Ув’язнили за профдіяльність: закарпатський адвокат понад 5 днів перебуває у полоні Ужгородського ТЦК

14.10.2024 19:19 КРИМІНАЛ

Закарпатського адвоката Олександра Пересоляка після стеження праціаниками поліції за його пересуванням, ув’язнили в Ужгородському РТЦК.

Олександра через його професійну діяльність позбавили волі і мобілізувалипопри наявну у нього відстрочку відмобілізації. Про це у записаному на свій страх і ризик відео повідомив сам адвокат. Далі пряма мова Олександра:

«Якщо це відео вийшло, це означає, що станом на зараз мене не відпустило і продовжує утримувати ТЦК. Хочу нагадати, що в середу мене затримали працівники поліції (попередньо слідкувавши за мною декілька годин) та доставили в тцк, яке проігнорувало право на відстрочку та реальний стан здоровʼя і мобілізувало мене. Ви будете здивовані, але претензій до працівників поліції і тцк я не маю. Там дійсно працює багато достойних людей і учасників бойових дій. Вони просто виконали наказ, який їм дало обласне ТЦК – мобілізувати адвоката Олександа Пересоляка любою ціною.Чому це зробили – причина одна. Наше обʼєднання захищає права військовослужбовців та військовозобовʼязаних. А останнє викликало неабияке несприйняття обласних керманичів тцк. Ну і як сприймаю утримання 6 діб, мобілізацію,та поїздки по частинам. Я вам скажу відверто, бачу в цьому + тепер я зможу ще більш ефективно захищати права військовозобовʼязаних у процесі мобілізації.

Буду вдячний за розголос і репости цього відео», — розповів Пересоляк.

Громада Закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат