Новини » НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-30') and ((cat_id = '13')or('0' >= '13')) and ((is_nonpublished <> '1')or(13 = '13')) order by id desc LIMIT 6280, 20

"Не можна вводити жодну монополію на видачу журналістських документів" - Сюмар

МВС виступає за створення єдиної національної прес-карти. Про це повідомив заступник керівника прес-служби МВС Сергій Бурлаков.

Українська газета в Америці почалася із закарпатців і редагується закарпатцем

Про це йшлося під час презентації книги «Вільне слово американської України: до 120-річчя газети «Свобода». Книгу написав наш земляк, журналіст Петро Часто, котрий свого часу працював у газеті «Закрпатська правда».

Використання фальшивих журналістських посвідчень прискорить проект «Національна прес-карта"

Одним з елементів брудних виборчих технологій стали сфальшовані редакційні посвідчення або видані редакціями тимчасові посвідчення особам, які не мають відношення до журналістики. Про це заявив голова НСЖУ Олег Наливайко під час зустрічі з колективом редакції «Час Київщини».

70 % українців мають необхідність в Інтернеті

Згідно з даними щорічного дослідження Ericsson ConsumerLab, інтернет для українців став необхідністю – 70% населення великих міст країни мають доступ до мережі. При цьому, порівняно з минулим роком знизилося використання настільних комп’ютерів для доступу в інтернет: дедалі більшим попитом користуються мобільні пристрої.

У Чехії видали книжку про життя українських заробітчан

Книжка молодої письменники Петри Гулової "Чехія – земля обітована" розповідає про долю українських заробітчан у Чеській Республіці.

Bank of America: Хто заробить на урагані «Сенді»

(мовою оригіналу) Америка возвращается к жизни: стратег Bank of America Савита Субраманян считает, что разрушения, вызванные ураганом «Сэнди», станут причиной роста ряда американских компаний, которые, в свою очередь, разместив заказы на производство в Китае, помогут еще и китайской экономике.

Ранкова кава із Сергієм Ратушняком

У закарпатських кав’ярнях рівні всі – незалежно від статусу, професії, кількості грошей і досягнень. Вранці вони на рівних можуть пити каву за сусідніми столиками і вже лише після цього розходитися зовсім іншими дорогами, жити за зовсім різними можливостями, діяти кожен згідно зі своїми цінностями.

Науковці довели, що творчі люди частіше мають проблеми з головою

Шведські науковці із Каролінського інституту провели одне із найґрунтовніших у світі досліджень, довівши, що у людей творчих професій спостерігається більше ментальних захворювань у порівнянні з рештою людського загалу.

Чорні технології на виборах: вигадані ревізори, телефонний терор та погроми «за власним бажанням»

Тиждень.ua поспілкувався з кількома «чорними політтехнологами» і відібрав оригінальні методи ведення брудних кампаній на мажоритарних округах

Чорновіл: "Хто вам сказав, що Кличко буде йти в опозицію?"

(мовою оригіналу) Нардеп вважає, що "Удару" готують роль кишенькової опозиції. Народный депутат Украины Тарас Чорновил уверен, что Виталий Кличко не будет заниматься оппозиционной деятельностью, а для партии "УДАР" власти приготовили роль "домашней" оппозиции.

ООН закликає боротися з дитячими шлюбами

Організація Об’єднаних Націй закликає країни світу вжити заходів для захисту дівчаток від ранніх шлюбів.

До депресії схильні 350 мільйонів мешканців землі

У всьому світі від депресії страждають більше 350 мільйонів чоловік, або 5 відсотків населення планети у всіх вікових групах і спільнотах.

Водійські посвідчення старого взірця перестануть діяти

(мовою оригіналу) Водительские удостоверения, которые были выданы с использованием образца бланка, утвержденного органом исполнительной власти Союза Советских Социалистических Республик, будут действительны до 1 января 2014 года.

Румунія "по-сусідськи" ворує землю Закарпаття

(мовою оригіналу) Польша и Румыния «по-соседски» воруют на границе украинскую землю целыми гектарами. Через неукрепленные берега рек ежегодно территория Украины уверенно уменьшается.

Спілка журналістів України має позитивну динаміку в прийомі нових членів НСЖУ

Нещодавно відбувся пленум Національної спілки журналістів України, на якому було розглянуто поточний момент   та стратегію розвитку НСЖУ, хід виконання рішень 12-го з'їзду, проведена дискусія “Хто може бути членом Спілки”...

Руданки для сміхотерапії

Нова книжка закарпатця Івана Ситара стане в нагоді тим, хто хоче і вміє жартувати.

Сучасні чоловіки шукають розумних жінок, а жінки полюють за чоловічою красою – дослідники

Науковці з Університету Йорка з’ясували: нинішніх чоловіків більше цікавить розум жінки, аніж фігура чи личко.

Термометр людської байдужості

Випадки отруєння ужгородських собак не витримують жодної статистики, і тим більше, пояснення.

Вчені кажуть, що можна бути товстим і мати хороше здоров’я

Близько половини чоловіків та жінок, які мають зайву вагу – такі ж здорові, як і стрункі люди.

Единый взгляд на состояние дельты Дуная и гармонизация усилий по ее защите

Рассказать о работе, проходящей под эгидой Международной комиссии по защите Дуная, мы попросили технического эксперта этой комиссии Раймонда Майера.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат