З Кишинева до Єгипту: комфортний відпочинок з онлайн турагенцією ANEX Tour

25.10.2024 14:36 ДОЗВІЛЛЯ



Через три години польоту краєвид та температура змінюються радикально: сухе тепло, високі пальми, екзотичні квіти, водії блискучих екскурсійних автобусів у чепурної формі. Цього сезону Єгипет планує прийняти 12 млн туристів. Саме час купити тур онлайн в турагенції АНЕКС Тур та увійти до статистики щасливих гостей однієї з найкращих країн світу для відпочинку взимку.

Як дістатися до аеропорту Кишинева з України для вильоту до Єгипту

Міжнародний аеропорт Кишинева – найзручніша точка для початку подорожі до Єгипту сім'ям з дітьми та літнім туристам. Усі регулярні автобусні рейси з Одеси до Кишинева тривають від 3 годин із проходженням кордону; зупиняються на бульварі Дачія, 80/3 (зупинка «Аеропорт»), поряд із терміналом. З Чернівців автобусом до Кишинева 7-8 годин.

У Єгипет із Кишинева: пакетні тури на сайті турагенції ANEX Tour

Українські туристи віддають перевагу купівлі пакетного туру до Єгипту з Кишинева: заздалегідь сплачено переліт туди і назад, трансфер, страховка, проживання та харчування.

У пакетному турі до Єгипту багато переваг:

  • туристи завжди мають контакти місцевого гіда туркомпанії;
  • трансфер до аеропорту з єгипетського готелю адаптується під час вильоту чартеру; враховує багаторівневий контроль безпеки в аеропорту;
  • навіть у високий сезон гарантована певна категорія номера; готель бронює номер на запит турагенції ще до оплати туру;
  • гарантоване безпечне харчування у ресторанах готелю.

При купівлі пакетного туру туристам простіше розрахувати бюджет відпустки: витрати на екскурсії до пірамід, дайвінг, дегустацію манго та гуави, відвідування рибних ресторанів, купівлю високоякісної єгипетської бавовни, справжніх спецій та косметики на натуральній основі.

Гарячі тури до Єгипту з Кишинева

У каталозі турагенції АНЕКС Тур представлені пропозиції всіх українських туроператорів. Легко знайти гарячий тур зі знижкою до 15%, підібрати путівку з вильотом до Єгипту раннім ранковим рейсом та з пізнім вильотом до Кишинева.

Система пошуку допомагає порівняти ціни на путівки, знайти бюджетні пропозиції або купити онлайн тури в готелі VIP-класу. Нерідко в один день різні чартери доставляють туристів з Кишинева до Хургади та Шарм ель Шейха, в каталозі турагенції АНЕКС Тур легко порівняти ціни, пляжі, розташування готелів на онлайн-карті. Турагенція докладно описала переваги найпопулярніших курортних зон Єгипту: Макаді Бей, Ель Гуни, південного узбережжя Хургади, Сахл Хашиш, різних бухт Шарм ель Шейха.

Готелі все включено на першій лінії, із власним кораловим рифом, цікавою програмою для дітей, аквапарком чи СПА система автоматично підбирає за секунди.

Досвідчені туристи розширюють пошук: безліч рейтингових готелів Єгипту з басейнами, барами на пляжі, стаціонарними пірсами та відмінним сервісом знаходяться на другій лінії, на пляжі організовано безкоштовний трансфер.

Зимова відпустка в Єгипті подобається всім

Температура води в Червоному морі +26 ° С, діапазон температури повітря від +16-24°С вночі до +24-28°С вдень. Зима – ідеальний сезон для безпечної засмаги, снорклінгу без захисного спорядження, вечірнього відпочинку на площі Сохо або прогулянок уздовж моря гарними набережними. Вдень немає спеки, спекотної, комфортні поїздки до пірамід, в Долину Царів або храмових комплексів Карнака і Абу-Сімбела

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат