Піцца - смачно, корисно та швидко

12.11.2018 22:44 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Піца з моменту своєї появи стає все більш популярною. Вона займає почесне місце в кухнях багатьох світових держав. Простота і швидкість приготування дозволили їй стати найбільш поширеним блюдом всіх часів і народів. Красива, ароматна і смачна піца улюблена представниками всіх вікових категорій.

Різноманіття рецептів приготування піци

Сьогодні існує неймовірне безліч рецептів приготування піци. У різних країнах вона виглядає і готується по-іншому. Навіть на її батьківщині, в Італії тепер готують не тільки традиційні варіанти цієї страви, італійці також використовують рецепти створені іншими народами.

Соуси до піци

З розвитком і зростаючою популярністю піци з'явилася велика кількість різних соусів, якими користуються не тільки в процесі приготування, але і подають до вже готового блюда. У кожній країні є свій рецепт приготування соусу до улюбленого ласощів. Італійці, як і раніше вважають за краще томатний і часниковий соуси.

Головними компонентами для томатного є: томатна паста, базилік, орегано, майоран, сіль і трошки білого вина. Часниковий готують, змішуючи дрібно нарізаний часник з невеликою кількістю оливкової олії і солі.

До речі, часниковим соусом слід змащувати вже готову страву. Начинкою в італійській піці найчастіше виступають томати, різні види сирів, морепродукти, м'ясо і обов'язково зелень.

доставка піци

Компоненти для начинки

У багатьох ресторанах люди, роблячи замовлення піци, можуть самі вибрати компоненти для начинки і той соус, який їм найбільше до душі. Як відомо смаки у кожного з нас різні, тому такий підхід надзвичайно правильний. В Японії навіть є ресторани, де відвідувачі самі можуть приготувати для себе піцу.

У США найчастіше використовують томатний і барбекю соуси. В європейських країнах поширений білий соус (м'ясний бульйон, борошно, вершкове масло).

З появою такої послуги, як доставка піци на будинок з'являється ще більше шанувальників і навіть справжніх фанатів цієї страви. Напевно, скоро у всьому світі не залишиться людини, який не пробував піцу.

Користь піци

Піца дуже смачне і корисне блюдо, користь піци доведена завдяки дослідженням Італії. Багато дієтологів в світі звинувачували італійську їжу в підвищеній калорійності і стали вважати її шкідливою для здоров'я.

Піца є національною їжею, якої італійці пишаються, і стверджують, що якщо ви хочете спробувати справжню італійську піцу її повинен приготує італійський пиццайоло.

Підсумки італійських досліджень

Дослідження, що проводяться в Італії, довели, що завдяки великій кількості помідорів, а точніше великої кількості органічних кислот, глюкози, фруктози і великої кількості лікопену - потужного антиоксиданту - знижується ризик серцевих захворювань. До того ж помідори є хорошим антиоксидантом, вони допомагають регулювати нервову систему, а високий вміст серотоніну сприяє гарному настрою.

Для того щоб замовити смачну і корисну піцу, необхідно зателефонувати будь-яку компанію, що займається виготовленням піци. Справжня піца готується на вогні кам'яній печі і її приготуванням займається майстер пиццайоло.

смачна піца

Дані вчених Мерілендського університету

Хороша піца готується необхідна кількість часу, щоб максимально зберегти корисні властивості інгредієнтів. Вчені Мерілендського університету в Балтіморі довели, що в борошняному виробі, випікати в печі при певній температурі і певну кількість часу, утворюються корисні антиоксиданти.

З'їдаючи шматок смачної і корисної піци, людина забезпечує себе денною нормою необхідних вуглеводів. У хорошій компанії виконується безкоштовна доставка піци спеціальним персоналом, тому приготована піца буде доставлена ​​прямо з печі.

Завдяки тільки одним помідорів можна вважати, що піца вже корисна для здоров'я, але в піці присутній оливкова олія і оливки.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат