Новини » НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-19') and ((cat_id = '13')or('0' >= '13')) and ((is_nonpublished <> '1')or(13 = '13')) order by id desc LIMIT 6100, 20

Гейзо Ігнаці – фотограф, з чиїх світлин ми знаємо старовинне Берегово

Старі світлини – це завжди захопливо. Нещодавно передивлявся свої старі фотоальбоми - хоча скільки їм там років – 10, 15… - з епохи, коли всі клацали на дешеві «мильниці», а потім здавали плівки на проявку та друк, і цих точок від відомих фотогігантів «Fuji», «Agfa», «Kodak» навіть в Берегові було чимало.

Шалом алейхем, панове! У Львові таки відкрилося Почесне консульство Ізраїля

Новое дипломатическое представительство будет способствовать укреплению украинско-израильских связей

Володимир Панов: полюбіть свою професію, і вона відповість вам взаємністю

Володимир Панов звернувся до нової генерації професіоналів.

Королева стриптизу Ужгорода поділилася секретами уникальної професії (ФОТО)

Ее хотят видеть каждую субботу в клубах по всей стране. Ее телу завидует в Ужгороде немало женщин. Она умеет превращать соблазн в настоящее искусство...

Учасник АТО, закарпатець Максим Бережник розповів про своє відрядження у Артемівськ

Нещодавно з зони АТО повернувся наш земляк, дубівчанин, дільничний інспектор Хустського МВ УМВС України у Закарпатській області, старший лейтенант Максим Бережник.

Автотуристам: За що у Польщі тепер забирають водійські права

Новини близького зарубіжжя. За їзду по місту зі швидкістю 52 км/год польська поліція на 3 місяці забере ваше водійське посвідчення. Ці та інші жорсткі покарання починають діяти з 17 травня.

Мультимільярдер Марік-Цукрова Гора оголосив себе українцем і антиросіянином

Марк Цукерберг назвал себя украинцем и заявил, что уже в этом месяце отключит возможность писать в социальной сети Фейсбук российскому сегменту пользователей.

В Україні хочуть ввести два автотехпаспорти: на керування і на розпорядження

Через подвійне зростання викрадень авто пропонується підвищити відповідальність осіб, винних у незаконному обігу автомобілів (незаконне заволодіння, знищення або підробка агрегатів; збут майна, одержаного СПД злочинним шляхом).

Що робити з полімерами на Закарпатті

Як і вся продукція взагалі, так звана ″полімерна″ теж має свій вік. Серед полімерних виробів   є одноразові, що після одноразового використання   перетворюються на відходи (одноразові шприці, системи, одноразовий посуд, плівка для харчових продуктів, ПЕТ-пляшки). Але   як буває в нашому житті , одноразовий посуд ми використовуємо подекілька разів. В народі так його називають і   досі – одноразовий посуд багаторазового використання. Така ж доля і у   ПЕТ-пляшок, вони теж використовуються неодноразово.

18 квітня – День довкілля України

Починаючи з 1998 року згідно з Указом Президента України ″Про день довкілля″   за   № 855/98     третя субота квітня   у календарях визначена як День довкілля України   (охорони   навколишнього середовища). У 2015 році це свято припадає на 18 квітня.

Страсна п'ятниця-2015: головні заборони у цей день

На цьому тижні – Страсна, або Велика п'ятниця. Як має проходити цей день?

Політолог Тарас Березовець: Чи спроможні миротворці "миротворити" в Україні?

Будут ли миротворцы "миротворить"? Ранее я уже высказывал сомнение, что введение миротворцев на Донбасс способно разрешить ситуацию в краткосрочной перспективе.

Нині відзначають День пам'яті трьох святителів

День пам’яті трьох єрархів та вчителів Східної Церкви відзначають 12 лютого за Юліанським календарем (зо січня — за Григоріанським). У народі цей празник називають ще «Трьох Святих»: св. Василія Великого, св. Григорія Богослова, св. Івана Золотоустого.

Хто пояснить існування примарного вокзалу в Ужгороді?, - ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ

На електронну адресу газети "РІО" надійшов лист-звернення до влади Закарпаття, у якому йдеться про те, що після аварії у Словаччині ніхто в Ужгороді не міг надати інформацію про загиблих. Жінка, родичі якої померли в аварії, стверджує, що в аеропорту "Ужгород", який, явиявляється, відповідає за міжнародні рейси, не було жодного працівника на роботі...

Триставісім презентує новий кліп і зіграє концерт в Ужгороді

10 лютого презентують кліп, а 27-го лютого хлопці зіграють масштабний концерт у "Фантомі"!

Перше українське художнє кіно зняли на Донбасі

На сьогодні фільм знаходиться на стадії «post-production» (монтаж, корекція кольору, візуальні ефекти, дубляж, озвучення, створення титрів, анімацій). І для його завершення птрібні кошти, які залучають завдяки Проекту "Велика ідея".

Кузьма Скрябін загинув у ДТП (ОСТАННІЙ КЛІП)

Аварія сталася близько 08.20 у Криворізькому районі, біля села Лозоватка. Співак повертався з концерту на честь 25-річчя гурту "Скрябін".

Зрада або агонія рашизму

          Небачене за своєю гостротою протистояння світового масштабу після другої світової війни, що спровокувала агресія Росії проти своєї «рідної сестри» України, спонукало до аналізу і переоцінки низки значимих подій світової історії кінця 20-го початку 21-го століття. Чому Росія розпочала цілеспрямовану погано приховану безпрецедентну за своїм цинізмом війну проти України?

Клептократію України - в політичну хімчистку (МОВОЮ ОРИГІНАЛУ)

Лист читача газети "РІО" Василя Німбергера, американця за походженням, який представляє на розгляд українців урок про прогресивну демократію і знає, як її створити у нашій державі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат