Новини » НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '13')or('0' >= '13')) and ((is_nonpublished <> '1')or(13 = '13')) order by id desc LIMIT 6240, 20

"Залізна" пара з Закарпаття розкриває секрети довголіття

У селі Студений на закарпатській Міжгірщині душа в душу живуть Михайло та Єва Котики. Вік їхнього союзу докотився до позначки аж 65 (!) років, тобто до залізного весілля. У гостях подружжя автор побував напередодні родинного ювілею на їхнє щире запрошення.

За рік тисяча українських пар укладають шлюбний котракт

За 9 років в Україні було укладено лише 9 тисяч шлюбних договорів.

Долаючи перешкоди

У цьому матеріалі йтиметься про людину, якій в житті доводиться важче ніж іншим. Але, незважаючи на примхи долі, цей хлопчик не піддається труднощам, і   вперто долає перешкоди. Рудольф Келтика, вихованець медико–соціально реабілітаційного центру «Дорога життя», учень 6 класу Ужгородського багатопрофільного ліцею «Лідер».

Закарпатця визнали найсильнішою людиною планети

У 1928 році Івана Фірцака визнали найсильнішою людиною планети. Він виступав на Заході і перед королевою Британії, але в радянській Україні перебував в опалі – за сина, якого посадили за приналежність до ОУН. Тепер про “Івана Силу” зняли дитячий фільм.

Щодо ліцензування імпорту лікарських засобів — Держслужба з лікарських засобів Закарпаття

Введення з 1 березня ліцензування імпортних ліків буде відбуватись поступово і не спричинить негативних наслідків для пересічних громадян.

Автоцивілка може подорожчати на 10%

Страховики подали у Нацкомфінпослуг пропозицію підвищити тарифи на ОСАЦВ. Голова комісії допускає подорожчання на 5-10%.

Які зміни в ПДР і які штрафи чекають на водіїв (ІНФОГРАФІКА)

Кабінет міністрів України ухвалив зміни до Правил дорожнього руху (ПДР).

Рецензія до   фільму «Анна Кареніна»

«– Я люблю Вас.
– За що?
– Любов не задає питань».
У 1878 році вперше була оприлюднена книга «Анна Кареніна» російського письменника Льва Миколайовича Толстого. Знав би тоді автор скільки екранізацій цього роману вийде. Сьогодні йтиметься про найновішу екранізацію «Анна Кареніна» , яка побачила світ в 2012 році.

На лютий припадає найважчий депресивний період року

В цей час через зимній короткий світловий день максимально загострюється порушення функцій епіфіза - органу, який регулює добовий ритм людини. У лютому це найбільш відчутно, бо минають свята під час яких організм ще більше збивається з робочого ритму.

Китай обігнав США і став найбільшою торговою державою у світі

(мовою оригіналу) На данный момент Китай является крупнейшим экспортером, крупнейшим потребителем энергоносителей в мире, располагает самым большим рынком новых автомобилей и самыми значительными золотовалютными резервами.

Ровесниці динозаврів - дунайській білузі загрожує зникнення

Цей унікальний вид древніх риб з успіхом міг би стати гордістю і візитною карткою Дунаю, якщо б не безжалісне знищення дунайських осетрових, популяція яких катастрофічно зменшується.

Майбутнє великого Дніпра — турбота трьох країн

В кінці року в офісі Міжнародної Комісії з захисту Дунаю у Відні відбулася зустріч представників Мінприроди Республіки Білорусь та України з експертами МКЗД з метою вивчення досвіду роботи Комісії, обговорення перспектив розвитку міжнародного співробітництва у басейні ріки Дніпро та створення Дніпровської Комісії по аналогу МКЗД.

Що таке Православ'я? - думка політолога

Не задумуючись, більшість із нас впевнені,   що Православ’я – одна із течій християнства. Однак не все так однозначно, як здається на перший погляд.

«Древня Греція» – доказ високорозвиненої слов'янської культури?

Сьогоднішня карта світу – віртуальна. На ній правильно вказаний рельєф, обриси берегових ліній. Однак, сучасні назви й розташування багатьох країн не мають ніякого відношення до історично побудованої реальності.

У кожному населеному пункті — своя локальна комунальна мафія

Гості «Вашої Свободи»: Тетяна Монтян, юрист, голова громадської організації «Ефективний власник»; Олексій Кучеренко, колишній міністр із питань житлово-комунального господарства.

Роботодавці шукають симпатичних працівників

Роботодавці охоче беруть на роботу працівників без досвіду, якщо ті мають приємну зовнішність. Вродливі та охайні співробітники найбільш затребувані у сфері продажів та адмінперсоналу, кажуть у Міжнародному кадровому порталі HeadHunter. Портал проводив дослідження на основі своєї бази даних вакансій.

Добровільний політ у вічність чи вбивство на замовлення?

16 листопада минулого року після 19-ї години на пр. Свободи в Ужгороді біля 16-поверхівки було виявлено тіло молодого хлопця без ознак життя. Особу загиблого відразу встановили, оскільки в його в кишені знайшли паспорт. Це був 23-річний Олексій Різак, син колишнього голови Закарпатської ОДА

Поради автомобілістам: як доглядати за машиною взимку

Часті перепади температури та зимові умови негативно впливають на кожен автомобіль. Менш еластичними стають гумові та пластикові деталі, кузов із пошкодженою фарбою через сіль на міських дорогах швидше піддається корозії.

Закарпатська мольфарка: «2013-й буде важким, але без дефолту»

Вона дає відповіді на ті питання, які знайти, здається, нереально. Магдалена Мочіовскі – закарпатська мольфарка, яка кілька років мешкає у Львові.

Закарпатці побували в Європі у творчому турне

З 18 по 26 грудня 2012 року Ужгородські дитячі творчі колективи побували в Чехії з культурними програмами «В Прагу до Святого Миколая» та «Європейське Різдво у Празі».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат