Обираємо теплі ворота для гаража в Івано-Франківську: визначитись із моделлю допоможуть vorota24.com

Максимальна герметизація прорізу є одним з найбільш важливих факторів захисту приміщення від вологи та холоду.

Автоматичні секційні ворота, виготовлені відповідно до габаритів просвіту, здатні значно поліпшити теплоізоляцію гаража. Сучасний ринок пропонує різні моделі в'їзних систем, які відрізняються одна від одної як основними параметрами, так і додатковими можливостями. Сьогодні фахівці «VOROTA 24» розкажуть про найбільш теплі секційні конструкції та пояснять, на які чинники варто звертати увагу при виборі.

Гаражні ворота Alutech Classic - недороге рішення з хорошою термоізоляцією

В'їзні системи від білоруського виробника, представлені в цій лінійці, мають оптимальне співвідношення ціни та якості. Ворота з сендвіч-панелей серії Classic добре проявляють себе під час експлуатації в різних кліматичних умовах. Вони не бояться сильних морозів, різких перепадів температури та стійкої підвищеної вологості. Розглядаючи дану модель, варто обов’язково звернути увагу на склад і товщину секцій. Для їх виготовлення використовують сталеві листи та спінений поліуретан, який слугує заповнювачем. Панелі мають товщину 45 мм, а їх показник опору теплопередачі складає 1м∙°С/Вт. Даний коефіцієнт свідчить про те, що автоматичні ворота Alutech Classic оптимально підійдуть для установки в опалювальному гаражі. Завдяки EPDM-ущільнювачам, розташованим по периметру полотна, в приміщенні гарантовано не буде протягів. Варто відзначити, що виробник надає можливість обладнати стулку врізаною хвірткою та вбудованими вікнами. На жаль, дані опції можуть негативно позначитися на рівні теплоізоляції. Якщо захист від холоду стоїть на першому місці – краще відмовитися від функціональних доповнень.

Підйомні ворота Wisniowski: преміум-конструкції для вбудованих гаражів

Польський завод розробив особливі моделі секційних систем та спрямував їх на максимальне збереження тепла в паркувальних приміщеннях. Якщо гараж знаходиться на цокольному поверсі приватного будинку або ж щільно прилягає до нього, кращого рішення, ніж установка воріт UniTherm або Prime, годі й шукати. Конструкції з даних модельних рядів є найбільш теплими та надійними. Відмінною рисою польських систем стають сталеві фірмові панелі INNOVO, оскільки вони мають рекордну товщину – 60 мм. Для того, щоб з'єднати секції між собою та створити цілісне герметичне полотно, використовуються оцинковані проміжні петлі. Кожен «сендвіч» наділено коефіцієнтом U на рівні 0,33 Вт / м² ∙К. Завдяки цьому ворота на гараж UniTherm і Prime можна назвати найтеплішими серед всіх підйомних конструкцій, представлених на європейському ринку. Для вдосконалення захисту від холоду кожну систему обладнують ущільнювальними елементами. Їх розташовують не тільки по периметру полотна, а й між усіма панелями. Нижню секцію оснащують подвійним ущільнювачем: він вирівнює підлогу, заповнюючи в ній ямки та тріщинки, а також значно підвищує рівень герметизації.

Якщо ви не знаєте, яку з представлених моделей обрати, зверніть увагу на різницю в стандартній комплектації. До теплих воріт Prime за замовчуванням надаються численні пристрої безпеки та фірмова автоматика для управління. Брами UniTherm не поступаються їм в плані збереження мікроклімату, проте функціональність даних систем доведеться розширювати опціонально.

Як замовити автоматичні гаражні ворота з теплоізоляцією в Івано-Франківську?

Для того, щоб здійснити вигідну покупку вже сьогодні, зв'яжіться зі співробітниками нашого онлайн-маркету за телефоном +38 067 693-70-77. Професійні консультанти допоможуть обрати секційні ворота високої якості, а також порадять необхідні додаткові аксесуари та функціональну автоматику (FAAC, Nice або CAME). Нагадуємо: для відвідувачів наших виставкових салонів діють спеціальні ціни – приїжджайте в гості та замовляйте продукцію дешевше! Отримати приємну знижку можна у демонстраційній залі «ВОРОТА 24» в Івано-Франківську за адресою: вул. Височана, 16-В.

Коментарі :


27.09.2018 12:55 https://aiss.com.ua

чудові ворота


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат