Новини » НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '13')or('0' >= '13')) and ((is_nonpublished <> '1')or(13 = '13')) order by id desc LIMIT 6140, 20

Науково обгрунтовані поради, як стати впевненим у собі

Правильна постава, музика з басами, іноземні мови та розтяжка – це може допомогти стати впевненішим у собі.

Головна пристрасть ужгородців — кава — зростає в ціні

Приватні підприємці піднімають ціну на каву в місті. Ужгород специфічний тим, що купити еспресо можна практично в будь-якому магазині чи закладі громадського харчування.

10 спільних рис політики Путіна і Гітлера (ІНФОГРАФІКА)

1 вересня 2014 року минає рівно 75 років з дня початку Другої світової війни. І якщо на початку розгортання агресії Росії щодо України світ дивувався порівнянням Путіна і Гітлера. сьогодні в таких аналогіях мало хто сумнівається.

Сквер неподалік ректорату УжНУ не можна називати іменем Святої Тетяни, бо це московська ідеологема!

Професор УжНУ Любомир Белей вважає, що сквер неподалік ректорату варто назвати сквером Революції Гідності, бо Свята Теятна ніколи не була покровителькою студентів, та й узагалі є частиною російської пропаганди.

Компромат: Шахрайські витівки молодого Вови Путіна

У мережі Facebook оприлюднені документи покійної Марини Сальє, яка у 1992 році розслідувала діяльність Путіна на посаді голови Комітету з зовнішньоекономічних зв’язків мерії Санкт-Петербурга

Ініціатива "Putin khuylo Worldwide" поширюється на Закарпатті

"Будь свідомим: підтримай інформаційну війну проти путінського режиму!", - пишуть учасники групи "Putin khuylo Worldwide" в соціальній мережі Фейсбук. Запрошують до спільноти всіх охочих.  

Держземагентство відхрещується від закарпатського чиновника

Держземагентство та Олександр Антал прокоментували інформацію, щодо висловлювань останнього на адресу Голови агентства Сергія Рудика в статті Закарпатський чиновник назвав голову Держземагентства тупаком.

Що треба знати в час інформаційної війни (ПОРАДИ)

Ми живемо в період наймасштабнішої інформаційної війни, яку коли-небудь проводили проти України. Паралельно із поставками зброї сепаратистам на Схід, Росія інформаційно "заглушує" Україну у світі. Відверта брехня відображається не тільки на іміджеві країни, а й самопочутті кожного свідомого українця.

Стопфейк: через Закарпаття танки Т-72 з Угорщини не проїжджали (ФОТО)

Посилаючись на сумнівний угорський сайт російські ЗМІ на чолі з державним "Россия 24" народили чергову "сенсацію" - нібито через Закарпаття в зону АТО прямують танки з Угорщини.

Медведчук і Шуфрич посміялися над територіальною цілісністю України

Очевидно, в украинском политикуме формируется такое себе политическое меньшинство, отношение к которому в обществе – вполне сопоставимое с тем, как, например, в России относятся к меньшинствам сексуальным.

607 населених пунктів Закарпаття тепер можна знайти у довіднику Сергія Федаки

Сьогодні, 12 серпня, в Ужгородському прес-клубі відбулася презентація довідника "Населені пункти і райони Закарпаття: Історично-географічний довідник".

Яким було перше півріччя для українських банків та їх клієнтів?

Про критерії оцінки фінансового стану банку, про тенденції на депозитному і кредитному ринку – розповів Сергій Федина, Керуючий Регіонального відділення АТ «ОТП Банк» в м. Ужгород

Великі музиканти ​Мік Джагер та Стінг закликають Шотландію залишитися у складі Великобританії

Лидер группы Rolling Stones Мик Джаггер и музыкант Стинг в числе более чем 200 других знаменитостей подписали открытое письмо, призывающее шотландцев проголосовать за неотделение Шотландии от Великобритании, сообщает NME.

Зеленський про заборону в’їзду артистам: Відколи це ми стали овочами?

Шоумен Володимир Зеленський теж не зміг залишитися байдужим до можливих санкцій України проти російських діячів культури та навпаки.

Львівський автобусний завод належить племінникам того самого рашиста Чуркіна із ООН

Чиновники Львівської облдержадміністрації розглянуть питання про застосування санкцій або націоналізацію російських підприємств, які працюють в області.

Закарпатські художники продають картини для допомоги солдатам

У понеділок, 4 серпня, з благодійної виставки-продажу пішла чергова робота закарпатської художниці Одарки Долгош.

Росіянин пророкує ганьбу своїй країні у вірші (ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ)

На адресу редакції газети "РІО" надійшов лист від жителя Орловської області Росії. У своєму вірші письменник просить вибачення в українців за те, що коїть його країна.

Як швидко охолодитися без кондиціонера

С приходом жары советы, как быстро охладиться, стали особенно популярными. Что делать, если тебе очень жарко? Читай наши советы и выбирай те, которые подходят больше всего.

Грандіозна військова операція із взяття Савур-Могили пройшла на найвищому рівні

Депутат Запорізької міськради Денис Пятигорець на своїй сторінці у Facebook пише про успіх Збройних сил України, які вибили терористів із Савур-Могили та знищити російського полковника, який віз бойовикам зброю.

Екс-Президент Чехії запропонував відділити Закарпаття від України?

Пишуть, ніби колишній президент Чехії Вацлав Клаус запропонував свої послуги як посередника у "неминучому" процесі розділу України, посилаючись на свій великий досвід, здобутий під час розділу Чехословаччини.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат