схему видачі фейкових медичних довідок про відсутність антигену SARS-CoV-2. Організував її лікар одного із районних медичних закладів поблизу кордону з ЄС.

На Свалявщині мотоцикліст зіткнувся з відбійником і загинув

Неподалік села Сусково, що на Мукачівщині, мотоцикліст не впорався з керуванням та зіткнувся з металевим відбійником. Від отриманих травм чоловік помер на місці події. Це сталося 3 серпня на автодорозі Київ-Чоп.

Наркоторговця з Виноградова засуджено на 6 років позбавлення волі та конфіскацією майна

Вироком Виноградівського районного суду до 6 років позбавлення волі із конфіскацією майна засуджено мешканця Виноградова за незаконне придбання, зберігання і транспортування з метою збуту наркотичних і психотропних речовин у великих розмірах.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат