На Буковині судитимуть мешканців Закарпаття за контрабанду сигарет у цистернах

БЕБ 02.10.2024 14:41 КРИМІНАЛ

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Чернівецькій області завершили досудове розслідування щодо співучасників схеми переміщення партій контрабандних сигарет в цистернах. Обвинувальний акт скеровано до суду.

Встановлено, що для вивозу контрафактних тютюнових виробів за кордон мешканці Закарпаття організували злочинну схему, яка передбачала приховування сигарет у цистернах для палива.

За результатами проведених слідчих дій детективи ТУ БЕБ у Чернівецькій області виявили та вилучили понад 800 тисяч пачок фальсифікованих сигарет загальною вартістю 64,4 мільйонів гривень та 5 вантажних транспортних засобів, якими злочинці здійснювали транспортування контрафакту.

Матеріали кримінального провадження за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч. 1 ст. 204, ч. 2 ст. 201-4 Кримінального кодексу України стосовно трьох підозрюваних скеровано до суду.

Водночас четвертого підозрюваного, який є співорганізатором схеми, оголошено в розшук у зв’язку з переховуванням його від слідства.

Матеріали досудового розслідування відносно нього виділені в окреме провадження.

БЕБ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат