Новини » НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '13')or('0' >= '13')) and ((is_nonpublished <> '1')or(13 = '13')) order by id desc LIMIT 6180, 20

Як саме голосували на Закарпатті за Порошенка

Вибори-2014 продемонстрували рішучість народу отримати результат за один тур, аби втерти носа Путіну. Хоча ніс втирали не лише йому...

20 фактів про Україну, що надихають кожного українця

Давайте восполним пробел в своих знаниях и будем гордиться Украиной – такой прекрасной, такой разной, такой талантливой!

"Бандерівці" та "фашисти" України за Тягнибока та Яроша дали менше голосів, ніж за Рабиновича

"Русская весна" на поверку стала "кадыровской". Путин заврался. Российский оппозиционер Борис Немцов высказал убеждение в том, что чеченские боевики появились в Донецке с ведома президента России Владимира Путина.

Тим, хто приймає антибіотики, не можна перебувати на сонці (поради у спеку)

Надворі встановилась спека, а тому рятувальники поспішають навчити працюючих та відпочиваючих людей, як уберегти організм від високих температур і сонячного опромінення:

Кожен четвертий опитаний українець, який пережив кризу, жаліється на погіршення свого становища

Кожен другий офісний український співробітник упевнений: його фінансове становище погіршилось у порівнянні з докризовим періодом.

Україна у сто разів збільшила закачку угорського газу

С сегодняшнего дня Украина увеличила суточные поставки природного газа из Венгрии по сравнению с предыдущими днями более чем в сто раз – до 2,46 млн. кубометров с 22,5 тыс. кубометров.

«Мінське Жигулівське»: великий об’єм по-білоруськи

Пиво «Мінське Жигулівське» тепер доступне у новій упаковці! З лютого 2014 року «Мінське Жигулівське» випускається у традиційному білоруському об’ємі –1,5 л.

Патріотизм по-дніпропетровськи (Галина Сергєєва, Фейсбук, 5 травня)

Патриотизм в Киеве – привычное, известное каждому киевлянину чувство.Тут любить Украину – так же естественно, как любить свою маму.

Сьогодні Тимошенко виконує роль Генсека ЦК КПРС — Чорновіл  

Після 9 травня нарощуватимуться криваві події. Про це у блозі на Gazeta.ua написав екс-нардеп Тарас Чорновіл.

Ахметов і Тимошенко про все домовилися? Донбас перетвориться на російський анклав  

События в Донецкой и Луганской областях могут свидетельствовать о том, что Ахметов, Тарута, Звягильский с одной стороны и Тимошенко, Турчинов, Яценюк и Аваков с другой стороны договорились о том, чтобы отдать эти две области, превратить их в своеобразную буферную зону.

Закарпатська мольфарка: "Нам не загрожують ні голод, ні економічна криза"

Закарпатська мольфарка Маґдалена Мочіовскі спрогнозувала Україні добру долю.

Міліціонерам РФ обмежили виїзд в 120 країн світу

Співробітникам МВС та Федеральної служби Російської Федерації з контролю за обігом наркотиків обмежили виїзд в 120 країн світу, повідомив в твіттері заступник комітету Держдуми РФ з безпеки та протидії корупції Олександр Хінштейн.

Можливо, вибори Президента перенесуть, а Янукович важко переживе цей рік

(за оригіналом) Влад Росс, ведущий астролог Древнеарийской традиции: "По гороскопу рождения экс-президенту Виктору Януковичу не много дано".

Як замовити курсову роботу в Ужгороді?

Перед кожною сесією ужгородських студентів, як напевне і їхніх колег з інших ВУЗів, турбує питання замовлення курсової роботи в своєму місті. З кожним роком студентська кмітливість все більше розвивається і сучасні технології їй допомагають – переважна більшість студентів м. Ужгород замовляють курсові роботи за допомогою Інтернету, ціни якого витримує навіть студентська стипендія.

Отказ Украины от ядерного оружия был ошибкой - эксперт

По мнению экспертов, решение об отказе от ядерного оружия было принято под давлением международного сообщества
Украина совершила ошибку, отказавшись от ядерного оружия не выстроив взамен мощный технологический щит сдерживания.

Олександр Довженко "Україна в огні"

Олександр Довженко, кіноповість "Україна в огні", 1943 рік: "За що ми б'ємося? За що умираємо? — Голос Кравчини затремтів од глибоко напруженого хвилювання, і хвилювання передавалось бійцям".

Молитва про Януковича

Господи, Иисусе Христе, Сыне Божий, помилуй меня грешную! И прости за то, что не умею молиться, что наизусть знаю только «Отче наш», что редко хожу в церковь и вообще не очень понимаю, зачем она, церковь, нужна.

Україні потрібно понад чверть сторіччя для виплати боргів

(мовою оригіналу) При текущем уровне задолженности Украине нужно 27 лет, чтобы полностью расплатиться с кредиторами.

Закарпаття щоп’ятниці тримає піст за Україну

Звернення греко-католицького єпископату України з приводу суспільно-політичної ситуації в державі

МНС радить лижникам:

Насолодитись мальовничістю природи Карпат та спробувати свої сили на лижних трасах мріють багато туристів. Проте, катання на гірських лижах чи сноубордах вимагає обережності. В місцях масового катання з гір невмілий і головне недисциплінований лижник - серйозна небезпека для оточуючих.

У зв'язку з цим, Управління ДСНС України у Закарпатській області нагадує гірськолижникам правила безпеки на гірськолижних трасах:

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат