Довгострокова оренда квартири у Львові

20.09.2018 18:57 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Довгострокова оренда житла - дуже затребувана послуга в сучасному суспільстві.

Знімати та здавати житло на тривалий термін вигідно як для орендаря, так і орендодавця. Договір на довгострокову оренду житла, зазвичай, оформляється не менш ніж на 12 місяців. Якщо точний термін завершення дії договору не зафіксовано в угоді, то автоматично оренда продовжується на наступний рік. Довгострокова оренда приносить власнику постійний та істотний дохід, якщо квартирант не ухиляється від виконання всіх своїх зобов'язань.

Безумовно, знімати квартиру тривалий термін краще через перевірених ріелторів. Це дозволить уникнути шахраїв і непорядних людей. Швидко підібрати житло відповідно до власних вимог у Львові можна, звернувшись в перевірене агентство нерухомості. Наприклад, це можна зробити тут https://comfort-realty.com.ua/dovgotryvala-orenda / halytskyy-rayon .

Орендодавцю нерухомості слід пам'ятати, що при довгостроковій оренді квартири, приміщення потрібно підготувати спеціальним чином, щоб здати його за хорошу ціну. Як правило, орендарі при довгостроковій оренді вимагають проведення ремонту в квартирі, звертають увагу на справність і наявність хороших меблів. Особливо уважно необхідно стежити за станом житла орендодавцям, які є власниками елітної нерухомості. Зазвичай клієнти, які знімають елітне житло, дуже прискіпливо ставляться до всіх предметів інтер'єру, і помічають будь-які дрібниці.

Вартість довгострокової оренди квартири може бути різною. Це залежить від безлічі факторів. Безумовно, в першу чергу вартість оренди залежить від якості запропонованого житла. Також важливим фактором завжди є територіальне розміщення будинку і зручність транспортного сполучення.

Орендар при оформленні довгострокового договору повинен обов'язково вимагати від орендодавця всі документи, що підтверджують його право як власника нерухомості. При довгострокових зобов'язаннях орендодавцем обов'язково враховується в договорі момент можливого псування майна. Це передбачає внесення застави, яка зазвичай береться в розмірі місячної плати. Тобто, коли не буде жодних порушень і пошкодження майна, то ці гроші орендодавцем просто повертаються після закінчення терміну договору.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат