Як підібрати акустичну систему для всієї родини

15.11.2018 23:41 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Побутова акустика - головний біль для цінителів якісного звуку і любителів музики. У бюджетному сегменті не так вже й багато варіантів, які варто розглядати, а за його межами - вартість колонок практично не має верхньої межі. До того ж, хороші акустичні системи - поняття розтяжне і викликає бурхливі дискусії серед користувачів. У нашій статті - корисні поради від експертів інтернет-магазину Музлайн з вибору побутової акустики для дому.

Потужність, гучність, стиль

Перше, і найголовніше, що слід знати, це те що відчуття звуку і його оцінка - глибоко суб'єктивні речі. Тому у виборі акустичної системи не варто спиратися на вартість, чужі враження і розкрученість бренду. Головну роль в цьому мають відігравати особисті враження від прослуховування.

Акустична система для домашнього використання

Друге і не менш важлива обставина стосується можливостей побутової акустики - переважна більшість недорогих моделей, як правило, малопотужні. Але і вони здатні розхитати середню міську квартиру. (Тут слід уточнити, що побутова акустика - це повноцінні колонки з мінімум двома динаміками середніх і високих частот). Запасу їх динаміки вистачає навіть самому екстремальному любителю гучності, але на найвищих показниках неминучі спотворення.

Об'єктивно найсильніша сторона будь-якої побутової акустичної системи - дизайн. Розробники цього обладнання прекрасно розуміють, що їх колонки стануть невід'ємним елементом інтер'єру, і свідомо роблять їх естетичніше професійної акустики.

Домашнім колонкам притаманні:

  • класична форма;
  • невеликі розміри;
  • різноманітні колірні рішення;
  • проста система управління, прихована на тильній панелі;
  • наявність естетичних елементів - прикрас і декору.

На звуці, звичайно ж, обробка корпусів колонок не позначається.

Активна акустична система для домашнього використання

Чи є альтернатива при виборі акустичної системи?

Альтернативою побутової акустиці може стати напівпрофесійна система - вона, звичайно, в середньому коштує дорожче (ціна залежить від класу), а й асортимент моделей набагато ширше, що істотно полегшує вибір. І зрозуміло - ніхто не забороняє використовувати вдома акустичну систему класу про. Її звучання чистіше, точніше і чесніше звуку побутових колонок, саме ця обставина привертає меломанів і користувачів просунутого рівня. Єдине, що може відлякати покупця - висока вартість, властива професійним акустикам. Але її продовження - надійність, безвідмовність, потужність і краса звуку.

Коментарі :


17.11.2018 11:26 Олег

Главное слышать разница в той или иной акустической системе!


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат