Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 5840, 20

В Ужгороді замість туалету побудували кафе, до афери причетний головний архітектор міста

При центральному вході в парк Боздоський була недобудова, яка за паперами мала стати парковим туалетом, а поруч приміщення для велоструктури.

В Ужгороді двоє патрульних-жінок в позаробочий час затримали грабіжника

17 листопада один з екіпажів патрульних отримав повідомлення про грабіж. Заявницями були працівниці патрульної поліції Закарпаття Емілія Савчук та Еліна Даков, які стали свідками події.

Колишнього працівника СБУ у Закарпатській області судитимуть за непокору правоохоронцям

Слідчі ТУ ДБР у місті Львові повідомили про підозру колишньому начальнику одного з   відділів УСБУ в Закарпатській області в опорі працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків.

На Мукачівщині чоловік заподіяв смертельні поранення ножем своїй знайомій

За фактом умисного вбивства 36-річної жительки села Широке Хустського району, слідчі відкрили кримінальне провадження. У ході з’ясування обставин, виявилося, що до злочину причетний знайомий жінки.

Посадовці Ужгородської міськради вкрали 4 млн грн під час ремонту кількох об`єктів в Ужгороді

Закарпатською обласною прокуратурою розпочате кримінальне провадження за фактом розтрати та заволодіння бюджетними коштами при виконанні будівництва, реконструкції та капітальних ремонтів на кількох об’єктах в Ужгороді.

В одному з закладів Тячева молодик розрахувався фальшивими купюрами

В понеділок на лінію 102 поступив тривожний виклик з одного із закладів в м.Тячів, під час відпрацювання виклику, працівниками поліції охорони було затримано 18 річного жителя с. Лази, який відпочивав в даному закладі, а згодом намагався розрахуватися за послуги підробними купюрами номіналом 50 та 100 гривень.

На Тячівщині внаслідок переохолодження загинув чоловік

На в’їзді в село Бедевля місцевий житель виявив тіло чоловіка без ознак життя. За попередніми висновками медиків, смерть настала внаслідок переохолодження, слідів насильницької смерті не виявлено.

Новообраний депутат Берегівської районної ради підозрюється у вбивстві та хуліганстві

Закарпатська обласна прокуратура повідомила новообраному депутату Берегівської районної ради про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 296, ч. 1 ст. 122, ч. 2 ст. 286 КК України.

На Тячівщині відкрили міст, який будували 16 років

У Службі автомобільних доріг у Закарпатській області повідомили про відкриття Буштинського мосту.

Житель Рахівщини загинув на пожежі

Пожежа сталася 13 листопада у смт. В. Бичків по вул. Дібровській. На місці пожежі було виявлено тіло власника будинку.

Двоє ужгородців здійснили розбійний напад на жителя Дрогобича

15 листопада, на лінію «102» зателефонував 34-річний чоловік і попросив термінової допомоги. Зі слів заявника, він їхав у якості пасажира з двома чоловіками з автовокзалу Ужгорода до Львова. Проте на відрізку дороги у Воловецькому районі водій та його товариш, зупинили авто і, ножом і викруткою, вимагали у нього гроші.

До нової облради пройшло лише 22 чинних депутатів

До нового скликання Закарпатської обласної ради 2020-2025 років увійдуть 64 особи, серед них 16 жінок, що становить 25% від складу. 24 новообраних кандидатів є членами партій, 40 - безпартійні. Також до нової ради проходять 22 чинних депутати Закарпатської обласної ради та одна народна депутатка України, - повідомляє організація ОПОРА.

Ще не фініш

Партії та кандидати підбивають підсумки. Точніше, рахують гроші. Більшість кандидатів не пройшли, а витрачалися чимало. Та й партії кидали купу грошей на рекламу, а вдалося протягнути до рад по кілька депутатів. Багато кандидатів, які опинилися за бортом, наразі штурмують лідерів партій і вимагають викинути зі списку тих, хто пройшов, але не вкладав достатньо фінансів. Адже не секрет, що багато так званих гаманців партій до рад не пройшли.

ДБР розслідує справу закарпатського депутата-кнопкодава Поляка

Державно бюро розслідувань розслідує факт кнопкодавства закарпатським нардепом Владіславом Поляком. Про це повідомляє Українська Правда, журналісти якої звернулися із запитом до ДБР щодо ходу розслідування.

Вбивця з Хустщини 8 років переховувався від правоохоронців

30-річний житель села Стеблівка Хустського району переховувався за межами області від органів суду та намагався уникнути відповідальності за скоєний ним тяжкий злочин.

На Закарпатті виборчу квоту до облради подолав лише один кандидат у депутати

5790 голосів становила виборча квота або один депутатський мандат на виборах до Закарпатської облради. За інформацією нашого джерела у Закарпатській територіальній виборчі комісії, дану квоту подолав лише один кандидат у депутати від партії «Рідне Закарпаття» Мирослав Білецький, якого підтримало 6668 виборців.

Керівник приватної фірми привласнив 1 млн. грн при будівництві ЦНАПу на Перечинщині

Співробітники Служби безпеки України викрили розкрадання 1 мільйона гривень з державного бюджету під час будівництва центру надання адміністративних послуг у Тур'ї Реметі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат