Переваги брекетів

19.07.2018 23:16 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Дедалі популярнішими і затребуваними стають брекети. Про брекет-системі ви зможете детальніше на сторінці вивчити інформацію. Також ви дізнаєтеся, як правильно ставити брекети.

Брекети являють собою незнімне ортодонтическое пристрій, який з успіхом ічаользуют для того, щоб лікувати, а також коригувати порушення прикусу. Подібний апарат з ряд дужок, які кріпляться до зовнішньої або внутрішньої поверхні зубів за допомогою спеціального клею. Замочки з'єднуються між собою. Для цього використовується спеціальна силова дуга.

З явних переваг брекетів варто виділити те, що подібним чином стає можливим вилікувати будь-яку аномалію зубів. Крім того, така процедура проводиться стаціонарно. А значить, у вас не буде потреби кожен день переміщати апарат.

І це - далеко не всі переваги подлобной вибору. Їх набагато більше. Тепер у вас буде гарна посмішка, рівні зуби і відмінний настрій. І в цьому вам допоможуть фахівці, які поставлять брекети для виправлення дефектів в зубному ряду.

Брекети розрізняються за типом, і в кожному - свої переваги.

Металеві брекети відрізняються низькою ціною і високою якістю. Крім того, в список слід додати високу міцність. Тут мінімально тертя в конструкції. В результаті прискорюється процес лікування.

Пластикові брекети менш помітні в порівнянні металевими, при цьому етсь обмеження з їжею, яка має фарбувальними властивостями. З переваг тут варто виділити високі показники в естетичному плані. Крім того, вартість низька, не на шкоду якості - воно залишається незмінно високим.

Найбільш прийнятні керамічні брекети, які славляться естетичністю і високою міцністю. Вони практично непомітні завдяки імітації кольору зубів. Крім того, вони не окислюються і не фарбуються. Подібні брекети більш міцні, ніж пластикові.

Самолігуючі брекети є вдосконаленим варіантом традиційних моделей. Вони дозволяють рідше відвідувати ортодонта. Вони компактні і мінімально створюють тертя в конструкції. Мінімізується час активного лікування.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат