Новини » НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-19') and ((cat_id = '13')or('0' >= '13')) and ((is_nonpublished <> '1')or(13 = '13')) order by id desc LIMIT 6060, 20

Надзвичайні події минулої доби на Закарпатті

Про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 у четвер, 28 січня.

Чи буває нефізична зрада?

Твердження про те, що чоловікові можна, а жінці ні, дотепер є досить поширеним. Відомо, чоловіки   бояться фізичної зради своєї половинки, жінки – психологічної. Насправді всі бояться одного й того ж – краху гармонії.

Чи варто рано одружуватися?

Кожна жінка будучи маленькою дівчинкою мріє про своє весілля, розкішну білу сукню, букет із білих троянд та гарного принца, який завжди буде поруч. Як то кажуть: «і в щасті, і в горі, і допоки смерть не розлучить».

5-6 березня: міжнародний фестиваль вина у Берегові

З 5 по 6 березня 2016 року на Берегівщині пройде 15-й Міжнародний фестиваль вина. Винний фестиваль традиційно пройде в центрі міста Берегово.

Українські вегани обурені закарпатським фестивалем гентешів

Відповідна ініціатива стала поширюватися у соцмережах, зокрема на Фейсбуці.

Хто такі гуцули? Коротка історична довідка

Майже всі гуцули не знають, звідки взялася їх назва.

Маєте справу із судом, купуйте газету. А не маєте — і не треба

На Закарпатті повістки друкуватимуть у вже відомій у цій справі газеті "Новини Закарпаття"

Пляшку свого найкращого червоного вина повинен представити кожен учасник винного фестивалю

Прийом пляшок на дегустацію буде здійснюватись сьогодні з 9:00 до 10:30 у міській ратуші.

Русин: Президент України проігнорував День міліції

Пане Президент України,пане Голово ВР України,я простий генерал-міліції України до останньої секунди 20 грудня 2015 року чекав,що Ви офіційно привітаєте сотні тисяч ветеранів та пенсіонерів міліції України з їх професійним св'ятом.

Москаль каже що члени «Єдиного центру» їздять на крутих іномарках вночі аби не дратувати людей

Керівник «Єдиного центру» у Тячівському районі, колишній т.в.о голови Тячівської РДА Василь Йовдій купив дорогу машину Мазераті, яку намагається приховати від громадськості.

Ромська історія своєю жорстокістю і цинізмом збурила все Закарпаття

Ця історія своєю жорстокістю і цинізмом збурила все Закарпаття. Багатодітна родина з села Порошково Перечинського району два тижні не помічала зникнення 13-річного хворого сина — у хлопчика діагностували ДЦП.

Стало відомо ім’я автора фейсбучних опусів нардепа Балоги

На останньому засіданні Верховної Ради України стало відомо, хто пише Балозі у Фейсбук заяви, які потім розганяються контрольованими «Барвою» ЗМІ.

Підполковника з Луганська, підозрюваного у хабарництві, призначили військкомом Виноградівщини

Військовий комісаріат Виноградівщини очолив підполковник Василь Зубатов, якого підозрюють в організації схеми відкупу від мобілізації на Луганщині.

Скандал вибухнув: Саакашвілі показав на схемі як Яценюк обкрадає Україну (ДОПОВНЕНО)

Тепер або піде Яценюк, або Саакашвілі – третього варіанту мабуть немає. На антикорупційному форумі в Одесі Михайло Саакашвілі показав на схемі, як працює корупція у найвищих ешелонах влади.

Що потрібно знати закарпатським водіям у випадку, якщо вас зупинила поліція

Як поводитися, якщо вас як водія зупинив поліцейський патруль

Чого боїться Смоланка: Колектив УЖНУ нагло змушують підтримувати ректора так, немов він вже падає

В Ужгородському національному університеті триває моральний тиск на викладачів та деканів задля підтримки "по-совєтськи" нинішнього керівництва ВНЗ через примушування членів колективу до власноручного підписування якихось "фількіних грамот" як у найгірші сталінські часи

В Ужгороді поліція прошмонала всі ринки: це був тихий жах! (ВИДЕО)

По инициативе общественной организации "Лучшая жизнь" и с помощью новой полиции в Ужгороде была начата борьба со стихийной уличной торговлей...

Шановні екс-мери, які ризиковано ступили на траву стадіону Андріїва

Даремно ви це зробили, колишні колеги, адже це не ваші вибори. Ваш час минув, от і дали би собі спокій. А тепер вам разом з тим галицьким кандидатом пливти в одному човнику. Бо ви своєю недальновидною присутністю "освятили" не лише його футбольне поле, а і його самого. Тож тепер вам за нього й відповідати. Домудрувалися...  

Остаточний список депутатів Закарпатської обларади та хто з обранців відмовився від мандату

У раду обрано 64 депутати від шести політичних сил – «Єдиного Центру», "Солідарності”, "Відродження”, КМКС, "Батьківщини” та "Опозиційного блоку”.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат