Новини » НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '13')or('0' >= '13')) and ((is_nonpublished <> '1')or(13 = '13')) order by id desc LIMIT 6300, 20

Руданки для сміхотерапії

Нова книжка закарпатця Івана Ситара стане в нагоді тим, хто хоче і вміє жартувати.

Сучасні чоловіки шукають розумних жінок, а жінки полюють за чоловічою красою – дослідники

Науковці з Університету Йорка з’ясували: нинішніх чоловіків більше цікавить розум жінки, аніж фігура чи личко.

Термометр людської байдужості

Випадки отруєння ужгородських собак не витримують жодної статистики, і тим більше, пояснення.

Вчені кажуть, що можна бути товстим і мати хороше здоров’я

Близько половини чоловіків та жінок, які мають зайву вагу – такі ж здорові, як і стрункі люди.

Единый взгляд на состояние дельты Дуная и гармонизация усилий по ее защите

Рассказать о работе, проходящей под эгидой Международной комиссии по защите Дуная, мы попросили технического эксперта этой комиссии Раймонда Майера.

В США госпитализирован известный писатель Ричард Бах

В США разбился самолет, которым управлял известный писатель Ричард Бах. Во время приземления на острове Сан-Хуан в штате Вашингтон самолет-амфибия Баха, в котором кроме 76-летнего писателя никого не было, задел линию электропередач и потерпел крушение.

Несколько примеров успешной международной кооперации

Международной Комиссии по защите Дуная удалось объединить правительства, экспертов и общественные организации региона в их общем стремлении – сохранить природные богатства Тисы.

Школярів тепер оглядатимуть щодо алкоголю й наркотиків

З цього року Міністерство охорони здоров’я запровадило проведення огляду школярів з метою раннього виявлення алкогольних та наркотичних проблем.

Біометричні паспорти: корупції боятися - до Європи не потикатися

Навіть якщо вже завтра ЄС підпише з Україною безвізовий режим, не варто післязавтра очікувати потоку співгромадян до західних країн. Невидимий оку "внутрішньоукраїнський кордон" надійно захищатиме ЄС навіть в умовах безвізового режиму - відсутність в українців біометричних паспортів.

Парфумер радить мати 5 різних запахів на всі випадки життя

"В кожної людини має бути 5 ароматів на різні випадки життя. Їх слід міняти в залежності від того, чи займаєтеся і куди плануєте йти", - розповідає парфумер Богдан Зубченко виданню Gazeta.ua.

Стрес і депресія "з’їдають" мозок - вчені

Традиційними симптомами депресивних розладів є погіршення пам’яті та притуплення емоційних реакцій. Але тепер вчені довели, що депресія і хронічний стрес можуть зменшити об’єм мозку, бо блокують утворення нових зв’язків у головному мозку.

Дитина з Виноградова потребує негайного лікування раку крові

Чотирирічна Наталочка із Виноградова потребує допомоги закарпатців. Близько місяця тому лікарі діагностували у дівчинки гострий лімфообласний лейкоз. На щастя, це початкова стадія онкозахворювання, тому у дитини є всі шанси після лікування повернутися до повноцінного життям. Однак для цього слід пройти через тривалі та серйозні випробування.

Нестор Шуфрич вчитиметься на факультеті міжнародної економіки

(мовою оригіналу) Дети наших випов выбирают престижные специальности украинских вузов. Плата за пять лет обучения – 170 000 гривен

Виноградів – тихе, затишне містечко, без зайвої суєти

Между Берегом и Мараморошем вклинился комитат Угоча – самый маленький в старой Венгрии (чуть больше Москвы до недавнего расширения), а с упразднением комитатов ещё и разделённый между Румынией и Закарпатьем.

Десант на полонину

20 липня 1944 року на полонині Руна була висаджена десантна група на чолі з Героєм Радянського Союзу підполковником Олександром Тканком. На групу, що   складалась з тринадцяти диверсантів і отримала спецпідготовку на базі УШПР у селі Обарові на Рівенщині, були покладені великі надії. До середини   липня 44-го року на Закарпатті були висаджені сім десантних груп: Олекси Борканюка, Ференца Патакі, ім. Суворова, ім. Ватутіна, І.Маслова, С.Сопілкова, В.Бурого, І.Косика. Перші три були розгромлені повністю, а наступні чотири, зазнавши серйозних втрат під час висадки і переслідувані угорськими солдатами, не змогли розгорнутись і завдавати тилам ворога серйозної шкоди. Тому на Тканка та його людей   були покладені особливі сподівання.

Вкладник МММ-2011 викинувся з вікна 9-го поверха

(мовою оригіналу) Один из вкладчиков пирамиды МММ-2011 в Сочи выпрыгнул из окна 9 этажа и разбился насмерть.   Приехавшие на место происшествия врачи скорой помощи пострадавшему ничем уже не смогли помочь. Медики констатировали мгновенную смерть. У погибшего остался маленький ребенок.

Зі закарпатським ківі лохотрон?

Газета РІО вже писала закарпатця, який розводить ківі. Нам надійшов лист наступного змісту.

Експерти радять інвестувати у віскі

Американська компанія радить інвестувати власні заощадження в рідкісні шотландські віскі.

Полуниці і лохина допоможуть зберегти гострий розум - вчені

Споживаючи ягоди, такі як лохина та полуниці, можна відстрочити старіння мозку.

Українці – одні з найнещаcніших у світі

У рейтингу 155 країн світу Україна – на 91 місці. Білоруси, росіяни, пакистанці, іранці і мешканці Нікарагуа і то щасливіші.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат