Новини » НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '13')or('0' >= '13')) and ((is_nonpublished <> '1')or(13 = '13')) order by id desc LIMIT 6220, 20

Закарпатців просять допомогти у розшуку зниклих громадян

Слідчий відділ Управління СБ України в Полтавській області розшукує громадянку України Толмачову Ларису Миколаївну, 20 серпня 1966 року народження, зареєстровану за адресою: Полтавська область, м.Миргород, вул.Сорочинська, 2, кв. 73.

Facebook планує зібрати мільярд фото користувачів у єдину базу

Facebook планує зібрати мільярд фото користувачів у єдину базу Facebook вивчає можливість збору більш як мільярда фото своїх користувачів із публічних профілів у загальну базу розпізнавання облич.

Де в Європі найдешевше поїсти і попити

Статистики з’ясували, в яких країнах Євросоюзу найнижча вартість життя і де споживачам найдешевше обходяться продукти харчування, прохолодні та алкогольні напої.

Каталог-довідник «Туристичне Закарпаття» — усе для гарного відпочинку у Закарпатті

Туристичне Закарпаття» – це каталог-довідник, який містить комплексну інформацію про туристичні принади Закарпаття, місця відпочинку та розваг

Студент фізфаку мріє про кар’єру співака

Молодий та перспективний ужгородський співак Владислав Шульга понадп’ять років співає, пише тексти і музику на соціальну тематику. Хлопець захоплюється музикою з самого дитинства. Наразі навчається на другому курсі фізичного факультету Ужгородського національного університету і мріє про музику, хоча з природничою галуззю знань також не пориває.

Дівчата з КВН під час тренувань розігрують 15 разів одну і ту ж ситуацію

Ужгородська команда КВН «А Шо?» розпочала свою діяльність з 2010 року і радує нас жартами до сьогоднішні. Складається вона з п`яти веселих та винахідливих дівчат: Олександри Балог, Ольги Півкач, Оксани Петах, Тетяни Хоми та Андріани Якубик яка і є організатором команди. Дівчата успішно продукують гумористичний продукт і знаходять час на чимало інших речей. Про творчий підхід до улюбленої справи нам розповіла Андріана Якубик, яка цього року стала студенткою відділеня журналістики УжНУ.

Спецслужби США мають 700 шпигунських серверів у 150 країнах. Україна теж не виняток? (ДОПОВНЕНО)

Сервери-шпигуни розташовані в 150 країнах світу, у тому числі не тільки в Москві, але, подейкують, що й у Києві

Чим загрожує закарпатцям оголошена війна з авто з іноземними номерами

Шокуючі для багатьох українців заголовки останніх тижнів: «20 днів на території України або конфіскація майна».

Кошеня чекає на дбайливого господаря

Будемо вдячні за допомогу безпритульному двомісячному кошеняті.

Візьміть рудого котика!

Наша читачка з Мукачева знайшла на набережній цього милого котика. За короткий час він навчився всім хорошим манерам, був вакцинований, і зараз із нетерпінням чекає на господарів.  

Правоохоронці викрили нелегальний канал переправи автомобілів сплавом по річці

Через аномальні грози, що прокотилися Європою нещодавно, під водою опинилися тисячі автомобілів. Більшість таких “потопельників”, попри усі старання прикордонної та митної служб, пізніше виринають на українському ринку.

Закарпатська газета "Відомості Міліції" відсвяткувала 17-річчя

Чи потрібно озиратися назад, у минуле? Мабуть, потрібно, але лишень для того, аби проаналізувати прожиті роки, зробити правильні висновки, визначити причини, через які виникали невдачі.

Водії, є надія: Президент заявив про початок тотального будівництва доріг

Відновлення і будівництво регіональних автомобільних доріг – одне з головних завдань для влади на 2014 рік.

ІМ’Я ПЕРШОГО ДИРЕКТОРА   - ХУСТСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ-ІНТЕРНАТУ

Сравді зацікавлена розмова на тему «Про присвоєння Хустській гімназії-інтернату імені першого директора Хустської середньої школи-інтернату Магули І.М.» відбулася на засіданні за «круглим столом» у Хустській міській раді   наприкінці травня цього року.

Чистота довкілля залежить від кожного з нас

5 червня відзначають Всесвітній день охорони навколишнього середовища. Навколишнє середовище у широкому розумінні - це все, що оточує людину протягом усього життя. Якщо до знайомого всім виразу   ″навколишнє середовище″   додається слово природне, одразу ж стає зрозуміло, що мова йде про атмосферне повітря, воду та грунт, з якими людина стикається   від народження до самої смерті.

Угорець побудував дерев'яний автомобіль

Житель Угорщини Іштван Пушкаш зібрав автомобіль з дерева. Робота зайняла у нього чотири місяці, пише The Telegraph.

Поблизу Ужгорода відбудеться Міжнародна конференція з міжетнічної та міжконфесійної толерантності

28-29 травня 2013 року в м. Ужгород за ініціативи відділу національностей та релігій Закарпатської облдержадміністрації відбудеться міжнародна конференція на тему: „Міжетнічна та міжконфесійна толерантність як чинник консолідації українського суспільства: досвід Закарпаття”.

Відлуння в людській пам’яті

На під’їзді до Торунського перевалу Закарпатської області, неподалік від автомагістралі Долина-Хуст, ще на території ДП « Вигодське лісове господарство», розміщене поховання загиблих вояків у Першій світовій війні 1914-1918 р.р.

Весна вже 100-й раз..

Кажуть, у 20 років ти насправді щасливий; безтурботний , легковажний з повними кишенями амбіцій.   Вже на екваторі   життя починаєш розуміти, що за плечима 50 років і горя, і радості; шкрябають в голові думки, а що буде далі, і чи згадає хтось, коли Бог відсудить час ? Та маловідомо, що таїться в очах старенької бабусі, яка через якихось 2-3 дні зустріне ранок вже всоте?

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат