У Закарпатській ОВА привітали дорожників та автомобілістів краю із професійним святом

24.10.2024 16:12 ПОДІЇ

 

Сьогодні привітав дорожників та автомобілістів краю із професійним святом, - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

- Це команда професіоналів, від яких залежить утримання мережі доріг, комфорт та безпека водіїв та пасажирів, здійснення перевезень вантажів.

Фахівцям автотранспортної та дорожньої галузей області вручив почесні грамоти та подяки від голови ОВА.

Для дорожників в умовах повномасштабного вторгнення навантаження зросло в рази. У час, коли морські порти закриті, імпорт та експорт товарів, доставка важливих вантажів лягли на плечі перевізників.

Зараз для галузі нелегкі часи. З об’єктивних причин останні три роки для будівництва і ремонту доріг коштів спрямовують значно менше. Однак життя в тилу триває: «швидкій» життєво важливо вчасно приїхати на виклик до пацієнта, шкільним автобусам – безпечно привезти діток до навчальних закладів.

Вдячний всім, хто відповідально і самовіддано щодня виконує свою роботу, попри виклики забезпечує проїзд та безпеку водіїв і пасажирів, ремонтує наші дороги, робить все можливе, щоб вони і далі об’єднували між собою не тільки населені пункти, а й людей.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат