Розвиток та посилення економіки – у фокусі уваги на бізнес-форумі «Зроблено в Україні» в Києві

12.10.2024 12:25 ПОДІЇ

 

На форумі йшлося, зокрема, про релокацію, програму «Національний кешбек», експорт продукції, виклики, з якими стикають наші підприємці в умовах воєнного стану, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

- Бізнес сьогодні сплачує чимало податків до бюджету, що допомагає нам посилювати обороноздатність та підтримувати захисників, створює нові робочі місця, шукає нові ринки збуту за кордоном, підвищуючи впізнаваність українських товарів, залучає інвесторів для розвитку кожного конкретного регіону. Це важлива робота, яка покращує нашу економічну ситуацію.

Під час форуму неодноразово наголошували, що має бути системна комунікація між владою на місцях і підприємцями, ми ж своєю чергою на Закарпатті працюємо в цьому напрямку постійно. Всебічно сприяли з пошуком майданчиків для перезапуску роботи під час релокації, впровадили програми підтримки підприємців в умовах енергетичної кризи, проводимо постійні зустрічі, аби завжди оперативно реагувати на виклики.

Обговорювали й прогрес ініціативи «Національний кешбек», яку нещодавно запустили. Це важливий стимул для споживачів купувати українське, а для виробників — ще один шлях до розвитку та впізнаваності. Такі програми дозволяють не тільки зберегти робочі місця, але й сприяти інноваціям у виробничих процесах.

Форум «Зроблено в Україні» показав, наскільки важливо підтримувати діалог між бізнесом, владою та суспільством. Тут можна почути нові ідеї, отримати практичний досвід і знайти партнерів для розвитку. Такі заходи допомагають нам адаптуватися до нових умов, дізнатися про інноваційні рішення, і разом шукати шляхи для зміцнення економіки.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат