Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5660, 20

В Ужгороді згоріли два автомобілі

Вночі 1 лютого по вулиці Легооцького сталося загорання автомобіля Hyundai Accent 2008 року випуску та автомобіля Dodge Nitro 2007 року випуску за адресою.

На Тячівщині згорів житловий будинок

Вночі 31 січня в с. Б.Церква, сталася пожежа в будинку по вул. Жовтневій.

На Рахівщині відразу п`ятеро сноубористів заблукали в горах

31 січня в районі полонини Драгобрат заблукали п’ятеро гірськолижників.

За порушення карантинних обмежень покарають працівників двох ужгородських закладів

29 січня правоохоронці перевірили дотримання карантину в Ужгороді.

На Ужгородщині патрульні ганялися за порушниками ПДР, які потім зчинили з правоохоронцями бійку

Подія відбулася 28 січня на трасі Київ-Чоп, поблизу села Великі Лази. Поліцейські помітили авто Opel, який порушив швидкісний режим.

Правоохоронці затримали розбійника з Нижньої Апші, який ухилявся від покарання

27 січня прикордонники Мукачівського загону на ПП Дякове затримали 42-річного громадянина України, підозрюваного у розбої (на фото зверху). Чоловік мав намір виїхати до Румунії, але під час прикордонного контролю спрацювала база даних правоохоронних органів.

На Ужгородщині працівниця кафе торгувала наркотиками на своєму робочому місці

30 січня, поліцейські Ужгородщини   припинили злочинну діяльність 24-річної наркоторговки.

Посадовицю Свалявської РДА викрито на одержанні 500 доларів хабара

На одержанні неправомірної вигоди викрито начальницю одного з відділів Свалявської РДА. Посадовиця за 500 доларів мала сприяти у прийнятті позитивного рішення на користь місцевої підприємиці. Йшлося про надання дозволу на розміщення пункту обміну валюти.

Credit-Pro — быстрый метод получить микрокредит

С непрерывным развитием новейших технологий кредиты, выданные онлайн, стали популярными у украинцев. Подобные кредиты оформляют в микрофинансовых организациях. Взять необходимую сумму можно буквально за 15 минут. Подобная система сделала онлайн кредиты доступными. На текущий момент этим пользуется каждый 8 украинец.

Чи буде перезавантаження

Угорщина не розуміла, чому влада України почала тиск на закарпатських угорців. Хто дав команду силовикам йти з обшуками в офіси культурних та освітніх закладів закарпатських угорців?

Посадовець філії «Укрзалізниці» в Мукачеві вимагав хабар за працевлаштування

На одержанні неправомірної вигоди викрито одного з посадовців ВСП «Локомотивне депо Мукачево» регіональної філії ПАТ «Укрзалізниця».

Напад на українця у Парижі: матір побитого звинуватили у торгівлі людьми, а хлопця - у хуліганстві

Матір побитого у Парижі Юрія звинуватили у торгівлі людьми у Франції, а потерпілого – у тому, що він часто хуліганив, через що потрапляв до поліції.

На Іршавщині поліція проводить перевірку за фактом демонтажу залізничної колії Боржавської вузькокол

24 та 25 січня до Іршавського відділення поліції надходили повідомлення від мешканців села Приборжавське про те, що невідомі особи проводять демонтаж залізничної колії Боржавської вузькоколійки.

На Рахівщині контрабандисти викликали поліцію, звинувативши прикордонників у наїзді

Провокацію злочинних елементів зафіксували цієї ночі прикордонники неподалік від населеного пункту Ділове.

Біатлоністка з Хуста стала срібною призеркою ЧЄ з біатлону

27 січня, у місті Душники-Здруй, що на південному заході Польщі стартував Чемпіонат Європи – 2021 з біатлону. Вже перша індивідуальна жіноча гонка принесла нагороди українській команді.

На Ужгородщині у каналі втопився чоловік

26 січня в меліоративному каналі річки Уж, що в селі Невицьке виявлено тіло чоловіка. Загиблим виявився 54-річний мешканець сусіднього села села Кам’яниця.

На Свалявщині вантажівка впала в урвище. Водій більше доби чекав на допомогу

25 січня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що вантажний автомобіль "DAF" з’їхав у кювет. Подія трапилася на Уклинському перевалі між населеними пунктами Верхня Грабівниця та Уклин Мукачівського району.

На Закарпатті СБУ затримала організаторів двох міжрегіональних злочинних угруповань

Під час спецоперацій Служба безпеки України блокувала діяльність двох організованих злочинних угруповань, які тримали у страху підприємців і тероризували громадян у різних регіонах нашої країни.

Прокуратура домоглася рекордного відшкодування до держбюджету 3,8 млн грн несплачених податків

За результатами здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні щодо умисного ухилення від сплати податків Закарпатська обласна прокуратура забезпечила відшкодування до державного бюджету понад 3,8 млн грн податків. Показник відшкодування є рекордним для нашої області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат