Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5800, 20

За катування матері закарпатця засуджено на 2 роки позбавлення волі

Подія трапилася у грудні минулого року в с. Костринська Розтока на Великоберезнянщині. Обвинувачений наніс жінці похилого віку серію ударів по тілу. Надалі, прив’язавши її ланцюгом до ліжка, продовжував бити. Жінка змогла звільнитись і втекти тільки коли син заснув.

Жіночий базовий гардероб на зиму: що в ньому має бути?

Всім зрозуміло, що в гардеробі для холодної пори року обов'язково повинні бути теплі речі. Але багато хто купує одяг для зимових холодів необдумано. І в підсумку виходить, що ось цього светра, такого теплого і затишного, просто нема з чим надіти!

Новообраний мер Ужгорода склав присягу і роздав посвідчення депутатам

Відбулося сесійне засідання нового складу Ужгородської міської ради.

Головою Закарпатської облради VIII скликання обрано Олексія Петрова

Відбулося перше пленарне засідання першої сесії VIII скликання.

Закарпатські патрульні затримали чотирьох чоловіків, які підозрюються у зґвалтуванні

6 грудня патрульним надійшло повідомлення про зґвалтування. Вони поїхали на місце події. Там інспектори зустріли заявницю. Жінка крізь сльози розповіла про страшну подію, яка годину тому трапилась з нею.

На Мукачівщині підліток впав з возу під колеса автомобіля і загинув

У селищі Чинадієво Мукачівського району, водій автомобіля «Volkswagen Touran» здійснив наїзд на 16-річного хлопця. Від отриманих травм неповнолітній помер дорогою до лікарні.

До 5 років позбавлення волі засуджено 18 закарпатця за вчинення смертельної ДТП

Прокурорами Іршави доведено вину водія автомобіля «ВАЗ», який у липні поточного року скоїв ДТП в с. Ільниця. Встановлено, що закарпатець у стані алкогольного сп’яніння виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з мотоциклом «Kawasaki».

Угорське питання: Силовики та влада почали атаку

Як ми повідомляли, не так давно закарпатські прикордонники не пустили на Закарпаття уповноваженого уряду Угорщини Іштвана Грежу. Мовляв, деякі чиновники Угорщини на своїх сторінках у соцмережах відкрито закликали підтримати на виборах угорців, тому наше примітивне МЗС замість того, щоб вирішувати питання дипломатично, просто вирішило заборонити угорським чиновникам відвідувати Україну. Серед них, дивним чином, опинився і Грежа.

В Ужгороді під час пожежі загинув чоловік

Пожежа сталася 2 грудня в занедбаній будівлі колишнього заводу, що на вул. Паризької Комуни.

На Закарпатті почався тиск силовиків на лідерів угорських організацій

Силовики провели обшуки в угорських установах Закарпаття

Директор Закарпатського краєзнавчого музею відбувся штрафом у 3400 грн

Суд виніс вирок директору Закарпатського краєзнавчого музею Василю Шебі, якого звинувачували в корупції

В Ужгороді викрито банду наркоторговців, до якого входило 5 осіб у тому числі батько з сином

Для своєї діяльності вони використовували приміщення одного з колишніх нічних клубів на Ужгородщині. Там фасували заборонені речовини й у подальшому збували їх.

Трьох ужгородців засуджено до 12 років позбавлення волі

Їх обвинувачували у незаконному зберіганні та збуті наркотичних речовин та боєприпасів.

На Мукачівщині у ДТП загинули 5 людей

Автоаварія сталася 30 листопада в селі Лалово на трасі Мукачево-Рогатин.

На Виноградівщині у ДТП загинув велосипедист

Це сталося 27 листопада між населеними пунктами Виноградів та Онок. Водій мікроавтобусу «Mercedes Sprinter» допустив наїзд на велосипедиста. У результаті отриманих травм, загинув 64-річний велосипедист.

Визначено 8 проєктів-переможців конкурсу «Бюджету громадських ініціатив»

В Ужгороді визначили 8 проєктів-переможців конкурсу «Бюджету громадської ініціативи», на реалізацію яких у наступному році з міського бюджету заплановано 5 мільйонів гривень. Про це повідомила прес-секретарка міської ради Алла Кохан.

Мера Ужгорода обрало менше 15 % ужгородських виборців

Нарешті закінчилися вибори мера Ужгорода. До фіналу ввійшли чинний мер Богдан Андріїв та представник від «Слуг народу» Віктор Щадей. Ужгородці вирішили проігнорувати другий тур виборів. Голосувати прийшло 27 % від усіх виборців, а за переможця проголосувало всього менше 13 тисяч із понад 95 тисяч виборців.

Міняють владу

Кабінет Міністрів на засіданні у середу погодив звільнення з посади голови Закарпатської ОДА Олексія Петрова і призначення на цю посаду Анатолія Полоскова.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат