Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5460, 20

В Ужгороді на пожежі загинув чоловік

3 квітня в Ужгороді на вул. Баб’яка виникла пожежа в закинутому будівельному контейнері. Про загорання повідомив випадковий перехожий, котрий помітив вогонь у металевій споруді.

На Берегівщині вантажівка збила неповнолітнього - потерпілий у реанімації

4 квітня у селі Яноші водій вантажного автомобіля «Volvo», рухаючись по вулиці Головній, здійснив наїзд на 15-річного велосипедиста, який саме переїжджав дорогу.

Через наругу над могилою на Берегівщині, злочинець отримав реальний термін ув`язнення

24-річний житель смт. Батьово, відбуваючи умовний термін покарання, знову вчинив аналогічний злочин.

На пожежу в село Медвежий на Хустщині не могли викликати рятувальників через відсутність зв`язку

3 квітня о до Служби порятунку зателефонували мешканці с. Медвежий Хустського району й повідомили про пожежу на території приватного обійстя. Загорілася надвірна споруда та через навіс вогонь перекинувся на одноповерховий житловий будинок.

Скільки заробили за минулий рік мери Ужгорода та Мукачева

Чиновники оприлюднюють свої декларації про доходи.

На Тячівщині закривають нову лікарню, яка пропрацювала всього два роки

Національна служба здоров'я закриває лікарню в селі Угля на Тячівщині.

Найбільший у світі виробник дронів відкриє завод біля Ужгорода

Китайська компанія з виробництва безпілотних літальних апаратів DJI має намір відкрити завод з виробництва дронів неподалік Ужгорода.

Ми явно гальмуємо

Світ переживає третю хвилю коронавірусу. Але в той же час більшість країн почали масштабну кампанію з вакцинації і вже дуже скоро коронавірус тут подолають.

Понад 100 митників відсторонили від виконання посадових обов’язків

Понад 100 працівників Держмитслужби, серед яких 17 – керівники митниць та митних постів, були відсторонені   сьогодні від виконання своїх посадових обов’язків після засідання Ради Національної безпеки і оборони на підставі листа Управління внутрішньої безпеки Державної митної служби України, повідомляє пресслужба відомства.

У мукачівця виявили цілий арсенал зброї

Поліцейські знешкодили небезпечного та озброєного зловмисника, який за місцем свого   проживання зберігав схрон зброї та вибухонебезпечних предметів.

Більше сонця – менше ризик зараження. Але у вихідні та понеділок сонця буде небагато

Погода в Україні у вихідні та на початку тижня сприятлива для поширення вірусу SARS-CoV-2: небагато сонця, підвищена вологість повітря, дощі.

На Ужгородщині, неподалік кордону зі Словаччиною, виявили безпілотник

Безпілотний літак виявили   прикордонники Чопського загону на околиці села Батфа, що на Ужгородщині. Про це повідомила речниця загону Олена Трачук.

На Закарпатті поліцейські викрили учасників злочинного угруповання організованого з СІЗО

Зловмисники «спеціалізувалися» на вимаганні неіснуючих боргів, частину коштів віддавали до так званого злодійського «общака». 29 березня поліцейські затримали чотирьох учасників угруповання, а 31 березня суд взяв усіх під варту.

У Берегові цигани побили учасника АТО

Слідчі поліції Берегова відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень 28-річному місцевому мешканцю. Неповнолітніх, причетних до побиття учасника АТО, поліцейські встановили та розшукали.

Хуліганський напад у Мукачеві: двом підозрюваним обрано запобіжні заходи

Слідчим суддею Мукачівського міськрайонного суду обрано запобіжні заходи двом місцевим жителям, яких підозрюють у хуліганстві. Так, 38-річного підозрюваного, який був судимий раніше, взято під варту без можливості внесення застави. Його спільник – 26-річний мукачівець – перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом.

Завершено розслідування злочину із закупівлі неякісних засобів захисту від COVID-19

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури завершено слідство у справі щодо закупівлі неякісних засобів індивідуального захисту для працівників медичних установ які, задіяні у боротьбі з коронавірусною хворобою. Наслідком стало заволодіння бюджетними коштами у розмірі 29,6 млн грн.

В Ужгороді о 5 ночі нетвереза водійка влетіла в дерево

Жінка, повертаючи із вулиці Грушевського в напрямку вулиці Легоцького здійснила наїзд на бордюр. Після цього, врізавшись в дерево, автомобіль відкинуло на ліву сторону проїзної частини.

Мешканка Воловця зарізала вже другого свого чоловіка

30 березня поліцейські групи реагування патрульної поліції   Воловця на околиці селища зупинили жінку, яка з пакунками поспішала покинути населений пункт. Під час розмови з раніше засудженою поліцейські з’ясували, що жінка, яка була вкрай схвильована, щойно смертельно травмувала свого співмешканця.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат