Новини » НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-19') and ((cat_id = '13')or('0' >= '13')) and ((is_nonpublished <> '1')or(13 = '13')) order by id desc LIMIT 6080, 20

Юлія Латиніна: Все що Україна виграла на Майдані, вона продула на цих виборах (мовою оригіналу)

Российская журналистка Юлия Латынина считает, что результаты местных выборов в Украине показали плохое стратегическое планирование у президента России Владимира Путина.

Чому ми продаємося?

Вибір – він у кожного свій із різним ступенем важкості. Складно визначитися з отрутою для щурів, а коли йдеться про бюлетень завдовжки в ковбасу, то й поготів. Але ми обирали як могли, інколи навіть недообранців.

25 жовтня християни шанують образ Пресвятої Богородиці "Єрусалимської"

Єрусалимська ікона Божої Матері, за переказами, написана святим євангелістом Лукою в п'ятнадцятий рік після Вознесіння Господа в Гефсиманії.

Передвиборче турне Україною лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка

Анатолій Гриценко, лідер політичної партії "Громадянська позиція": "Останній тиждень теж на колесах регіонами: Рівне, Тернопіль, Хмельницький, Львів"...

Брехня, казки, понти і суцільний впопулізм. А що для ЛЮДЕЙ??

Забули ще про партію "Відро" (дехто її називає "Партія відродження Партії регіонів".

Анатолій Гриценко про чергове безтолкове рішення Порошенка

"Громадянська позиція" йде вперед, а тим часом Порошенко присвоїв Муженку найвище військове звання Генерала армії Украіни. Безтолковий генерал і безтолкове рішення.

Ляшко назвав прізвища "скупників" нардепів до коаліції

Лідер радикалів Олег Ляшко заявив, що депутатів його фракції намагаються перекупити члени БПП Олександр Третьяков, Ігор Кононенко та позафракційний Олександр Оніщенко.

Анатолій Гриценко: Невже Порошенка звинувачують у корупції?

Анатолій Гриценко, лідер партії "Громадаянська позиція": "Андрій Портнов, заступник глави АП в часи Януковича, стверджує, що у 2012 році Петро Порошенко, тоді міністр економіки в Уряді Януковича-Азарова, подарував Януковичу на день народження оригінал картини Айвазовського вартістю $1,8 млн. (на фото)"

Точка зору: "Порошенко все знав або Порошенко про все дізнався?"

Олесь Побел: "Петр Порошенко рассказал, что теракт 31 августа должен был быть более масштабным и трагичным. Должны были полететь гранаты в журналистов и депутатов. Но почему то не полетели. Потому что Порошено врет"

Починаючи з 1 вересня електроенергія подорожчає на 23 %

С 1 сентября на украинцев ожидает второй этап повышения тарифов на электроэнергию - в среднем цены вырастут на 23% по сравнению с нынешним тарифом.

Великоберезнянська бійка. Версія голови РДА: "Нно, та не бив'им никого. Лем мало го друтив"

Після призначення на посаду голови РДА, за словами В.Симочка, він виявив корупційну схему колишнього керівника району.

Синоптики визначили "чорний день" для України

По прогнозам синоптиков осень будет теплой и сухой. А сентябрь обещает быть и вовсе летним — таков был прогноз народного синоптика Валерия Некрасова (к сожалению, он недавно ушел из жизни).

Із життя мукачівської еліти

Життя у Мукачеві покращилось настільки, що усім потребуючим видали інвалідні візки від компанії "Lexus".

Юрій Кравчук, www.facebook.com

ЗМІ: "Як тільки Москаль покинув Закарпаття, головний митник почав "контрабасити"

Інформація під таким заголовком з'явилася вчора на сайті http://www.uzhgorod.net.ua/news/81863, а потім загадково зникла. Але сьогодні свою версію опублікував інформаційний портал "Новини Закарпаття".

Tizennyolc vámost fogott el a TEK a záhonyi cigarettacsempészet miatt

На сьогодні вже 23 угорських митника, які були задіяні в сигаретних контрабандних оборудках із закарпатською мафією, заарештовано спецпідрозділом угорського Антитерористичного центру, і угорський суд, жодного із них, як це зазвичай робиться у нас, не відпустив під заставу. Як пише Кліпньюс, "вони вже здають склади і схеми Балог".

Йовбак проти фон Гутенберга, у закарпатському конфлікті обрали нульовий варіант

За два дні після збройного зіткнення в Мукачеві між представниками “Правого сектора” та правоохоронцями видання “Трибуна” писало, що СБУ дало можливість втекти бійцям Правого Сектору з під Мукачева.

Фейк? Невже заради дестабілізації на Закарпаття прибувають new-тітушки?

Як стало відомо журналістам, учора у прилеглих до столиці Гнидова, Конча Заспі та Пущі Водиці був оголошений збір спортсменів. Молодим людям спортивної статури та відповідної фізичної підготовки пропонувалося підзаробити поїздкою до Закарпаття.

Кум Балоги почав медіа-атаку на нового голову закарпатського УСБУ?

Віктор Балога запустив кампанію з дискредитації людей Президента України та нового губернатора Закарпатської області Генадія Москаля у ЗМІ руками свого свата та кумів

Закарпаття: Анатомія контрабанди

До пори до часу все контролювалось з Москви, але після Революції Гідності, у зв’язку з посиленням контролю за грошовими потоками з РФ, постало питання: «Кто будет смотрящим в Украине за потоками?»

Закарпаття, невже ти й насправді таке? Не думаву.

13 липня 2015. Шоста година ранку (сфоткала з вікна авто).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат