У Києві проходить масштабний економічний форум «Зроблено в Україні»

11.10.2024 19:50 ПОДІЇ

 

Сотні представників різних регіонів нашої держави зібралися разом у Києві на платформі діалогу між державою і бізнесом «Зроблено в Україні». В атріумі Мистецького арсеналу об'єдналися урядовці, регіональна та місцева влада, представники підприємств з областей, які виробляють високоякісну українську продукцію, бізнес-спільноти й обʼєднання, дипломати та інші.

"Разом із Першим віцепрем'єр-міністром України – Міністром економіки України Юлією Свириденко взяли участь у форумі «Зроблено в Україні», який цими днями проходить у Києві, - повідомляє заступник голови Офісу президента Віктор Микита.

- На заході було представлено програму підтримки громадян від держави «Національний кешбек», котру ініціював Президент Володимир Зеленський.

Збройна агресія проти України змусила державу адаптувати всі напрямки життєдіяльності й функціонування держави до умов воєнного часу.

Економіка стала одним з ключових напрямків.

Володимир Зеленський звертає особливу увагу на важливості збереження та створення нових робочих місць у регіонах. Забезпечити ефективне виконання цих завдань можливо лише у багаторівневій, системній комунікації із бізнесом, починаючи з громад та областей.

Враховуючи це, національна платформа «Зроблено в Україні» стала важливим інструментом підтримки вітчизняних виробників і зміцнення національної економіки. Водночас вона є дієвим механізмом для прямого діалогу між державою та бізнесом, сприяючи підвищенню попиту на українські товари.

Приємно відзначити, що участь у форумі взяли представники всіх регіонів країни, які завдяки реформі децентралізації отримали повноваження й реальні важелі для прийняття ефективних рішень на місцях.

З початку збройної агресії проти України на безпечні території в різні області країни релокувалося 884 підприємства, з них 700 – повністю відновили виробничі потужності. Кожною із цих компаній опікувалася регіональна та місцева влада на всіх етапах релокації.

Дякуємо усім, хто в цей складний для країни час не опускає руки, рухається вперед з вірою в майбутнє та наближає нашу спільну перемогу".

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат