Відбулося засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням Президента

24.10.2024 22:19 ПОДІЇ

 

Провели засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням Президента України, - повідомив заступник голови Офісу президента Віктор Микита.

- До засідання долучилися очільники ОВА, обласних рад, керівники фракцій і груп крайових парламентів, міські голови обласних центрів, глави дипломатичних представництв країн G7, ЄС в Україні та інші.

На порядку денному – обговорення ключових аспектів Плану перемоги.

Володимир Зеленський закликав працювати над Планом перемоги на рівні громад так само, як триває робота на рівні держави.

Він зазначив, що Кабінет Міністрів, Верховна Рада та Офіс Президента вже працюють на рівні команд із ключовими країнами, які мають потенціал до реалізації пунктів Плану. Зараз, за словами Володимира Зеленського, важливо залучити до цієї роботи і громади.

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак наголосив, що саме План перемоги може стати основою консолідації не лише нашого суспільства, а й наших союзників.

Також до присутніх звернулися голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль і представники самоврядування.

Сьогоднішнє засідання Президії Конгресу вкотре продемонструвало спільну, міцну й консолідовану позицію центральної влади, регіонів та громад.

Дякуємо усім за підтримку!
Рухаємося далі!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат