Новини » НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-19') and ((cat_id = '13')or('0' >= '13')) and ((is_nonpublished <> '1')or(13 = '13')) order by id desc LIMIT 6040, 20

Жителі влаштували базар на коліях Боржавської вузькоколійки

У Виноградові місцеві мешканці влаштували стихійний ринок на Боржавській вузькоколійці, що на Закарпатті. Про це пишуть в звіті етнографічної експедиції Ukraїner.

Три умови, за яких закарпатці можуть купувати автомобілі за кордоном ще дешевше

Актуальне для всіх мешканців Закарпатської області рішення про зниження акцизу на вживані автомобілі нарешті підписане Президентом Петром Порошенком.

Така історія: 71 рік тому до України приєднали Закарпаття

29 червня 1945 року в Москві було підписано чехословацько-радянську угоду про Карпатську Україну, за якою Закарпаття було приєднано до Української РСР.

Закарпатська влада визначила собі найкращих журналістів

Відбулося засідання відбіркової конкурсної комісії з присудження обласних премій у галузі журналістики імені Михайла Бабидорича та імені Василя Ґренджі-Донського

На Закарпатті є цілительниця, яка видить людину наскрізь, а хвороби лікує пальцями

О Марии Ивановне Штулер из села Родниковая Гута, Свалявского района Закарпатской области, которой 2 августа исполнится 89 лет, в селе говорят, что она необычная человек- все болезни видит насквозь, а диагностирует их пальцами. И так, не имея медицинского образования.

Маленькі хитрощі великої політики, або Звідки взялися "підстави" для помилування у Путіна

На зустрічі Путіна з родичами загиблих російських журналістів був присутній Медведчук

3,0 мільйони на ІТ-технології: Ужгородська мерія створює нове комунальне підприємство  

На наступне засідання сесії Ужгородської міської ради виноситься проект рішення "Про створення комунального підприємства".

Економічний факультет УжНУ запрошує на навчання

Економічний факультет Ужгородського національного університету запрошує абітурієнтів на навчання за сучасними та вкрай затребуваними спеціальностями

Поведінка при перетині кордону з Польщею автомобілем

Кожному,   хто хоча б раз перетинав кордон України, вже відома приблизна послідовність   дій, які треба виконати на шляху до іншої країни. Однак, на різних митних переходах процедура перетину кордону з Польщею має свої особливості і нюанси.

В Ужгороді оголосили володарів найкращих голосів "Яскравої Країни"

Нині на сцені Закарпатської обласної філармонії феєричний гала­-концерт представили учасники Всеукраїнського відкритого дитячо-­юнацького хорового фестивалю-­конкурсу "Голоси Яскравої Країни".

Поїздка за кордон: що потрібно знати про платіжні картки

Літню відпустку, особливо за кордон, варто планувати заздалегідь. Тому, якщо ви збираєтесь відвідати іншу країну, наша стаття буде для Вас просто необхідною.

До Закарпаття повертаються євреї. Свідченням тому — нова синагога

У закарпатському місті Виноградів найближчим часом відкриється синагога

Зібрано достатньо доказів, щоб засадити Кучму за вбивство Гонгадзе — Бутусов

Український журналіст Юрій Бутусов вважає, що усі матеріали для винесення обвинувального вироку екс-президенту України Леоніду Кучмі вже зібрано.

Скільки вихідних буде на Великдень 2016

Цьогоріч на 1 травня 2016 року (неділя) припадають одразу два свята

Голова ОДА Москаль: Тимчасове ввезення авто з іноземною реєстрацією будет на 1 рік (ДОПОВНЕНО)

Створений робочою групою законопроект (на фото) про так звану «пересічку» найближчими днями буде доставлений у Верховну Раду України

Польща встановить 48 контрольних вишок на кордоні з Україною

(мовою оригіналу) Польша планирует установить на своих восточных границах, в частности с Украиной, 48 наблюдательных вышек, оснащенных тепловизорами и видеокамерами.

Православні України і світу вибачились перед греко-католиками за гоніння

Сучасне церковне керівництво в Росії та Україні закликають “визнати недійсними трагічні рішення Львівського собору”

Наступив китайський Новий рік — рік Мавпи: що слід знати про це

В Китае праздник Чуньцзе - праздник Весны, традиционный Новый год по китайскому лунному календарю. Повсюду царит радостная и праздничная атмосфера.

Закарпатський корінь всеукраїнського скандалу із Абромавічусом

Події із заявою про відставку міністра А.Абромавічуса викликали бурхливий резонанс і в Україні, і в світі. Правда, при цьому практично не згадувалася її найближча передісторія.

З 1 лютого українців знову "ощасливлять" новими тарифами

Мобільні оператори зараз активно переглядають тарифи. Приміром, з 1 лютого, змінюються умови деяких пакетів МТС, які запускалися в "докризовий" час.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат