Літній табір для дітей «Star Time» для розвитку талантів

27.09.2018 13:10 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



«Star Time» вважається кращим дитячим табором, завдяки наявності безлічі переваг. Вибираєте літній табір для дитини? Запрошуємо відвідати наш комплекс! На Ваших дітей чекає купа приємних вражень і задоволення.

Більш детальна інформація представлена на нашому сайті https://startimecamp.com/o-lagere/.

Розвиток під наглядом професіоналів

Перебуваючи у нас, вихованці не тільки відпочивають, а й вдосконалюють знання, а також опановують нові навички зі сфери шоу-бізнесу.

Педагогічний склад дитячого табору України в процесі навчання спирається на сучасні методики, спрямовані на донесення нової інформації до дітей за допомогою ігрової форми. Проведені заняття зачіпають основні сегменти виховного та інтелектуального напрямку. Кожну нову зміну ми чекаємо на дітей і підлітків від 6 до 14 років для проведення першокласного відпочинку.

Вся команда табору працює відповідно до певної програми, яка спрямована безпосередньо на розвиток творчих та інтелектуальних здібностей дітей. Наші педагоги допомагають вихованцям швидко знаходити контакт із новими друзями і сприяють розвитку пізнавальних функцій у дітей.

Відпочинок із комфортом: затишок і безпека у таборі

Розвиваючий табір «Стар Тайм» розташований у мальовничому, екологічно чистому місці. На ваших дітей чекає гарна атмосфера, сприятливий клімат і комфортне розміщення в затишних 4-місних номерах. З вікон відкривається панорамний вид на морське узбережжя.

Житлові приміщення піддаються регулярному кондиціонуванню, провітрюванню і щоденному вологому прибиранню. За одну зміну постільна білизна змінюється 4 рази. Харчування в таборі 5-разове. До обов'язкового раціону входять свіжі овочі, фрукти, натуральні соки та інша корисна їжа.

Завдяки наявності медичного пункту на території табору, який оснащений необхідним обладнанням і медикаментами, в разі потреби буде надано кваліфіковану медичну допомогу. Медичний працівник чергує в таборі цілодобово. Вся територія по периметру обгороджена, по всьому табору ведеться відеоспостереження в режимі 24/7. Система безпеки налічує 157 відеокамер.

Детальна інформація про найближчі зміни розміщена на сайті. Додаткові дані надасть менеджер «Стар Тайм».

Мистецькі студії: розвиток на дозвіллі

Заняття проводять кваліфіковані педагоги ПЦ «Star Time». Ми надаємо дітям унікальну можливість розвивати і вдосконалювати творчі навички.

Навчальні заняття проводяться на високому професійному рівні, в ігровій манері. На території табору створені розвиваючі студії, де діти проводять багато вільного часу. Тематика студій різна: кулінарія, ТВ, робототехніка й інші. Завдяки персональному і тонкому педагогічному підходу наші вихованці з надзвичайною легкістю засвоюють найдрібніші деталі професії артиста. Отримані фундаментальні вміння допомагають гідно справлятися з можливими перешкодами, що зустрічаються в життєвій реальності. Ми допоможемо розвинути творчі здібності Ваших дітей на високому кваліфікованому рівні.

Дитячий розвиваючий табір «Стар Тайм» пропонує цікавий відпочинок для Ваших дітей на вищій ноті комфорту за розумні гроші! Для оформлення путівки і отримання відповідей на питання зв'яжіться, будь ласка, з нами за вказаними контактними даними, або скористайтеся зворотною формою зв'язку. У найближчий час із Вами зв'яжеться менеджер з метою обговорення всіх деталей співпраці.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат