Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5100, 20

Суддя із Закарпаття сяде за грати на 7 років за хабар

Вищий антикорупційний суд виніс ришення щодо судді Мукачівського міськрайонного суду та його спільника з управління пенсійного фонду.

18-річний мукачівець вчинив безлад на АЗС та побив оператора

Це сталося вночі у Мукачеві на АЗС “МАРКЕТ”.

Колишній голова Чинадіївської сільради вкрав 10 гектарів землі

Колишньому голові селищної ради Мукачівського району повідомлено про підозру у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

Нова хвиля

Влітку було спокійніше. Про коронавірус у нас почали забувати. Часто по кілька днів поспіль на Закарпатті взагалі не фіксувалося жодного випадку захворювання на коронавірус. Ми почали забувати про захисні маски, вільно спілкувалися, відвідували масові заходи. Однак потім почали надходити тривожні новини з деяких країн світу, де розгулявся штам «Дельта».

На Закарпатті відновлюють дорогу, що є частиною «Малого карпатського кола»

Туристичні родзинки Закарпаття стають доступнішими, коли до них веде хороша дорога. Так, на автошляху загального користування місцевого значення С 070603 Синевир – Колочава – Буштино продовжується капітальний ремонт, повідомив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

Експосадовец Ужгородської міськради продав фонтан біля Облмуздрамтеатру

Працівники поліції довели причетність колишнього посадовця до правопорушення, пов’язаного з продажем земельних ділянок в Ужгороді. Фігуранту вже повідомили про підозру в службовій недбалості.

На Берегівщині два села із давньою історією з`єднають новою дорогою

Між селами Мужієво і Бене Берегівського району на маршруті міжнародного значення М-23 Берегово – Виноградів – Велика Копаня вже зовсім скоро з’явиться нове якісне покриття. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

На святкування дня міста в Ужгороді витратили 700 тисяч: з них 100 тисяч на артистів і 170 на їжу

Офіційна святкова вечеря від мера міста Богдана Андріїва з нагоди дня міста Ужгорода, яка відбулась 11 вересня в ресторані «Old Continent» коштувала міському бюджету 99,7 тис. грн. Ресторан розташований в центрі міста, на площі Шандора Петефі, 6 і є частиною однойменного чотиризіркового готелю «Old Continent».

На Тячівщині горіло підприємство з виготовлення паливних брикетів

16 вересня о 02:05 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в цеху з виготовлення паливних брикетів, розташованому на вул. Фізкультурній в смт Дубове Тячівського району. Через нічний час доби вогонь встиг поширитися на значну площу, перш ніж її випадково побачив працівник одного з сусідніх підприємств.

Закарпатські рятувальники допомагали евакуйовувати туристів постраждалих в горах від вибуху

15.09.2021 о 23:50 від начальника чергової зміни Головного управління ДСНС України у Івано-Франківській області надійшло прохання про надання допомоги у проведенні пошуково-рятувальних робіт групи туристів (12 осіб) в районі полонини «Під Берди», поблизу с. Вороненка Поляницької територіальної громади Надвірнянського району Івано-Франківської області.

На Хустщині відшукали чоловіка, який іще 11 вересня пішов по гриби та не повернувся

15 вересня о 14:00 до Служби порятунку надійшло прохання про допомогу в пошуках 70-річного мешканця с. Хустець Хустського району, який 11 вересня пішов по гриби та не повернувся. Чоловік і раніше мав звичку зникати на день-два, тож родичі не одразу забили на сполох. Врешті-решт вони занепокоїлися та зателефонували до поліції, а правоохоронці звернулися до рятувальників.

В Ужгороді відкрили центр підтримки підприємців Дія.Бізнес

Учора голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков разом із Крістіною Квін, тимчасовою повіреною у справах США, керівником із розвитку електронних послуг Міністерства цифрової трансформації Мстиславом Баніком та головою Закарпатської обласної ради Олексієм Петровим відкрили центр підтримки підприємців Дія.Бізнес в Ужгороді.

СБУ виявила у прикордонному районі Закарпаття тайник з вибухівкою і протитанковими гранатами

СБУ виявила у Закарпатській області схрон з арсеналом бойових засобів ураження. Зі схованки, серед іншого, вилучено понад 2 кг вибухівки та реактивні протитанкові гранати. Тайник був обладнаний у покинутій будівлі в одному із селищ Берегівського району.

Ремонт мосту на КПП «Тиса (Чоп) – Захонь» завершено

Завершився ремонт покриття смуги для руху великовагового транспорту на мості через р. Тису на українсько-угорському кордоні у межах пункту пропуску «Тиса (Чоп) – Захонь», що є частиною автошляху міжнародного значення М-06. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

На Закарпатті не будуть зростати тарифи для населення під час опалювального сезону

У час, коли у Європі ціна за газ сягнула рекордних позначок, тарифи для населення у межах опалювального сезону 2021-2022 років підвищувати не будуть, повідомив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

На Закарпатті троє підлітків зґвалтували 14-річну дівчину (ВІДЕО)

Правоохоронці оперативно встановили групу неповнолітніх хлопців, які причетні до зґвалтування 14-річної дівчини.

Студентку з Нігерії депортували після конфлікту з ужгородським таксистом

Працівники міграційної служби Закарпаття перевірили інформацію патрульної поліції про трьох іноземок, які 13 вересня в Ужгороді стали учасницями конфлікту з таксистом. Жінки відмовилися заплатити за проїзд.

Лісова галузь потерпає від кумівства і Закарпаття не виняток

Напередодні Дня лісівника публікуємо невеличке розслідування про тотальне кумівство у лісовій галузі. На жаль, Закарпаття не стало винятком

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат