Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5280, 20

Зловмисниця виманила від неповнолітньої майна на понад 60 тисяч гривень, обіцяючи повернути хлопця

До мукачівських правоохоронців звернувся місцевий житель й розповів, що його неповнолітня донька стала жертвою шахрайки. Протягом тривалого часу 17-річна дівчина виносила з будинку гроші, ювелірні прикраси, побутову техніку, електроінструменти, планшет, телефони та інше й віддавала незнайомій жінці.

Підприємець та інженер з технагляду заволоділи 1,2 млн грн під час будівництва ЦНАПу на Ужгородщині

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно директора приватного підприємства та інженера з технічного нагляду.

В Ужгороді на вихідних працюватиме центр масової вакцинації

Його відкриють у "ПАДІЮНІ" (Слов‘янська набережна 8.). Головна сімейна лікарка міста Тетяна Козак розповіла, що тут працюватиме мобільна бригада Ужгородського центру первинної медико-санітарної допомоги. Вакцинація буде відбуватися у фоє на другому поверсі та у великих кабінетах.

Закарпатських митників викрили у незаконному переміщенні в Україну одягу та взуття

Слідчі ДБР розслідують факти зловживання службовим становищем працівниками Закарпатської митниці. Посадовців підозрюють у незаконному ввезенні в Україну необлікованого одягу та взуття.

Відразу у двох селах Хустщини відкрито нові амбулаторії

Голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков разом із першим заступником Мирославом Білецьким відкрили амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селах Нижній Бистрий та Березово.

На 9 років позбавлення волі засуджено жителя Ужгородщини за розбійний напад на пенсіонерку

22-річного жителя села Концово засуджено за розбійний напад, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень. Обвинувачений одержав покарання у виді 9 років 3 місяців позбавлення волі із конфіскацією майна.

Як нардепи Тищенко та Лаба вбивають рейтинг Зеленського на Закарпатті

Куратор від партії Слуга Народу на Закарпатті, київський ресторатор Микола Тищенко та закарпатський нардеп від цієї ж партії Михайло Лаба спровокували ситуацію, яка явно зіпсувала імідж партії та президента Зеленського в Закарпатській області

На Закарпатті Слуги Народу вирішили віддати владу клану Балог та екс-регіоналам

На Закарпатті куратор області від партії Слуга Народу київський ресторатор Микола Тищенко вирішив поміняти владу і пішов на зговір з колишніми регіоналами та Віктором Балогою

На Закарпатті за 13 млн. грн відремонтують частину мосту, який з`єднує Україну та Угорщину

На мості через Тису на пункті пропуску з Угорщиною Чоп-Загонь незабаром почнуться ремонтні роботи.

На фронті загинув військовий з Мукачева

На фронті загинув боєць 128-ї Закарпатської гірсько-штурмової бригади Володимир Бєлов.

Винних у вбивстві Василя Гоблика засуджено до восьми років позбавлення волі

10 червня Виноградівський райсуд оголосив вирок у резонансній справі зникнення безвісти Василя Гоблика (на фото). Двоє обвинувачених отримали по 8 років позбавлення волі.

Інструктор військкомату вимагав 3 тисячі доларів США за ухилення від військової служби

Слідчі Територіального управління ДБР у Львові затримали на «гарячому» інструктора рекрутингу та призову одного з районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Закарпатської області.

І стане Україна дібровою, й уквітчається барвінком земля

Підтримка навколишнього середовища стає новою сферою уваги Ротарі Інтернешнл.

Преимущества букмекерской конторы Париматч

Особенности функционала и сервиса сайта букмекера Parimatch На сто предлагает ставить БК, какие виды пари здесь есть. Как правильно прогнозировать, чтобы ставки принесли выигрыш

На фронті загинула лейтенант 128-ї Закарпатської гірсько-штурмової бригади

9 червня, в районі проведення Операції об'єднаних сил, загинула лейтенант Карина Шемчук - заступник командира роти з морально психологічного забезпечення 128 ОГШБр ЗСУ.

Шахрайка з Волині "зняла порчу" з закарпатської студентки за 500 тис. грн

Шахрайка, залякувала студентку із Закарпаття тим, що наведено «порчу» на членів її сім’ї, через що неминуче настане смерть матері. За «зняття порчі» вимагала у постраждалої винагороду. Для здійснення ритуалу дівчина мала зібрати вдома усі заощадження та ювелірні вироби і передати їй, оскільки саме на них лежить «порча» і тільки так можна врятувати маму.

Лабораторії на Закарпатті різко знизили вартість ПЛР-тестів

Тепер вже у наших туристів не повинно виникати спокуси "купити" фальшивий ПЛР-тест.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат