Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25760, 20

Нейрохірурги зберуться на Школу клінічних нейронаук «Карпатські читання»

6-8 червня 2013 в Ужгороді розпочне свою роботу науково- освітній проект для фахівців– Школа клінічних нейронаук «Карпатські читання»

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 5 червня. Відпускайте думки у вільне плавання хоча б за чашечкою свіжозвареної кави. Нехай приємних митей більшає, справи вдаються, а зустрічних посмішок побільшає. Сонця вам у душі й загалом хорошої середи!

Футбол, жеребкування УПЛ. Дійсних учасників у календарі 2013/2014 поки що 14

Сьогодні відбулося жеребкування календаря Чемпіонату України сезону 2013/2014. За його підсумками 15-та команда ПЛ гратиме перший матч із «Шахтарем», а другий з «Динамо».

На Закарпатті обрали "Міні-міс"

Ось і завершився в неділю регіональний конкурс дитячої краси і таланту «Міні-Міс Закарпаття 2013». Участь в ньому брали дівчатка від 8 до 15 років, які з’їхались в Ужгород зі всієї області. Дівчаток оцінювали у виході в національному та вечірньому вбранні, а також в конкурсах «домашнє завдання» та «пародія».

На Іршавщині частково підтоплені присадибні ділянки та сільськогосподарські угіддя

Сильні зливові дощі, які пройшли територією Іршавського району, спричинили локальні підтоплення у двох населених пунктах.

В Ужгородському   СІЗО виникла пожежа

За таким сценарієм на території Ужгородського слідчого ізолятора спільно з пенітенціарниками вогнеборці проводили навчання

Футбол. "Метеор" та "Поляна" відриваються від переслідувачів

Відбулися матчі 7-го туру у Вищій та Першій лігах Чемпіонату Закарпаття.

Вартість проекту будівництва моста через   Тису становитиме понад 10,6 млн. євро

У вівторок, 4 червня, керівники краю зустрілись з румунською делегацією. Повіт Марамуреш представили, зокрема, його префект Антон Рохян, директор департаменту зовнішніх зв’язків мерії м. Сігет Дан Праля, консул Генерального Консульства Румунії в Чернівцях Корнеліу Чоботару. Від Закарпаття гостей вітали голова обласної адміністрації Олександр Ледида, його заступник Михайло Попович, перший заступник голови облради Володимир Закурений, керівник Тячівського району Іван Бринзяник та Рахівського – Дмитро Андріюк, начальники обласних управлінь.

Майже 14 мільйонів боргують ужгородці "Водоканалу"

Шановні мешканці міста   Ужгорода, адміністрація КП «Водоканал м.Ужгорода» знов вимушена підняти гостре питання про заборгованість фізичних та юридичних осіб за послуги водопостачання та водовідведення, що спонукає нас проводити роботу по відключенню боржників.

На Закарпатті — новий прокурор

Новим прокурором Закарпаття стане Корбань Володимир Вікторович, старший радник юстиції, перший заступник прокурора Чернівецької області.











За три роки на Закарпатті не було спалахів небезпечних захворювань

У вівторок, 4 червня, в обласній адміністрації відбувся брифінг начальника головного управління Держсанепідслужби у Закарпатській області Володимира Марковича.

Прокурора Анатолія Петруню переводять на роботу в Київ

Про це повідомили джерела в правоохоронних органах.

В Ужгороді змагалися за Кубок «Maximus» з бодибілдингу та фітнесу(ФОТО)

У перший день літа в Ужгороді пройшли змагання з бодибілдингу та фітнесу.

Місцеві громади Закарпаття просять підтримати євроінтеграційний рух

244 місцевих рад Закарпатської області – сільські, селищні, міські, районні та обласна звернулися до вищого керівництва країни про підтримку євроінтеграційного руху країни. Нагадаємо, що у лютому цього року під час   сесії обласної ради народні обранці прийняли євроінтеграційну заяву. 

Ужгород: 298 мешканців негазифікованої п’ятиповерхівки на вул. Бородіна, 14 п’яту добу без електрики

Колективний лист-звернення про допомогу

31 травня близько 11:00 в будинку на вулиці Бородіна, 14 ужгородські енергетики вимкнули електроенергію. До цього часу (п’яту добу) 298 його мешканців, серед яких й маленькі діти, в будинку, де нема газопостачання, залишаються без світла.

В Ужгороді відкривається нова кав’ярня-кондитерська

5 червня відкривається кав’ярня-кондитерська від «Кондитерського дому Бондаренко», відомого на всю Україну своїми тістечками, ексклюзивними шоколадними цукерками ручної роботи та десертами з натуральних продуктів.

Від отриманих тілесних ушкоджень з власної необережності на Хустщині померла людина

Оперативного чергового чергової частини хустського міськвідділу міліції   житель с. Стеблівка , що на Хустщині повідомив , що ним на полі неподалік проїжджої частини, було виявлено бездиханне тіло 54-го річного жителя с. Стеблівка   на імя Василь, з явними тілесними ушкодженнями на голові.

496 випускників УжНУ отримали   дипломи з відзнакою

У вівторок, 4 червня, керівник краю Олександр Ледида оглянув відремонтоване приміщення колишнього економічного факультету Ужгородського національного університету та виконав приємну місію – вручив випускникам дипломи з відзнакою.

Загальний порядок звернення стягнення на майно боржника

Загальний порядок звернення стягнення на майно боржника регулюється ст.ст. 52-64 Закону України «Про виконавче провадження» та розділом IV Інструкції з організації примусового виконання рішень.

Жителі Виноградівщини здали в міліцію 16 одиниць зброї

З метою протидії незаконному розповсюдженню зброї та боєприпасів,   профілактики злочинів з їх використанням, на території Закарпатської області з 1 по 31 травня проводився місячник добровільної здачі зброї.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат