Новини » НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '13')or('0' >= '13')) and ((is_nonpublished <> '1')or(13 = '13')) order by id desc LIMIT 6200, 20

Що робити, якщо пропала людина з телефоном

(мовою оригіналу) Напишите этому человеку SMS. Если SMS будет доставлен (то есть, вам пришел отчет о доставке) - у оператора сохранится запись с уникальным номером базовой станции, доставившей SMS. Это какая-никакая, но зацепка.

Маразм міцнішає: Україна вводить нотариальне завіряння роздруківок вебсайтів та блокування сайтів

(мовою оригіналу) Законопроект уже доступен по адресу http://sips.gov.ua/ua/pr121313. Викимедиа Украина уже официально заявила о своей глубокой взволнованности, однако протестного настроения пока не заметно.

Как давно в Закарпатье известен Шевченко?

Первое публичное исполнение его произведений здесь зафиксировал Юрий Игнатков. Это произошло в Ужгороде 17 февраля 1863 года, когда после первого у нас театрального спектакля хор пел песню Духновича «Я русин був» и вторую, не называя автора, — «Думи мої, думи»

Во сколько в вашем городе наступит 2014 год

Официально вся Украина живет в одном часовом поясе, а потому и встречает Новый год в один и тот же момент — в полночь с 31 декабря на 1 января. Но если бы часовые пояса чертили под линейку, то наша страна праздновала бы трижды: часть восточных областей — на час раньше Киева, центральная Украина — «вовремя», а запад страны — на час позже.

З якого моменту виникає обов’язок сплати митних платежів

Обов’язок щодо сплати митних платежів виникає:

Як на новорічні свята працюватимуть банки, термінали та Укрпошта

НБУ повідомив графік роботи фінустанов у святковий період. ТСН.ua Банкомати працюватимуть безперебійно, а банки - у звичайному режимі

Як їздити в ожеледицю: поради автомобілістам

На вулицях ожеледь, тож настав час пора переходити на зимовий стиль водіння. Але навіть якщо бути обережним, машину може занести. Що робити, аби не потрапити в ДТП?

2013-й жахав потужними стихіями, масштабними аваріями та вибухами

2013 рік вразив людство великими катастрофами, які забрали тисячі життів: люди гинули у потягах та літаках, від повеней та непередбачених вибухів.

Сергій Ратушняк:: Вітаю з днем звільнення від символу трагедії слов

"Бланк-Ленін — це агент кайзерівської спецслужби, який мав за мету зупинити сходження Російської імперії до вершин світової імперії".

Ужгородська модель зняла кліп зі співаком Стасом Шурінсом

Ужгород невелике місто. Про такі міста кажуть, що всі одне одного знають. Гадаю   Анну   Фаркаш також знають: талановита,вродлива модель,фотомодель…студентка УЖНУ.   Про її відчуття на подіумі, плани на майбутнє, а також вибір професії - в інтерв’ю з Ганною.

Собака-поводир — чотирилапий GPS-навігатор для незрячих

«Ваша рука завжди мусить бути при вашому боці, а собака біля вас. Ви маєте його відчувати. Інакше – якщо будете тримати руку в повітрі – ви можете наштовхнутися на бар’єр: собака піде, наприклад, вліво, а ви опинитеся безпосередньо на перешкоді», – кінолог Томаш Мезоши пояснює незрячому Миколі Мацьку як правильно поводитися з собакою-поводирем

Українці вимирають найшвидше у світі

В Україні у перспективі до 2015 року очікується найвищий показник за скороченням населення. Такий прогноз міститься в доповіді Фонду ООН у сфері народонаселення (UNFPA).

Facebook поступово витискає звичні ЗМІ

(мовою оригіналу) Facebook становится средством массовой информации, избавляя от необходимости отслеживания новостных сайтов. Но большинство людей пока не осознают этого: они заходят в социальные сети, чтобы поделиться собственным мнением, а на новости натыкаются случайно.

Неофіційна найстаріша жителька Землі живе в Україні

Українка — найстарша жителька Землі, але про це не знають у Книзі рекордів Гіннесса. Катерина Козак на рік старша за ста п'ятнадцятилітню японку Місао Окаву, за життям якої стежить увесь світ.

“Іван Сила”:   чи перемогла у фільмі правда?

З ім’ям легендарного русинського силача Івана Фірцака я знайома ще з маленького віку. На Закарпатті й досі побутує вислів: о, він сильний, як Кротон-Фірцак! Моя прабабця аплодувала його виступам у Сваляві, які богатир проводив разом з родиною майже у кожному населеному пункті Закарпаття, повернувшись з-за кордону на рідну землю. Напевно, не було такої людини в цім краю, котра б не знала про Кротона чи не поважала – усі любили та шанували Івана Федоровича.

Зима вразить кількістю снігу й триватиме до квітня - синоптики

Синоптики поділилися своїми прогнозами на цьогорічну зиму. Передбачення в дечому розходяться, але більшість з них переконані, що снігу буде багато та й морозом скує надовго, йдеться в статті ТСН.

Як поводитися в лісі, якщо ви заблукали

Дуже часто, стомившись від міста, його метушні та просто прагнучи знайти спокій люди вирушають на лоно природи. Відпочинок в лісі відновлює наші сили, заспокоює нервову систему, дає наснагу для подальшої творчості. Іноді, захопившись лісовими краєвидами, громадяни заходять далеко вглиб лісу. А тут, на них може чатувати небезпека: людина може заблукати, її може ужалити змія чи вкусити якась комаха або навіть звір.

Як живуть роми на Закарпатті

(мовою оригіналу) ...А потом мы поехали в Закарпатье чтобы увидеть как живут ромы там. Нас приняли как дорогих гостей и приглашали приезжать еще.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат