Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5740, 20

Мукачівець обікрав квартиру своєї знайомої, попередньо викравши в неї ключі

Раніше судимий мукачівець незаконно заволодів ключами від помешкання потерпілої і у новорічну ніч проник до її житла.

На Тячівщині 18-річна жінка пограбувала 35-річного чоловіка, скориставшись його фізичними вадами

Це сталося 1 січня о 23:15 на одній з центральних вулиць села Дубове. Потерпілий розповів правоохоронцям, що до нього підійшли молоді жінки і одна з них відкрито відібрала його особисті речі.

У Воловці горів готель, від вогню врятовано трьох людей

2 січня о 2:07 до Служби порятунку зателефонували відпочивальники мотелю, що у смт. Воловець та повідомили, що в коридорі та номерах відчувається їдкий запах диму. На виклик було негайно направлено пожежні розрахунки з Воловця та Нижніх Воріт.

У новорічну на Іршавщині потонув 24-річний місцевий мешканець

О 00:01 1 січня до оперативно-рятувальної служби Закарпаття звернулася родичка 24-річного жителя села Лисичево. Жінка повідомила, що хлопець йдучи додому зі своєю дівчиною, переходив місток через річку Лисичанка, послизнувся й впав у воду.

Закарпатські медики отримали 20 нових автомобілів

20 нових, сучасних автомобілів екстреної медичної допомоги марки «Citroen Jumper» сьогодні було передано представникам медичних закладів області.

Посадовець ОТГ на Мукачівщині привласнив 650 тис. грн під час ремонту дитячих майданчиків

Правоохоронці викрили на махінаціях з державними коштами   голову однієї із територіальних громад Мукачівщини. У ході досудового розслідування, поліцейські встановили, що посадовець, діючи умисно, розробив схему з привласнення коштів з бюджету.

У Рахові троє злочинців обікрали мисливський магазин, усіх взято під варту з визначенням застави

Повідомлення про крадіжку товару з магазину, що спеціалізується на продажі мисливсько-рибальського спорядження, надійшло до поліції 26 грудня. Невідомі особи проникли на склад та викрали товар.

Словаки показали літальні апарати, якими контрабандисти доставляли сигарети з України

Словацькі тележурналісти випустили сюжет про керовані літальні апарати, які зазнали аварії на території Словаччини. Контрабанда до Євросоюзу здійснювалася вертольотами та невеликими саморобними літаками.

На Виноградівщині в ДТП загинув пішохід

Це сталося 25 грудня. До поліції зателефонував чоловік, який повідомив, що збив пішохода біля АЗС в смт. Вилок.

Церковний календар на 2021 рік

Пропонуємо ознайомитися з молитвами, постами, загальницями, а також календарем релігійних подій.

На Тячівщині в ДТП загинув мотоцикліст та його пасажир

25 грудня, близько 3 години ночі на лінію «102» надійшло повідомлення про автомобільну аварію в селі Широкий Луг на Тячівщині - мотоцикл зіткнувся з вантажівкою.

В Ужгороді таксист пограбував пасажира

25 грудня, близько 5 години ранку до поліції звернувся 37-річний мешканець Ужгородського району та повідомив, що його пограбував таксист зі спільниками.

У Швеції встановили міні-скульптуру Нобеля, яку виготовив закарпатський скульптор

Швеція та Угорщина святкують 100-річчя встановлення дипломатичних відносин. З цієї нагоди Посольство Угорщини в Швеції вирішили встановити на паркані Посольства скульптуру відомого шведського вченого Альфреда Нобеля.

Краще не згадувати

Перед початком 2020 року було багато поганих прогнозів. Уже наприкінці 2019-го Китай відчайдушно боровся з коронавірусом, а той почав захоплювати інші країни світу і дістався України. Але ніхто навіть не міг передбачити, що все буде так погано. Світ почав закриватися. Кожна держава намагалася відмежуватися, уряди почали вводити карантин. І тільки інфекціоністи з сумом попереджали — на нас чекає пандемія.

На Свалявщині нетверезий мотоцикліст, збив 14-річну дівчину

ДТП сталася 22 грудня у селі Березники. 20-річний місцевий житель на мотоциклі "Форте" (на фото) не впорався з керуванням та допустив зіткнення з односельчанкою. Неповнолітню госпіталізували до реанімації Свалявської лікарні з травмами голови та рваними ранами на тілі.

У Мукачеві вогнеборці врятували чоловіка під час пожежі

Пожежа сталася 22 грудня по вул. Д. Галицького (на фото). Горіло в будинку 59-річної мешканки. Пожежу помітили сусіди.

Мешканець Берегова зібрав понад 3000 дзвіночків і увійшов до Книги рекордів

Сьогодні, у понеділок 21 грудня, до закарпатського Берегова приїхали експерти Книги рекордів України, щоб зафіксувати рекорд за кількістю зібраних сувенірних дзвіночків.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат